14

СЪНИТО

преди 11 месеца

Ша са напълно скоро......

13

Фяги

преди 11 месеца

Пръдльофците от конкуренцията на слънчевия бряг продължават да се дават в злобата си, че не могат да пренасочат туристическите потоци от българското море към тях.

12

Бон Бон

преди 11 месеца

Георги, ти си бил на някой друг курорт. Даже не си разбрал, че не си в Слънчев бряг.

11

Заьо

преди 11 месеца

Яжте чушки и домати за да сте здрави на Слънчев бряг. :-)

10

Анонимен

преди 11 месеца

За мен Златните са по реномирани, но предпочитам Албена като курорт, там си е чистичко...:)))

9

Фъця

преди 11 месеца

Слънчев бряг е традиционно най-реномираният морски курорт в Източна Европа.

8

Мьоньо

преди 11 месеца

Наскоро беше публикувана най-новата класация за най-добрите курорти в Източна Европа. Слънчев бряг в България е на първо място, на второ е Златни пясъци и на трето разбира се Албена. На спечелилите честито.

7

Ъ

преди 11 месеца

Перфектно време, перфектно обслужване, перфектен сезон, всичко това в Слънчев бряг - лято в България 2023.

6

Анонимен

преди 11 месеца

А, че те сезона го откриха още преди няколко дни, когато се удави първия пиян/дрогиран. Сега чакаме и първите състезатели по балконинг.

5

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 7 Беше от Швеция, бил общ работник там и помня, че беше украинка камериерката, а за наглето беше друг случай, май беше по варненско преди много години, но знаеш как е по Черноморието :)))

4

Анонимен

преди 11 месеца

Англичанин беше, направо я беше обезобразил. Нашите не посмяха да го затворят англичаните го изтеглиха да го "съдят" там. И Човека е свободен. Защото в Англия нищо лошо не е направил и по закон не могат да го съдят. А камериерката.....Има една песен на симпатяги - за милиони няма закони. Всеки идва тук, някви германци опитали нещо незнайно какво ...загубили са се в горите ...сезона започва.

3

Анонимен

преди 11 месеца

До Водолаза Помня го това, че некакъв от Швеция ритна в главата украинска камериерка, не помня дали го осъдиха шведа :)))

2

Водолаза

преди 11 месеца

Падане от балконите, ритане на камериерката в главата, инсцениране на кражби, събуждане на плажа голи, сутиени под водата, калкана в шок настъпан докато си почива в плитките води. Мазни течения от кремове против изгаряне, на дошли за 3 дни .. пълна лудница.

1

Анонимен

преди 11 месеца

Казва се Слънчев бряг, но Слънчака звучи яко...хахахахаха :))) Ако ги познаваш родните мутри по Черноморието, ще ти бъде хем евтино, хем удобно и хубаво, но за шопите нема аванта :)))