68

БОЙКО Е ЛЕГЕНДА..

преди 11 месеца

НЯМА НУЖДА ОТ ИМУНИТЕТ.....

67

Анонимен

преди 11 месеца

Христо Иванов трябва да си сложи един червен клоунски нос. Прави номера толкова години и накрая сам си напълни гащите.

66

Анонимен

преди 11 месеца

Тикво, приготвили са ти среща с бай Ставри.

65

Анонимен

преди 11 месеца

Някой ще бъде даден курбан за успокоение на стадото, и това ще е бибитко, като най-интелигентен. За да не го закачат го накараха да гони каскета, после да прегърне кокорчо, но ще стане като в приказката за оня, дето изял солта, после боя, а накрая му взели и парите. Бибитко обаче още не се усеща.

64

Анонимен

преди 11 месеца

Ние друго чухме

63

Учуден

преди 11 месеца

Не е виновен хлебаря,че му давате трици,а искате да ви извади хляб добруджа!Нито Борисов може сам нещо,нито ПП и ДБ,още по малко останалите смешници?!Е тогава кой печели от това,че козлетата си чукат рогата на мостето,кой да мине пръв?Ами печели Кумчо вълчо или по скоро баба меца!!Така,че който не е доволен от действителността,да гласува,има 700 партии,а не да се гуца и да дрънка простотии!!Нищо кой знае какво по лошо от управлението на московския аватар няма да се случи!Като не стане,ЧАО И ПАК!

62

Учуден

преди 11 месеца

Бъгърчето живеещо в България хем не гласува,хем гласува по начина по който гласува,а накрая не е доволно от това,че най накрая корабът макар и пробит,ще отлепи от руския пристан?!Нещът този,нещът онзи,щото този бил крадец и мафиот,а онзи за който гласуват е пет пъти по толкова крадец и мафиот колкото е този?!До онзи ден Гешев пазел Борисов,а последния съботирал реформата?Рече и отсече Борисов,че е за Крумовата реформа и хоп да видиш как стана виновен на всички за всичко и най вече на ПРОКУРОРА?!

61

Ваня

преди 11 месеца

По-добре Бойко Борисов и Кирил Петков да ми откраднат девственосста, отколкото Радев да ми открадне бъдещето.

60

ПП

преди 11 месеца

Щом ще се защитават мутрите ще гласувам само за рях. Така ми казаха от Посолството кат си вземах заплатата

59

Посолството

преди 11 месеца

Чак сегъ ша преговаряте за него

58

истина

преди 11 месеца

Явно е и в ГЕРБ няма хора с достойнство и морал защото след всичкия този цирк, няма как да приемеш правителство с ПП. Съжалявам но мислех, че в тази партия има свестни хора, че някой от тях ще стане и ще каже не може повече така, но май съм се излъгал - всички там са кукли на конци дърпани от вожда - позор и жестоко падение.

57

Анонимен

преди 11 месеца

Ако ПП-ДБ направи така, че мутри да запазят имунитетите си, аз повече няма да гласувам за тях. Всичко друго се търпеше, но това не.

56

Бог да ни пази?

преди 11 месеца

Гласуваш за ПП, палучаваш ГЕРБ и ДПС. Още инфлация, още повишаване на цени. Водата с 44% се повиши, такова чудо не е имало. В еврозоната ще ни вкарат, още спекулативна инфлация и "фалшифициране" на Референдума за еврото "ала бала" и "коне" на хартии и машини. И батальон ще изпратят в чужбина. И в училище децата ни ще изучават странни практики. И цифрово евро ще ни въвеДат. Край, свърши се. И парното ще стане 500 лева за гарсониера. Това е краят. Бягайте от България, ако сте млади.!

55

Анонимен

преди 11 месеца

Ам кое бре како...метеорологията ли ?На къде да духа ...вятърът ли?

54

Още преди

преди 11 месеца

Да е избрано правителството съществуват противоречия с обществото,т.е.създадоха си врагове. Те сами си заложиха мини, които ще гърмят след 4-6 следмици

53

Да не стане

преди 11 месеца

Така че до избиране на този кабинет да няма нужда от този имунитет, но вече гадостите за народа ги натворихте. Първото цялото въоръжение на БА заминава за окрайна, армията остава без въоръжение още кака пари от продънения бюджет да купува ново отдавна морално остаряло оръжие. Нека този човек да обясни чий интерес защитават 27000 американски войници у нас? И за да се закрепите ще почнат гонки на вс.,които мислят различно от тях.

52

Анонимен

преди 11 месеца

Е няма ли останали ваксинационни пунктове. Имунизирайте го и да се приключва.

51

Анонимен

преди 11 месеца

То става и СИК да му поискат имунитета, той затова стана дупетат Бойко :)))

50

Атанасовааа...

преди 11 месеца

Ей къдее е вратата...

49

Анонимен

преди 11 месеца

Егати бъдеще с Бойко и Киро..... Много хора са за психиатър.... Тези ли са идолите .. При нормална държава трябваше да са в затвора