30

007

преди 1 година

Кат не може друго да прави

29

До Укро феновете

преди 1 година

Кой не си спази уговорката по сделката ? Прочетете хубаво какво съдържа тази сделка. Точките които Русия трябваше да изпълни бяха изпълнени ! Но точкити които Запада трябваше да изпълни спрямо Русия...НЕ ! Дори още по лошо. Коридора беше използван от ЦРУ и Укро Вермахта за безпрепятствено придвижване на подводни и надводни дронове към Севастопол за извършване на терористични актове ! Каква очаквате да бъде понататъшната реакция на Русия ?

28

Анонимен

преди 1 година

35, окупация е когато чужди войски са разположени на твоя територия и в базите им не важи местното законодателство, а решенията се вземат от губернатор назначен от окупатора. Изречението характеризира обстановката в България през 2004-2023 г. Съгласувано с посолството.

27

До Цезар

преди 1 година

Има една стара поговорка "с приятели като наглосаксите не ти трябва врагове". Ако под елит имаш предвид Боко, Кирчо, Кокорчо и сие на тогавашното време само адмирации за тях. Окупация е когато чужди войски са разположени на твоя територия и в базите им не важи местното законодателство, а решенията се вземат от губернатор назначен от окупатора. Само искам да поясня, че съм против всякакава външна намеса във вътрешната ни политика от която и да е страна.

26

БАНко

преди 1 година

АМОНЯК ОТ РУСИЯ ПО СЪЩАТА СДЕЛКА НЕ СЕ ИЗНАСЯ !!! ЗАЩО ЗЪРНОТО ДА ОТПЛАВА ЗА БОГАТИЯ ЗАПАД ??? ДЕ БЕ ПУТИН , ЗАЩО ГИ БАВИШ ???

25

Анонимен

преди 1 година

До ЦезарДа те светна, че 1944г. в България нахлува 3-ти УКРАИНСКИ фронт! Не правиш разлика между СССР и Руска федерация. Мразя американските демократи. Не обичам Путин и Русия! Начело на СССР през ВСВ е индивид, дето на 10 години не е знаел бъкел руски!!!!

24

Чакай малко

преди 1 година

Според "Зърнената сделка" Русия осигури коридор на Украйна за износ на зърно за..."Гладуващите в Африка". Обаче се оказа че зърното отива в преялите страни от Европа ! И с парите от този износ Украйна си изплаща доставките на оръжия. Освен това според същата сделка трябваше да отпаднат няколко санкции срещу Русия в банковите сметки и агро бизнеса. Нищо от това не беше изпълнено ! На всичкото отгоре Укро Вермахта използва "коридора" за нападения срещу Севастопол с морски дронове. Какво очаквате ?

23

анонимен

преди 1 година

Китай щял бил да завземе Русия - а преди това идва ли ти наум, че светът ще изгори в ядрена война? Смятам, че трябва да се спрат с тази война, не съм на ничия страна, защото всички са грешни, всеки има интереси, то май излезе, че само такива като нас нямат интереси, а трябва да учавствуват в защитата на интересите на другиму.

22

Анонимен

преди 1 година

Повепето от вас хал хабер си нямат, колко жизнено важни са торовете от Русия. Забравете газта - ще сечем дървета, щеможелеем. Без торове, обапе, съвременното селско стопанство, можени да не усоее да ни изхрани.

21

Анонимен

преди 1 година

Никакво заразено зърно от окрайна не ни трябва!

20

абе

преди 1 година

ти пък откъде я изрови тая "стара българска поговорка" - от изгнилата ракла на баба си ли? - няма такива глупости!

19

Анонимен

преди 1 година

След като Ердоган спечели изборите, Москва спокойно може да блокира цялата тази фалшива сделка. В грубо нарушение на споразумението вече година е спрян тръбопровод от руския град Толиати до украинското пристанище Одеса. Не се изпълняват още 5 основни искания на РФ.

18

Анонимен

преди 1 година

Въобще да спрат доставките. Този продукт украински е свръхотровен, а се разпространява по света по-скоростно от ковида. Путин прави само добрини, а те се възмущават.

17

Анонимен

преди 1 година

Стига сте лъгали каква продоволствена криза като украинското зърно е в Европа и подбива цените на производителите, а не в гладуваша Африка както тръбяха.

16

Анонимен

преди 1 година

Не знаех, че от ГМО зърното на мосанто украинско зависела прехраната на цял свят. Нас обаче сте ни заринали с това зърно, па не знам как. Отривайте ни и нахранете гладните. Ние не го щем това вмирисано украинско зърно.

15

Цезар

преди 1 година

Ненапразно има една стара българска поговорка. Къде е стъпил руски ботуш трева не никне. Русия след окупацията на България през 1944г си назначава марионетното правителство съставено от комунисти каскети и после заедно избиват българския елит. Над България е спусната желязната руска завеса. Започва най мрачната и жестока история на България под жестокото кърваво управление на комунистическия режим. Пълна заблуда е украйнците да разчитат на руснаците в тази жестока война.

14

Българин

преди 1 година

До 10тина години Китай, става абсолютен хегемон на Земята! То това пак щеще да стане, но примерно след 40-50 г, но след този конфликт, процеса е макс 10 години!

13

Българин

преди 1 година

Зерното се използвало за контрабанда на оръжие!?! По-голяма глупост не бях чел! То целият свят им изпраща помощи и оръжия, съвсем официално а те си мислят за контабанда? Проумеите го най-накрая, света е срещу Русия, а Китай чака отзаде и пасува, за да стане най-големият победител от тази война, без капка кръв и инвестиция! Реално Китай, без даже да им е минавало през ума, ще завземат Русия и в двата изхода на войната! Много е просто!

12

Анонимен

преди 1 година

Организацията на обединените нации предупреди за нов риск за световната продоволствена сигурностГлупостиЗатова ли отровното им зърно се озовава в България? Защото ние сме част от плана да им купуваме ***

11

Време е

преди 1 година

Дано стопират радиоактивното зърно , че ще започнем да светим .