11

Анонимен

преди 1 година

Какви 4000 лева?! На мен през 2020 смяната на тазобедрената става ми струваше над 10000 лева, като самата става струваше доста повече от 4000 лева

10

До Грийн

преди 1 година

Питай някоя пострадала по този начин бабичка какъв изход предпочита. На всекиго му се живее. Познавам хора над 80 г., чиито операции за смяна на тазобедрена става минаха успешно и хората проходиха, сами се обслужват. Всичко зависи от общото състояние на организма. Впрочем, знаеш ли че пациентът сам си плаща ставата, която ще му сложат? Преди 2 години най-добрите у нас - американски, струваха 4 000 лв, а най-евтините бяха под 2 000 лв. С две думи, народът го е казал - "Парица - царица".

9

Пиян залян

преди 1 година

,, Страхотна " новина , типична за DNES .BG !

8

Грийн

преди 1 година

Когато едно животно е ранено лошо като примерно кон е добре да се гръмне както краварите правят за да не се мъчи, то е обречено. Това се отнася и за хората, примерно бабата и тазобедрените стави, смятай че щом веднъж е паднала това е само началото, обезводнени вече и приключили с живота, но ги лекуваме до последно. при тях понеже сме човечни ги изтезаваме и бутаме в инвалидна количка и падат и стават и си удрят главите и плащат за лекарства още сто пъти.

7

Анонимен

преди 1 година

Горката мецанка. Защо не са я лекували? Ако нямат достатъчно средства, тябваше да се обадят на Бриджит Бардо. Сигурно щеше да прати медицински хеликоптер за мецаната.

6

глупави хора

преди 1 година

Е не можаха ли да я приспят за малко със стрличка и да я изкарат от мола? Следили били.. Нямало опаност за населението.. Глупост след глупост. И като паднала, я евтаназирали, щото така е най-лесно. Много, много глупави тез румънци, ей

5

Анонимен

преди 1 година

Вместо да я лекуват, румънските *** я убили. ***.

4

Анонимен

преди 1 година

Сигурно преди това се е надрънкала с боровинково вино и... не е запазила равновесие.

3

Анонимен

преди 1 година

Фира малко.

2

Анонимен

преди 1 година

ооо горкото животно - румънските сигнета са я изяли като се е контузило

1

ЖАЛКО ЗА МЕЦА

преди 1 година

ОТИШЛА Е ДА ХАПНЕ НЕЩО, ПЪК ТО КАКВО И СЕ Е СЛУЧИЛО !