21

Анонимен

преди 11 месеца

До 19 ПОЗНАВАМ Я --- Откога пък на Гълъб Донев му казват Буци ! Колко време мина и не можете да забравите Бойко. Само той ви е в главите. Не допускате ли, че преблемът е в самите вас а не в него ?

20

наму

преди 11 месеца

До АнонименРуцнаците се скитат из гората и крадат нахално!Нали са мечки само те са!

19

VladTepes

преди 11 месеца

Трябват смелчаци, готови да се борят с мечките. Преди години във Варна двама пияни влязоха да се борят с мечката в Зоопарка.

18

ПОЗНАВАМ Я

преди 11 месеца

Гледах клипчето за Априлци и видях Буци! Да това е нашето габровско мече кръстено на премиера! Влизаше в двора ми редовно! Черпехме го с баничка и плодове!Много мило беше,докато...докато в един момент не стана твърде нахално! Сложи ред в отношенията си с кучkaTa ми ***!Лакомията му нарастна и де що намереше за ядене,го повличаше!Голям крадец се оказа! Затова го и преместиха в Априлци на изолация,ама като слушам пак е почнало да лакомее! Ей,няма отърване от него,само в приюта Белене може да г

17

Евала

преди 11 месеца

Сега е демо, сега е слободия, сега половете са 33, сега кученцата и мечките са по-ценни от човека. А, и умните делфинчета. Ако питам гъбите, дето слагат минуси( еколози, май.ка си евали), кое е предника, кое е *** на меци, хабер няма да имат.

16

Анонимен

преди 11 месеца

И те имат право да живеят повече от нас

15

Абе

преди 11 месеца

Да напомним на заинтересованите, че от мечешкото месо стават екстра кюфтета. Естествено, проверка за трихинелоза е задължителна. Щото не ми се вярва някой да яде мечешко варено. (варенето унищожава трихинелозата, особено над 100 градуса, в херметическа тенджера или автоклав за стерилизация)

14

Анонимен

преди 11 месеца

Стига бе. Тая демокрация съвсем я изтърваха. Сега мечки ще ми развъждат......да вземат пари от по програми. Аман. По времето на Бай Тошо нямаше такива работи. Всички мечки бяха отстреляни. Кой тогава ще позволи мечки да се разхождат в населени места? Абсурд. Ми те хората навсякъде гледаха стада животни. Селата бяха пълни с деца. А сега тия демократи ни превърнаха в дивия запад. Мечки, вълци, лисици и бездомни кучета се разхождат в населени места.....какво това нещо? Анархия и безхаберие.

13

Аноним

преди 11 месеца

400 мечки имало в България. Да ама не... Природозащитниците умишлено намаляват бройката за да не се стимулират бракониерите. Реално са поне 800-900 парчета. Иначе интересно животно, но популация за България - максимум 1000

12

Фикри

преди 11 месеца

Мечките са многоо и отдавна НЕ са застрашен вид. Проверете какви бройки дават горските ... Това се прави с цел да се лапат едни пари от ЕС за опазването им.Всички ловни дружинки в районите си снимат мечки, но на таксацията - 0.

11

Анонимен

преди 11 месеца

Събудихте ли мечката? Събудихте я. Няма връщане обратно.

10

Анонимен

преди 11 месеца

Ами да се самосезират горските стопанства, с фотокапани да опишат животните и да им доставят храна в извън населени места.

9

Дами и господа,

преди 11 месеца

това е пълна дезинформация.....Какви мечки, какви пет лева....

8

Яааа,

преди 11 месеца

снимали са СачевЪ :)

7

Анонимен

преди 11 месеца

Сега ще тръгнат да избиват мечките. Дай му на нашия абориген да избива животни.

6

Влади

преди 11 месеца

Май се оказва, че в Балкана и Родопите вече ВРИ от мечки. В селата на планините не остават хора и зверовете смело нахлуват в човешки поселения. Един приятел , който е имал селска къща в района на Априлци разказваше, че бивайки член на тамошната ловна дружинка лично е ударил 4 мечки. Дори и наполовина да са, т.е. 2 - пак не са малко. Просто там са много. Той показваше снимки от СОТ камерата на къщата си с поне три звяра, влезли в двора му. Въпрос на време е да пострадат хора.

5

МАХАЛА "БАБА СТ

преди 11 месеца

ОТДАВНА НЯМА НАСЕЛЕНИЕ

4

Икономов

преди 11 месеца

По принцип, мечките са благородни животни, но за съжаление нямат правилно политическо мислене. Нужно е всички селяни да се консултират с нашите членове и членки по места и да изпълняват техните инструкции.

3

Анонимен

преди 11 месеца

щото там са родолюбци и обичат русия

2

Руси

преди 11 месеца

Излезте с политика и нахранете животните *** гадни ! Убихте народа ,сега убийте и животните ваща мама!!! Излезте с решение един път за винаги без да убивате животни при положение ,че вие докарахте продадата до тук с вашите *** решение !