35

Petar

преди 11 месеца

Всеки знае че правителствените самолети не се проверяват. Много странни неща взеха да се случват след посещението на Президента в ЮАР, където има немалко издирвани българи, по специално от Дупница. Веска Маджидиева е една от тях. А ние с ЮАР имаме огромен стокообмен както е известно:) Както навремето Тиквун ходеше в ОАЕ и Дубай и ни разправяше, че агнета ще изнасяме, а то няма за нас. В същото време ОАЕ е единствената държава с банкова тайна!:) Таа...

34

А оня самолет?

преди 11 месеца

Той не е влизал в страната със самолет?!?! Само аз ли се сетих за един самолет преди 2-3 години, на когото пътниците НЕ БЯХА проверявани на летище София и последваха страховити наказания-мъмрене и заплаха за подстригване нула номер? И до ден днешен не бе ясно кои са били пътниците? Е,сега вече за един е сигурно кой е бил,а?

33

Анонимен

преди 11 месеца

Е ... браво, Шерлок Холмс!!

32

Зоолог

преди 11 месеца

Да бяха сложили едно куче за министър , поне щеше да лае като влиза някой нелегално или влиза престъпник, разбойник...! А те сложили някакво жалко пловдивско адвокатче !

31

Историк

преди 11 месеца

Този зщо не се гръмне в кухата глава ? По-мижав и некадърен министър не е иамло в 1300 годишната ни история !

30

Анонимен

преди 11 месеца

Пък аз си помислих,че Костадинов и президента под натиска на Путин са го отровили щото е видял когато Простото Киро натискал Мустакатото Ленче на парапета и това щяло да бъде докладвано на Посолството /Посолствата и много щели да се ядосат неговите началници..

29

Гумичка за триене

преди 11 месеца

Или е влезнал легално по време на обедната почивка или влезнал нелегално??????????? И тва кой го сложи на тая важна работа? Пресъздава мислите на български народ! Оставка бре господин ' предлагам две проверки' ! За три дни това ли измислиха?

28

анонимен

преди 11 месеца

Ииии колко умен тоз министър. Ангел Христов починал в България. Браво. А сега кажи как е влазъл. Това е работата на министъра.

27

Аааааа

преди 11 месеца

Тоя до утре ли ще е министър?

26

Анонимен

преди 11 месеца

Хиляди пъти съм минавал гръцката граница и не се спомням случай в който гърците да са ме пуснали без проверка. Даже и в багажника ми ровиха и търсиха *** си. Ама намериха дедовия. Тоя е минал през зелена граница там нема никой. Минаваш като през турско гробище.

25

еле па тоя...ТУЛУП !

преди 11 месеца

Христов е преминал през сухопътна граница в час, когато не се проверяват документите за самоличност, или е преминал нелегално според МЕнИстЕрооо...Альоууу...г-н министър я ме светни мен в кой ЧАС не се проверяват документите на границата...питам за един мой приятел Пламен Галев да го зарадвам за Нова година....

24

Анонимен

преди 11 месеца

Маскари сте всичките, бивши агенти и ченгета, контрабандисти, и убийци! В затвора ви е мястото. Гласувам само с бюлетина ЗА Затвора!

23

ха-ха-хи...министър

преди 11 месеца

Той не е влязъл в страната със самолет а е скочил с парашут от летяща чиния....изключително слабоумие...

22

Върл Левскар

преди 11 месеца

А напускал ли е България ?След бурно връщане на пропуснатото...... не издържа сърцето ли ?Тук си е бил , тук ще остане .

21

мдааа

преди 11 месеца

което поражда още повече въпроси ! всъщност доказано ли е на 101% че трупът е на добрия геле ??? другите въпроси по натам .

20

Тръгвай си

преди 11 месеца

Че разсмиваш народа. Министър дето не знае кой влиза и излиза в кошарата

19

Анонимен

преди 11 месеца

Шенген ще улесни много мафиотите, бандитите, трафикантите, контрабандата, наркотрафика, нелегалната миграция. Ще имаме полза, като мафиотска държава.

18

Анонимен

преди 11 месеца

Бил си е в имението от 11 години. Приключихме случая. Бил е агент на МВР. Търчете да разкриете другия брат агент на МВР, а Пепи Еврото също май е агент на МВР.

17

a

преди 11 месеца

До Алена: сменяй дилъра докато е време!

16

Алена

преди 11 месеца

България беше изпаднала в невиждана политическа криза и единственото решение беше обединение в името на народа! Генерал Бойко Борисов подаде ръка на всички доказани демократични лидери, като г-н Борисов, г-жа Мария Габриел, г-н Христо Иванов, Генерал Атанас Атанасов, г-н Кирил Петков и хората живели в изгнание в чужбина започнаха да се завръщат усещайки просперитета, който ни очаква.