41

ЦИРК ЗЕЛЕНСКИ

преди 1 година

ПУСКАЙТЕ ЯДРЕНИТЕ И СВЪРШВАЙТЕ С НАТОвските ФАШИСТИ

40

Анонимен

преди 1 година

Терористите са в Кремъл, а не в Киев... Те са виновни за жертвите в Украйна..

39

АНГЕЛ

преди 1 година

Киев бе разцепен през последните 48 часа. Но според укрите са свалили 100 от всички 50 изстреляни ракети срещу тях !Истината е че свалят едва 10%

38

Анонимен

преди 1 година

Сигурно са били надрусани и не са чули звънеца. Какъвто лидерът такъв и персонала

37

Анонимен

преди 1 година

Путин е висок 170 см. Зеленски е 167 см. Значи Зеленски е по-ниското джудже. Муахахахаа.. кравари, видяхте ли кой е истинския джуджак? Вашия герой Зеленски със своите 167 см. Муахахахахахахаахха..

36

Анонимен

преди 1 година

10-годишно дете загина вчера след поредните бомбардировки по ЦИВИЛНИ обекти в Луганск. Цялата артилерия се управлява от западни наемници. Там няма и един укр. От руските удари гинат западни наемници. И укрофашаги!! Да си събират БЕЖАНЦИТЕ с бенцовете от София и черноморието и да ги пращат на фронта!

35

Анонимен

преди 1 година

Винаги близо до краварите и далеч от колхоза

34

Анонимен

преди 1 година

до 37 Путин е 170 см висок ве, краварски умирисник! 160 см каза. Муахахахах...толкова тъъъпи кравари да сте!

33

Уточнение

преди 1 година

От около две седмици, всеки ден има по няколко клипа, как жителите на Киев говорят за две неща. 1. Молят да разкарат ПВО от покривите на блоковете. 2. Практически ВСИЧКИ цивилни жертви са от паднали НАТО-ски ракети, основно американски. Хората си го казват директно, нека си говорят СМИ каквото искат. Сигурно затова руснаците започнаха да стрелят и през деня, да видят хората какво им пада по главите. Имаше и ЦЯЛ Пейтрият в парка, което е тотално малоумно за ПВО ракета.

32

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 36Путин е 1'60, за Зеленски не знам със сигурност, но ми излглежда по-нисък от кремълското джудже, може и да греша :)))

31

Българин

преди 1 година

Тия се карат за всеки човешки живот! Докато в Кремъл такъв проблем нямат! Сто-двеста хиляди загинали ,никакъв проблем! Бабь| наражают!

30

Анонимен

преди 1 година

Да земат по една бела писта и живота ще им се стори рай.

29

Анонимен

преди 1 година

Те братята Кличко са над 1'90, не знам как джуджето Зеленски ги командори :)))

28

Василев

преди 1 година

Украйна ще извлече много ползи, ако пренесе конфликта и на руска територия с набези и партизански засади в руски погранични населени места, както и обстрел с дронове на военни обекти и директно над Мордор с петолъчката!Руските сатрапи трябва да усетят гнева на руските граждани върху себе си!!!Агент Хайд Брокър!ЦРУ!!!

27

Анонимен

преди 1 година

до 27 Ще му прави като вятъра както е прав на оная работа Зеленски на Кличко. Зеленски е 170 см. Виталий Кличко е 202 см. Муахаххаа...

26

как е върви ли ?

преди 1 година

Докъде стигна контраПрестъплението?

25

Зеленски:

преди 1 година

"Кто хочет жить, находит выход" - А сега да си го повтаря за всеки конкретен избягал от лудницата украинец!

24

Полковник

преди 1 година

Това което се премълчава е че ракетните удари над Киев са с по голяма мощ от преди.И сами си признават всяка вечер Киев е положен на удари.А преди атаките бяха на седмица или две веднъж.Това говори за огромно производство на ракети и дронове в Русия.Скоро ще започнат да засипват Киев с ракети по два пъти на ден.

23

Анонимен

преди 1 година

Виталий ако се изправи до тебе джудж Зелен, направо ще те вземе за булка :)))

22

Име

преди 1 година

Хиените взеха да се хапят, скоро ще има развитие! Продажници на украинския народ! Всъщност навсякъде политиците продават народите си.