37

СМЕХ

преди 11 месеца

Руснаците пак ли унищожиха всичките сепаратисти, като последния път? Те сигурно възкръсват през нощта и утре пак.

36

Анонимен

преди 11 месеца

До .!.: "..интересно за путинофила е, че въпреки, че продава България на рашистан той не иска да му се плаща в копейки той иска долари или евро!" - ____ - знаят те, прибират $ зашото така ще омаломощават САЩ до фалит! Както се правеше през соца - зарибяваще се западната младеж с наркотици, за да умре запада!

35

Анонимен

преди 11 месеца

Защо сорросоид мисли че възраждане се радват. Нали не е верна тая новина ?

34

Анонимен

преди 11 месеца

Всеки убит украински или проукраински башибузук е пирон в ковчега на загнилия империализъм и на сорроските джуджета и джуджакини..

33

Анонимен

преди 11 месеца

Още не е влязал човек във форума и забелязва фалшивите лайки.

32

Анонимен

преди 11 месеца

След украинските и след руските управляващи най лоши са българските управляващи. На трите народи управляващата клика е недостойна и омразна.

31

Анонимен

преди 11 месеца

И пълната мобилизация няма да помогне ако изстрадалия руски народ не разбере че украинците вече не са братски народ а заблудени проамериканчени западни слуги. Тези уж руснаци вече са укри и семействата им са в укрия украинците ги използват както са използвани самите те.

30

Анонимен

преди 11 месеца

Запада направи на Русия този ужасен кошмар но за съжаление Руското ръководство спи и е продажно както и украинското и двата народа са разбити от Запада.

29

Mda

преди 11 месеца

Въпросните "партизани" даа като "умерената сирийска опозиция" Путин се справи с нея , същото ще последва и тук.Как само зрелищно изрита американските уpoди от Сирия до малко парче земя , е разбира се най-богатата на петрол типично по американски , крадци докрай !

28

Мда

преди 11 месеца

Абе какво стана с Бахмут ? Нали укрите още не били паднали хаха , как само тихомълком спряха да го споменават разните Британски разузнавания , Американски институти за изследване на войната , Зельо и цялата украинска сбиpщинa !

27

Анонимен

преди 11 месеца

Само 50 .... Не вярвам поне 200000 и 500 танка Ейбрамс, пет установки Пейтриът, 100-на хаймарс и са свалени 10000 ракети сторм шадоу, като половината от тях в складовете в Англия ...

26

Един с Една

преди 11 месеца

Ех как добре започва денят !

25

Анонимен

преди 11 месеца

Е,тия съвсем се оляха някаква група от 100 човека и вече крак бунт голям и не се знае дали изобщо са руснаци.Смешна и жалка работа да не говорим,че такива нападение нямат никакъв смисъл освен само да се ръсят някакви измислици.

24

СМЕХ

преди 11 месеца

останките на терористите са оставени на кучетата... Окраина скоро ще престане да съществува като държава. С две думи и последната болшевишка приумица ще изчезне и това тотално ме кефи

23

гостанти путинист

преди 11 месеца

"Бягащи от района местни жители" как кореспондират с "победата"?

22

Анонимен

преди 11 месеца

руският народ се събуди. Сега режима има 2 опции . Да засегне терора над тях до крайност или да влезе в бой с народа си. Трето няма.

21

Анонимен

преди 11 месеца

Като трябва да сме сигурни ,че и двете формирования са напълно самостоятелни,както финансово,така и политически.Напълно спонтанно самосъздали се,без никаква външна намеса,разбира се.ХаХаХааа

20

.!.

преди 11 месеца

самите руснаци вече почнаха да се осъзнават и да искат да се махне тази путин! само продажната путинофилия тука подкрепя тази путин! Но путинофила е предател и продажник на България който НЕ знае и НЕ може, но пък ЛЪЖЕ, та ЛЪЖЕ! Единственото интересно за путинофила е, че въпреки, че продава България на рашистан той не иска да му се плаща в копейки той иска долари или евро! Та така!!!

19

Анонимен

преди 11 месеца

сега се очаква убитите да възкръснат и да се явят на брифинг, както стана неотдавна. На фотото се вижда унищоженото тежко бронирано въоръжение.

18

Пирожкин

преди 11 месеца

Усещате ли миризмата на преврат и гражданска война, другарю Вова...? Ако не ме направите главнокомандващ и не ми дадете палат, може да отскоча до Москва и дачата ви до езерото...