15

Анонимен

преди 11 месеца

Най-добрия земеделски министър, който сме имали. За разлика от една земеделска министърка, която ни караше да мълчим, която одобряваше ощетяващи държавата зделки по стопанствата. Г-н Гечев е съпречастен с нашите проблеми и наистина прави това което е по силите си да защити нашите права и интереси.

14

Анонимен

преди 11 месеца

Това татко ти ли ти го каза?

13

Анонимен

преди 11 месеца

Финансовите въпроси се решават с повишаване на лихвата и във всеки един момент може да се включи печатната машина. Трудно е дори да си представим какво очаква страните от Източна Европа, ако германската икономика вече не може да храни десетки милиони уста в Полша, балтийските държави и други държави.

12

Посолството

преди 11 месеца

За това пък овладяхме държавата

11

Анонимен

преди 11 месеца

Кризата идва от Германия у нас .Според водещи икономисти днес Германия изгаря ресурсите, натрупани през последните 20 години, и в бъдеще ще бъде изправена пред тежка криза, каквато страната не е познавала от края на Втората световна война.Изследователите обаче отбелязват, че през последните 20 години Германия е загубила значителна част от качеството на своя основен капитал, за разлика от много други развити икономики. Това застрашава конкурентоспособността на германската икономика и затруднява привличането на инвестиции

10

Анонимен

преди 11 месеца

То ако чакаме комунистическите гълъби да ги овладяват... мале мале..

9

Анонимен

преди 11 месеца

До Първо е спекула Държавни цени за жилищата в София за да спаднат и се удари спекулата.

8

Първо е спекула

преди 11 месеца

Немско масло 4.50 в една верига на промоция, в друга 6-7. В кварталните магазини всеки си лепи каквато цена иска. Второ ТОПЛОФИКАЦИЯ 200 лева сметки за топлият април. Или връщайте такса мощност 20-30 лв. Или приключвайте кардинално с Топлофикация, старо, неефективно предприятие с милиарди загуби. От 2025 КЕВР спира да съществува, физ. лица на борса за ток, парно, вода. Какво правим? НЕ на ЕВРОТО и ЛГБТ изучаване в училища. 5 задачи: Спекула, Парно, Не на евро,Не на ЛГБТ, и МИР.

7

Анонимен

преди 11 месеца

Спекулата първо овладейте! Апропо,нужен е закон за пестицидите,с който се пръска,защото масово измират пчели! Пръскането трябва да бъде вечер,защото с тези темпове скоро няма и пчели да има!

6

Prе е- бан

преди 11 месеца

Какво е *** ме пита моя съсед който е на 88 години, опитах се да му разясня тактично.. но той дойде сам до извод който на нашите бедерасти няма да им хареса, както и на мизбийките. На следващият ден ме срещна и ми вика, че е гледал в петък парлама-ента и е разпознал доста такива, не се бил заглеждал досега в Манолев, Божанков и Асенчо.. какво да ви кажа, стана ми неудобно.

5

Анонимен

преди 11 месеца

Слугите на Путин, Пеевски и Борисов, се прегърнаха с Петков и Иванов от ДБ и Костадинов от Възраждане. Възраждане подкрепен от ГЕРБ за промените в закона за съдебната власт със шпалир "въздържал се" на ПП/ДБ, докато преговорите за конститубионно мнозинство с Пеевски и Карадайъ вървят по чед и масло. Бъдещ министър на МВР ще е квотата на ДПС в ПП/ДБ Калин Стоянов, който 2020г бранеше режима на Борисов, Гешев и Пеевски срещу протестиращите и търсещи промяна българи. Мафията и русоробите победиха.

4

Анонимен

преди 11 месеца

Кризите не били овладени ??Ем нали за това беше министър бе съблезъб тигър ??Тоест не си си свършил работата

3

CR7N1

преди 11 месеца

Кризите са благодарение на вас

2

Някой

преди 11 месеца

Да вдигат ще минаваме на диета и без това мазнините и хляба не са полезни. Ще се прибираме по селата да си гледаме кокошки и картофи. Вие си мислете войните, кризите, мафиите и икономиките и съюзите и фалити и т.н. Има хора могат и без вас и това са хората от който вие имате нужда. Жокер ще ви дам от сърце- тези хора не останаха много. Ще се задоволите с оставащ упадък и с тарикати като вас кой на дребно кой на едро.

1

Анонимен

преди 11 месеца

Чупка!