76

Анонимен

преди 1 година

Но нацисти са украинците, да не се объркате. ;-)

75

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

Един път руснаците не удариха цивилна сграда по погрешка. Винаги удрят точно в целта, без цивилни жертви. Ударили двуетажна къща и три деца починали - то било фабрика за дронове, а децата сигурно са работниците. Ударили ветеринарна клиника - то било подземна лаборатория за биологично оръжие. Гръмнатата болница с родилно отделение - било склад с боеприса, даже два Хаймарса имало на третия етаж при родилките. Какво излиза - с една ракета по два Хаймарса гръмват, голема работа са руснаците бре.

74

Ако - то...

преди 1 година

Ако направиш военен склад до/под жилищна сграда - получава се новина като тази! Урките ги умеят тия работи!

73

Нация убийци са УСА

преди 1 година

Руснаците никога не могат да ги стигнат!

72

Три въпроса:

преди 1 година

Къде е настъплението? Къде Залужни? Къде е Буданов?

71

Анонимен

преди 1 година

Руските бот коментари пак са пълни с истерия, да не би тридневната специална операция да не върви по план?

70

Анонимен

преди 1 година

Властвуващите в Русия непрекъснато са си избивали народа през последните 200 години.

69

Анонимен

преди 1 година

РУСИЯ Е СТРАНА ОТ УБИЙЦИ.

68

Анонимен

преди 1 година

Имаш още един минус за слагане.

67

Анонимен

преди 1 година

Компютъра който насочва ракетите изобщо не го интересува дали западните оръжия са складирани в жилищен блок. Отговорността е който използва цивилна инфраструктура за военни складове. Явно това са украинците сори.

66

Анонимен

преди 1 година

Един колега поставя много правилен въпрос по долу и даже ме е яд че не се сетих аз. Защо американските средства за масова комуникация не предават на живо от Киев какво се случва. Може би защото не им отърва истината.

65

Анонимен

преди 1 година

Това което си написал по надолу за чечения/чечня е поредната измислица .

64

Анонимен

преди 1 година

В Чечения 42 000 деца затриха, това са плодовете от "хуманните" войни на Рашка .

63

Анонимен

преди 1 година

До Цончо Възраждане- Изгорял ти акъла на тебе , това беше разработка на ФСБ под прикритието на фенове да се стигне до ситуацията на Донецк и Луганск .Цял свят знае номерата на Русия не ни втълпявай лъжи .

62

Цончо Възраждане

преди 1 година

Колеги, нали знаете? Или отричате, или питате "А къде бяхте, когато гори живи българи в Одеса?". В края на месеца ще ви преведем парите. Спорна работа!

61

Ирод

преди 1 година

Вчера израелски войник простреля 2 годишно дете в главата и новината мина ей така между другото ...двойни стандарти има ли ? Зеленски рева ли ? А Байдън нещо каза ли ? Урсула нещо каза ли ?

60

Анонимен

преди 1 година

Че да пускат ракети и дронове с камери бре,толкова ли е трудно да монтират отпред на върха на ракетата или дрона,че да се вижда в междублоковото жилищно пространство или между военните складовите бази с бойна техника и военнослужащи дошли от чужбина и бойни групи национизирани разположили се на лагери замаскирани за прекритие,че от там да стрелят като с ПВО или комплекси противоракетни установки залпови за сваляне на ракети,дронове и др. летящи неща над инфраструктурни обекти за свое оправдание.

59

абе

преди 1 година

русия ще си върне украйната земя, защото това е руска територия от памтивека и ще изчисти фашистката хунта....останалото и дрън-дрън!

58

До 82

преди 1 година

Тази война и отвратителната медийна едностранчива пропаганда накараха много хора да застанат зад Русия без някога да са симпатизирали на Путин или дор да са прочели три руски книги на кръст в живота си ! Ако не бяха двойните стандарти щеше да е друго.Ако по същия начин се показваха и войните на САЩ и Великобритания през последните 20 години щеше да е друго !Истината е че едните и другите гонят собствените си интереси и смъртта на невинни е цена която могат да поемат без особено да им пука !

57

Анонимен

преди 1 година

Винаги има дете......иначе човекоядците руснаци няма да са човекоязци- тъпата ви пропаганда