26

Анонимен

преди 1 година

Е не съвсем интереса на България.Май търсите начин да откраднете някой лев.

25

Казаха ли ти го

преди 1 година

Защо не е подведен още под съдебна отговорност мъжа на тази отвратителница,който бе "главния архитект" и големия "лапач" на парите които взеха сем.Захариеви от хотела /подпорна стена / на българското Черноморие.

24

Ямболски цървуль

преди 1 година

Тази вярва ли си?

23

Анонимен

преди 1 година

Води ви личния интерес!

22

Анонимен

преди 1 година

Ако ви водеше интереса на България за тези 12 г. власт, трябваше да сме една малка Швейцария. Водит ви само личния интерес.

21

hfghfg

преди 1 година

Води ни интересът към хотел-подпорна стена на Черноморите на мъжО...

20

Анонимен

преди 1 година

Какво да кажеш, освен - хахахаха

19

Анонимен

преди 1 година

Води ви интересът към плячкосването, нагли гербери

18

баба мара

преди 1 година

40 процента изб активност какъв интерес на българия подменете си депут листивие не издържахте изпита по доверие следващият път ще бъдем още по малко

17

Анонимен

преди 1 година

Само по поведението на Тиквунии от последните 2 дена е видно,че е виновен - не бил говорил с Бакалова,после пък не я познавал,диша тежко,уплашена физиономия...абе въобще "чист и свят" човек отвсякъде.

16

Анонимен

преди 1 година

И каква стана тя сега?Онея гламчовци Киро,Кокора и мравояда праха Тиквата,праха ли,праха и нактая Гешев пак го изцапа хахахаха.Цирк Балкански пасти да яде.Ще поръчвам 5 тона пуканки,че забавата е голяма,а явно ще е и дълга.

15

Анонимен

преди 1 година

До 18.......и на мен ми препоръчваха този "пробиотик". Щом разбрах що за "чудо" е и от де иде - ползвам друг хахахаха Айдеее нема нужда и тук да ни цака :))))

14

Наблюдател

преди 1 година

Аз пък чух в записа за овладяване на службите, слугинаж на чужди посолства, изпиране на престъпници.... Това са ви приоритетите и това са ви заповедите! Нали предишното праветелство беше тяхно? Всички видяхме резултата. Престанете с вашите "ала-бализми"! Вече дори няма и опит да излъжат , че ще работят за бизнеса, хората и някаква нормалност.Целта е овладяване на службите, прокуратурата и съдът! Народът не е сляп, глух и ***.Къде са мисирките и социолозите да покажат мнението на хората?

13

Сата НАТО

преди 1 година

Избитателите на ППДБ със сигурност не са гласували да перат Борисов.

12

Иванов

преди 1 година

То бива, то може, ама аман от толкова лъжи, гнус, тиня, помия, кражби, анархия, беззаконие и още, и още...! Гнусни продажници!

11

Анонимен

преди 1 година

Южна Африка бе подложена на атаки от западни медии и институции, че трябва да арестува Путин, когато пристигне там за срещата на Брикс през август. Но африканците вече са по-умни от масата на българското стадо -- отначало искаха да напуснат международния съд (International Criminal Court), но после взеха друго решение -- заявиха, че Путин ще има дипломатически имунитет и не могат да го арестуват.

10

Анонимен

преди 1 година

Очиларке,води ви единствено имунитетът на Боко,нищо друго.А другото ОПГ го води посолството,постове и назначения,както чухме от записа.Тея айдуци тоя народ го взеха за толкова ***,колкото са те.

9

Анонимен

преди 1 година

Интересът на България е да ви няма. Водете се от него!

8

Анонимен

преди 1 година

Кирил Петков има добра сметка във Виена. Която наглежда от време, навреме. В нея отиват "дарения" от "съвестни служителки" на Нексо, или печалбата... от европейските му совалки, докато бе премиер. Още и попълнения от продажбата на скапания му пробиотик, с която е натоварил българи, които живеят в австрийската столица. На мен лично, един българин, лекар, който работи във Виена, ми предложи да си купя фейк пробиотика на Кирил Петков?! На черно, разбира се.

7

Анонимен

преди 1 година

Коалиция на имунитета и прането, това е, кратко и ясно