8

Истина

преди 10 месеца

Явно е терористичен акт и престъпление срещу държавата Израел според международното право, като нарушаване на нейната граница и убийства на три държавни служители на сигурността и ако Египет представя терориста като полизай и не го осъди като престъпник, значи и държавата и е управлявана от престъпен режим както е Иран, щом съучаства и не се дистанцира от терора. Израелски съд трябва да разследва и осъди и поръчителите и съучастниците и иска милиони за обезщетение за семействата на жертвите

7

Крайно време беше

преди 10 месеца

Няма само евреите да убиват араби. Трима циониста по-малко е добре.

6

Любо Петков ЧОВЕК

преди 10 месеца

Добре изглежда не е лесно си премиер в Израел все евреите им виновни добре се справя давай напред Биби

5

Анонимен

преди 10 месеца

За какъв теракт говори този. Египетският граничен полицай си е изпълнил задълженията за недопускане на трима жuдoвe на своя територия. Той не само, че не трябва да бъде разследван, а незабавно награден с най-висок орден спроед тамошните стандарти!

4

Анонимен

преди 10 месеца

Египтяните са престъпници!!

3

Анонимен

преди 10 месеца

Израел да внимава, днешен 100 милионен Египет няма нищо общо с русофилският от преди 50 години. Като нищо 6 милионен Израел може да стане най-малката провинция в Египет.

2

Анонимен

преди 10 месеца

Докато взривяваха Гешев, Нетаняху искаше ли съвместно разследване или израелският специалист беше на екскурзия у нас часове преди взива.

1

ЧСИ 828

преди 10 месеца

Кой ли светъл ден, Иран ще изтрие този тумор от лицето на планетата?! израел е точно на две-три бомби живот, в рамките на десет минути.