12

Български бизнесмен

преди 11 месеца

Такова създание ..няма. Има деца на агенти на ДС,мутри,облизващи тиквата , Доган, крадев и руски четирихилядници. Доказателство..всеки капитал иска да расте,растежа е в по голям пазар,колко бг фирми мощния България,има листване на борсите в света...Когато проумеете,че на практика са единици,ще разберете,че нямаме нормална икономика и " бизнесмени".

11

Анонимен

преди 11 месеца

Като нямат глави на раменете - да плащат. Атаките са именно за такива баламурници. В България назначени капиталисти бол...

10

Ето затова

преди 11 месеца

референдум за лева :) никой не би искал да хаква сметки в левчета :)

9

Анонимен

преди 11 месеца

Обажда се накой си от компания в МВР и казва "Ало, обраха ме, прехвърлиха мои пари в Африка". А, парите в Африка, дали не са с негово съдействие...Ходи ги дири. Парите вече ги няма, но компанията си работи с тях в Африка. Ха ха.

8

Анонимен

преди 11 месеца

Е па нали са много умни тия в компаниите. Защо се връзват. И ако са компании, къде са им юристите, екипите и прочее, че да им кажат, че това е измама. Или тия компании нямат връзка с банките си или пък счетоводители, които превеждат пари, че не знаят. Или компаниите перат пари, че нещо ще заприличат иначе на баби хвърлящи пари от етажите на измамници. Прехвърляли хей така компании пари в Африка. Ха ха ха.

7

Анонимен

преди 11 месеца

Страна извън България..... Те всички страни са извън България. Не се научихте да мислите какво пишете и да го прочетете преди публикация.

6

Анонимен

преди 11 месеца

. . . северноафрикански организирани групи . . . . Преведено на български означава, че северноафриканските групи са от информационни специалисти много по добри от българските щом няма защитни мейанизми!

5

През месец май

преди 11 месеца

доста хора получиха неколкократно в електронните си пощи съобщения УЖ от името на Уникредит БулБанк, че до три дена трябва да препотвърдят данните си, използвайки посочен линк и ако не направят това, след края на месеца обслужването им щяло да става много по-бавно. Който е разумен или поне информиран, знае, че банките не събират лични данни по този начин. На запитвания, направени в офисите на тази банка, отговорът беше, че те НЕ са предприемали такова нещо. СЪОБЩЕНИЯТА СА БИЛИ ФАЛШИВИ !!!

4

100% Бай Ганьо

преди 11 месеца

На мен един африкански принц ми писа писмо по пощата че иска да ми даде много пари.И наистина ми ги даде.Сега си барам кончето по цял ден.Вечебне ходя и на работа

3

Анонимен

преди 11 месеца

До Програмист Лягай, че утре ще правиш кибер атаки на строежа.

2

Програмист

преди 11 месеца

Ами взимат си специалист. Аз предлагам такива услуги. Взимам 25 хиляди лева на месец. Като не искат услугите ми, започвам да им правя кибер атаки и им сривам бизнеса.

1

Анонимен

преди 11 месеца

Не са много умни май тези български компании. Щом някви бушмени им точат кинтите....