16

Като цяло

преди 11 месеца

диетите са минус, човекот е всеядно животно, просто и картко, не трябва да се прекалява. И най-вече движение,щот ако си седите на пльостърника по цял ден, ако ще и с краставици да се храните файда йок.

15

Анонимен

преди 11 месеца

Всяка крайност е вредна. Такива са всички нисоко-ниско-нам какви си диети. Мозъкът иска въглехидрати. Организмът като цяло се нуждае от тях преимуществено. Друг въпрос е колко и какви ще ву набавите.

14

ПроСоТо

преди 11 месеца

До Анонимен 14 ...Драги,проблема е в това,че хората НЕ усещат това,от което има нужда организма им,а го бъркат с АГРЕСИВНАТА "реклама" и обработка на съзнанието им !..Виновни са "медиите"..Заради печалбите,които трупат от излъчване на реклами,те ВНУШАВАТ на зрителите и читателите какво да ядат,какво да пият и кое е полезно и вредно за тях..За да чуеш тялото си,а то НЯМА да те подведе,бъди сигурен, ИЗХВЪРЛИ от полезрението си агресивните вредни "реклами" !

13

Анонимен

преди 11 месеца

ПроСоТо - Баъе, това са абсолютни глупости, погледнато от вщсъвременна гледна точка. Ако оставиш някой да яде, квот му е кеф, без да знае кое ег хубаво и лошо, ще се тъпчи с бургеи, дюбери, мъхини по 1000 калории на хапка и ше смени водата с редбул или монстър. Тези продукти БУКВАЛНО са така направени, *** да излъжат тялото ти, че са полезни и хубави, за да искаш още и още.

12

Анонимен

преди 11 месеца

До 11 - Ако караш на 1800 калории, да, става. Ама аконсинна 6000 *** ден (един дюнер е 2000, за тея дето не знаят), или работа ти трябва да е колоездач или да си безработен, че да типаш по цел ден.

11

Ямболски цървуль

преди 11 месеца

Движение му е майката! Тези здравословни диети-знаете къде да си ги заврете!

10

Ямболски цървуль

преди 11 месеца

Отново празнословия от не умни драскачи!

9

Анонимен

преди 11 месеца

Да си слаб е най-добре! Слаботелесен! Не ти тежи, бързо си се движиш, лесно си премерваш дрехи. Абеее

8

ПроСоТо

преди 11 месеца

Сега:...-ВСИЧКИ побърканящини,агресивно внушаващи на хората това,което им изнася,са ВРЕДНИ И ОПАСНИ !!!!...ВСЕКИ организъм САМ "ЗНАЕ" от какво има нужда !!..НЕ СЛУШАЙТЕ РЕКЛАМИТЕ НА РАЗНИ ТЪРГАШИ !!!!...Почувствайте тялото си!..ТО ще ви подскаже какво да ядете и какво да избягвате...А ДАЛАВЕРАТА с тия ПРЕТЪПИ реклами на "диети" и особено на "Хранителните добавки",си е много недостоен бизнис..Бих написал:.престъпен..

7

Анонимен

преди 11 месеца

Моята леля е близо 200 кила, на 75 г е., вече почти неподвижна. Едвам върви, високо кръвно има, диабет тежък.абеее дебелия човек е само болести

6

Анонимен

преди 11 месеца

Всъщност народонаселението по цел ден тъпче и дъвче и пие по нещо "ей така" и по улиците се разхождат повсеместно каци с мас. Едно време в училище се присмивахме на такива 1-2 по класовете, а сега вече 90 % са такива. И не само че по цял ден тъпчат но и нямат никаква физическа активност от малки. Само се дзверят в талафоните. И то рабира се без каквато и да било полза. Телефони трябва да им се купуват при навършване на пълнолетие като с шофьорските книжки.

5

Анонимен

преди 11 месеца

Ами не яжте като *** и няма да сте дИбели.

4

Анонимен

преди 11 месеца

Минуси? Тъща ми беше преддиабетна, с инсулинова резистентност и тегло 85 кг при ръст 154 см. Имаше куп здравословни проблеми. Мина на такава диета и за шест месеца свали 24 кг, показателите й се нормализираха. Тая писачка да си дращи статиите за секса и да не се занимава с неща, от които няма елементарна представа.

3

Анонимен

преди 11 месеца

Няма суперхрани, правилното хранене е разнообразното, свързано със сезона хранене на базата на местни продукти. Само за сведение: северният елен се отглежда задължително в големи стада, кото ежденевно изминават десетки километри в търсене на храна.Защото, за да бъде здрав, трябва да поема от 300 вида растения. Затова и няма ферми, въпреки че млякото било с отлични качества. Не само за северния елен се отнася. Населението е болно, защото се храни с неестествени храни, чийто състав е редуциран....

2

Анонимен

преди 11 месеца

Не яжте модните пилешки продукти, които видите ли са полезни и после се чудите защо се подувате като плондери. Едно пиленце е противоестествено да стане "бройлер" за месец. Не зобете по цял ден разни "хрупки" произведени от не знам какво и после се чудите ужким нищо не сте яли пък се търкаляте вместо да ходите. Не пийте по цял ден оцветени течности наречени "безалкхолни". И не четете подобни статии за "суперхрани".

1

Анонимен

преди 11 месеца

Няма никакви минуси в подобна диета. Останалото са глупости на печаннарите.