42

ДОБРО УТРО, БЪЛГАРИЯ

преди 11 месеца

Значи, всички калинки трябва да останат? Така ли Румене? Се-де-се!

41

Анонимен

преди 11 месеца

Тез чистачки много работят като се има впредвид че фирмите са бъкани с чистски и аекретарки за да плащат по малко де Еие кво си помислихте че у нас има вишисти няма всички фирми само фи чидтят офисите тъй и в парламента много хигиена

40

до 22

преди 11 месеца

Бако , ако поне с прашка си стрелял - отивай и се бий . Но ми се чини ,че си от тез дето ги носят прашките . Много смел Ве, я пробвай поне един петел да заколиш , сам да прецениш на какво ще приличаш само след 4 часа *** фронта.

39

Избирател

преди 11 месеца

Ами тогава за какво гласувахме за ГЕРБ , щом вие от победители на изборите давате на вторите да управляват и те да носят отговорност ? Значи повече няма смисъл да гласуваме за ГЕРБ !!! В целия свят само ГЕРБ печели избори и се отказва от властта !!! Ами, разпускайте това образувание- вие повече не сте партия !!! Изчезнахте като ИТН , СДС и НДСВ ! КРАЙ ! Падна завесата за вас ,народни предатели!

38

ВЪПРОС

преди 11 месеца

Защо Този Тарикат - не си изхвърля *** в Контейнера , съседи сме в Банско .

37

Слъчев Бряг

преди 11 месеца

Румен Христов Приема Гости Хотел Кубан.Майтап ви се струва ?

36

ИСТОРИЯ

преди 11 месеца

СДС са част от Мутрите .

35

Анонимен

преди 11 месеца

до 36 - подкрепям те! За съжаление,тук конкурениция,пазарна икономика и т.н са мръсни думи.

34

Анонимен

преди 11 месеца

Както е казал Сталин е не точно така де но перафразирам спрямо сег ситуация има Бойко има проблеми и тн продължете си го и да замените името както Ви харесва

33

Анонимен

преди 11 месеца

Добре де..като няма да има чистка,ние защо ги плащаме тия избори?! Забранете изборите,да си стоят едни и същи кадрите и така..

32

Анонимен

преди 11 месеца

Продължаваме подмяната ако се хванат с хрантутниците на герб да управляват никакви промени няма да има . ,,Кадрите решават всичко,, другаря Сталин . Трябва да има голяма конкуренция а не да нямало чистки . Дъртия некадърник на мафията герб закарала България на дъното на всички класации трябва да отстъпи възможности за млади и динамични хора а който опандизи човек с власт той да става прокурор . Само конкуренцията дава качество . Нищо друго дори членството стартъпите и другите евроизмами.

31

БЪЛГАРИЯ 1989

преди 11 месеца

След 1989 година България - 100 милиарда Долара БВП.Преди 1989 - 1 Трилион Долара БВП .

30

Анонимен

преди 11 месеца

Да започне от няколко болници.Първа е Александровска на Ангелов.Частните болници да не участват в зд.каса.Кой иска даде лекува при тях да си плаща.

29

Анонимен

преди 11 месеца

Няма да стане тези които останахме тук е за да сме тук и сега и не ми трябва канадец да ми казва какъв съм Българин съм и се гордея с историята си Киро да си ходи в Канада с безглутеновите торти

28

Анонимен

преди 11 месеца

Чистката за лимец ли е или за брз глутен може и американски важно е да се заличи българското Е няма как да стане България много са се опитвали да я заличат и не става Няма и да стане ще ди е тук и ще си ядем глутена и без тоз от Канада а и той не е българин

27

Еххх

преди 11 месеца

САЩ веднъж да пробият в парламента ,след турко останаха българи ама след тия терористи и тревата ще изчезне .Барели с радиоактивни химикали ще се крият в планините ,ще отровят държавата .

26

Бесен седесар

преди 11 месеца

Никога няма да ви простя , че се гушнахте с мафията .Въже за вас!

25

Еххх

преди 11 месеца

Чистката ще започне от тебе бе *** .Иронията е в това че 35 години всеки ден мислят закони и накрая Киро ци.га,ина се оказа на върха на държавата .

24

Анонимен

преди 11 месеца

Чистката е неотложна и много наложена.Започнете от полицаите с пенсия и заплата

23

тоз пък

преди 11 месеца

Точно корумпетата трябва да се изчистят и да се намали безугледното харчене на пари. Може и под 2% да падне тогава.