48

Анонимен

преди 11 месеца

Когато Джокович играе срещу сръбски тенисисти,и на тях прави номера.

47

Анонимен

преди 11 месеца

ДА!!! Умните хора по планетата знаят,че косово е СЪРБИЯ! Поради това много държави не са признали и никога няма да признаят това нещо като лигитимна държава!

46

Маврикий

преди 11 месеца

Повечето българи са срещу сърбите. Но това е много плоско тесногърдие. Лично аз няма как да съм на страната на шиптърите в случая. Ако и да са прави по презумпция. .

45

българина

преди 11 месеца

Джокович е сърбин, и се гордее, нашия хасковец не знам какъв е но и дума не обелва за Македония както и всички други спортисти.... били сме народ до 1444 после сме м ъ р ш а

44

Някой

преди 11 месеца

От малки ни казваха, че македонци са люти, и по-далече от албанци те са зли и убийци.....

43

Анонимен

преди 11 месеца

40 И в Сърбия май, вече не го долюбват. Искат да им дава пари, дори го накараха да върне на Белград терените, които му дадоха, очаквайки, че ще направи инвестиции в полза на държавата. Може би, по същата причина ултрасът и близък по убеждения на Джокович, лидерът на Сръбска република Додих, нарече семейството на Нолецигани".

42

Някой

преди 11 месеца

Там са толкова омешани целият район. Баща албанец, майка сръбкиня, майка косовка, баща македонец, от черна горна с незнам си кой, от Македония с Албания, сърби с албанци, двойни гражданство на деца на внуци... Всички ни мразят. Кроатия по наше му Хърватия същите комплексари. Всички са озлобени, комплексирани и промити и объркани. То е страшно с тези хора.......По-далече от всички тях. Който ги е съсипал да си ги оправя, и като се отричат от нас и ни мразят техен си проблем...

41

в устата

преди 11 месеца

Браво на Ноле, супер куражлия с топки, сърбите винаги са били мъже.

40

Анонимен

преди 11 месеца

Джокович е националист, това всички знаят. Той удобно забравя кланетата над косовари извършени от сърбите и отнетота автономия на Косово. Кръволокът Мирошенчвич отне автономията на Република Косово, която тя имаше в рамките на Югославия. За Джокович всички са сърби, дори българите. Той е фен на ултраса историк Йоан Цвиич, който казва че Сърбия е от Драч до Варна. После се ядосва, защо го мразят западняците.

39

Някой

преди 11 месеца

Ако няма опасност за България да се избият. Толкова съм им набрала от кухнята на ЕС, че би ми харесало да им гледам екшъна. Справедливост.

38

Алекс

преди 11 месеца

До Анонимен37ООН не е признал Косово.

37

Анонимен

преди 11 месеца

Време е да играе тенис турнири само в Сърбия...

36

Анонимен

преди 11 месеца

Това което е написал за Косово и сърбите е , като лозунга ни от соца,""вечна дружба с СССР и КПСС. " . И какво стана ....!!!! Та той е роден във времето на най лютия национализъм на Милошевич - косовара . Изкарал живота си в САЩ- Ню Йорк като банков експерт.

35

Анонимен

преди 11 месеца

"Сърбия никога не е признавала независимостта на Косово." Ами ООН признала ли е независимостта им ??Не са ли ООН единствената институция, която е овластена от международната съобщност да признава държавен суверинитет?

34

Мда

преди 11 месеца

Голям атлет с дребна душица, озлобена от сръбски национализъм! Ако не беше "загниващия запад" който толкова плюят с баща му, но от който вземат милиони и който е направил тениса такава машина за пари, Джоко сега щеше да е разказвач на вицове в някой хоремаг край Белград!А всеки който подкрепя това злобно джудже, да му напомня, че сърбите и днес мачкат Българи в Западните покрайнини, и днес насъскват макетата срещу нас!!

33

Анонимен

преди 11 месеца

Джок, споко света се е произнесъл за теб. Не обръщай внимание на българските кикимени. Те са наказани свише.

32

Анонимен

преди 11 месеца

Слава Ноле

31

Анонимен

преди 11 месеца

Джокович е личност в тениса. А да се покаже в политиката или в сръбската - - Косовска Академия на Науката трябва да остави тениса. Както и парите от Русия.

30

Анонимен

преди 11 месеца

Джокович е политическо джудже. Извън тениса няма какво да покаже. А не живееше Косово

29

Анонимен

преди 11 месеца

Истината ги боли и не им изнася,затова Джокович е черната овца!