17

Анонимен

преди 10 месеца

БКП си е БКП и толкова много и личи !

16

Анонимен

преди 11 месеца

Страхотна снимка много и мяза червилцето. Пу да не и уруки.

15

Делийт.бг

преди 11 месеца

Ако напиша какво действително мисля за това... мило охранено домашно мазнинко животинче,което яде всичко,живее в кочинка и издава Gpyxtящи звуци и лак0мо мляска с малката си сладка зурличка и квu4u,когато не е яло през повече от два часа, а също е и неизменна част от новогодишната трапеза,добре препечено и с лимонче в устата... Ще ми изтриете коментара,поради неполиткоретност, мейби?!?

14

Анонимен

преди 11 месеца

Защо всички неприятни са в ГЕРБ?

13

Анонимен

преди 11 месеца

Кабинетът е на Денков и ПП. Фикусът с микрофон от Брюксел, който ще докладва на Боко, вече го наричат ротационен премиер, което е самозванство. ГЕРБ са политическа секта, никакво доверие не са спечелили. Неволята ги накара да се крият в момента в парламента и да чакат по-добри времена, когато ще изкарат пак чекийките и пак ще ударят в гърба. Това е правителство на дуела. Кой кого ще измами, кой кого ще унищожи. Крият се засега от Гешев.

12

Анонимен

преди 11 месеца

Това недоразумение , кой го вкара в политиката ?

11

эээ

преди 11 месеца

Герберастка крадлива ***.,приключихте.Колко бяхте нагли,а сега какви нищо.ж.е.с.т.ва сте.Докато не изчезнете,нищо няма да се оправи.Дано ПП-ДБ час по-скоро да ви довършат.Банкянския крадлив шебек-в затвора.И дано никога не го напусне.

10

Комунистите

преди 11 месеца

Евгений Сачев е учредител и член на Обединени българи за устойчив свят, Общонародната фондация Хр. Ботйов (с председател псевдопотомъка на поета Боян Ботев[2]) и др. Съпредседател е на Център Сдружение за изследвания в областта на науката, етносите и сигурността. Почетен член е на Международния научен съвет на Международния научен фонд. Член е на редакционния съвет на списание Сигурност.Дъщеря му е Деница Сачева.

9

Комунистите

преди 11 месеца

Баща и беше от бкп помня раследваше дисиденти говорещи срещу срещу - бкп и кпссЧлен на Специализирания научен съвет по национална сигурност при Висшата атестационна комисия на Република България. Експерт е в Българското бюро за разследване и директор на неговия Център за професионално обучение СУБО.

8

Пепетияк

преди 11 месеца

НИЕ с Ленчето не сме шарлатани!Нас ни харесват всички от ГЕЙ-парада! И галсуват за Нас!И обичаме пици с кристали! Сега ще научим на мурафети и ГЕРБаджиите.

7

Анонимен

преди 11 месеца

Коя от партиите СЕГА не е сбирщина от шарлатани?

6

Анонимен

преди 11 месеца

Даже и Вие не си ВЕРвате. Заради престъпленията на вожда, вие се самоунищожихте. Ние сме потресени . Шарлатани и крадци и им се ....

5

Анонимен

преди 11 месеца

Видяхте ли как ви го натропкаха? Пепетиятя и Гербаджиите се разбраха, че цирка продължава с нов сценарий. Сега Вие и Вашите деца ще са новите войници на краварите срещу Русия. Честито на печчелившите!

4

ужас

преди 11 месеца

Няма герберистки депутат да не е заслужил 10 год. затвор , а те пак се нареждат на софрата !!

3

Анонимен

преди 11 месеца

Пpoekтиpa Пocoлcтвoтo...

2

Анонимен

преди 11 месеца

Естествено че няма да има.. Кабинета си е на пп.... Герб не участва в него...

1

Нане

преди 11 месеца

Всичките гробари... На мезета, тая е идеална... ===)))