217

Анонимен

преди 11 месеца

Боже, пази България от тази продажна напаст, защото народът ни не е способен да се бори. Или още по-зле - не схваща опасността пред страната.

216

Анонимен

преди 11 месеца

Искате да кажете,че Б.Борисов се разбра с Кирчо и Кокорчо! Ох майкоо, какво крадене ще пада над бедна България и най-вече на полагащите се пари по Плана за възстановяване и развитие! Там Кокорчо ще се развихри! А след това прокурорите от Софийска градска прокуратура!

215

Анонимен

преди 11 месеца

Нищо добро не я чака територията.

214

До Бунга Бунга

преди 11 месеца

Е за сега само на Цончо му викат така, и си му отива. А късият мек май ще връща евро в посолството на рублите.

213

Анонимен

преди 11 месеца

Тъжно ми е за гласоподавателите на ПП-ДБ, докато протестираха срещу мутрата ги хвърляха, като агнета зад колоните на МС сега вождовете им ще се коалират с мутрата. Къде ли ще хвърлят гласоподавателите си след това? В Украйна?

212

Анонимен

преди 11 месеца

И Денков и Христо Иванов са бивши министри на Баце, а Атанасов 3 пъти е подкрепял ГЕРБ, като основен коалиционен партньор. Реално каквото и правителство да направят ще е ГЕРБ 2.0

211

Хахаха

преди 11 месеца

Е сега 131 човека гласуват за това правителство и Възраждане требва да връщат пари в руското посолство, ДПС ще се присламчи заедно с БСП и такаааа , пък защо не да гласуват и едни яки глоби за неподходящо поведение в парламента, със заплаха за сваляне на депутатски имунитет и прекратяване на мандат , за едни познати питам

210

Анонимен

преди 11 месеца

Натрапват ни се абсолютно безкрупулни хора, със съмнителен морал, а някои от тях и не особено интелигентни. Та те, заедно с едни други, които са доказани крадци, но по-обиграни, прибрани и не толкова дразнещи запретват ръце да седнат на трапезата.

209

Анонимен

преди 11 месеца

Защо в правителството липсват Мая Манолова, Йоло Денев, Татяна Дончева, Хаджигенов, Бабикян и няколко други видни "експерти"???? Та това означава че за Коледа ще имаме вот на недоверие.

208

Анонимен

преди 11 месеца

Първо, това е проекто-кабинет, второ едва ли ще събере 121 гласа и трето дори ако има мнозинство от тези 121 депутати, които ще гласуват за него не вярвам да доживеят до един месец.

207

Анонимен

преди 11 месеца

Ако стане кабинет ПП-ДБ-ГЕРб първата работа е да се почне импийчмънт на Рундьо. Тая матрьошка направо се оля.

206

Анонимен

преди 11 месеца

Копейките треперят от страх, страшен кеф

205

Анонимен

преди 11 месеца

Те нямат право на ротационен кабинет към изпълнителната власт за която се стремят да си я поделят на периодичен срок на ръководене,понеже програмните им намерения за осъществяване на организационна политика за постигане на резултатите по показатели предварително уточнени като зададени характеристики и показатели не само на проекта,а въобще харектеристиките за предназначение и значение на самия проект е разглеждан по различен план за изпълнение и туй е само вариант представен за избор изисквания

204

Стамболов

преди 11 месеца

Има резон в идеята за връщане на изпълнения мандат чрез входиране. Трябва да се прибегне към входиране, ако има съмнения, че той може да извърти някакъв номер. Например, ако съобщи постфактум, че връченият му документ не е бил изряден.

203

Анонимен

преди 11 месеца

Да, моят фаворит е Пряка демокрация. ПП са среден ешалон държавни администратори, някои са по-средни от други.

202

Феята без зъбките

преди 11 месеца

Е това ли беше промяната? Време е да си смените името...

201

Анонимен

преди 11 месеца

1000 политици ( и толкова още скрити лимонки) мачкат и диктуват на 7000000 живота! Мисля,че силата е в народа и колкото, и да сме толерантни и търпеливи раята , една френска революция е необходима!

200

Анонимен

преди 11 месеца

Какви ги свършиха за две седмици не е за вярване! После защо гласува основно платения електорат? Българите искаме държавници, който обичат България и могат да отстояват интересите ни ! От време на време се чудя ,защо ни е трябвало да сме свободна държава...

199

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен Бойко "поназнайвал езици' ... бъзикаш ли се с нас?? Сахер сахер... това какъв език е?

198

Анонимен

преди 11 месеца

Той Боко си го замидли така и ше стане и после кюлчета шкаф и чужбина но ние оставаме Камилчета де