93

До 105

преди 11 месеца

До do do 97 - Не знам с кого спориш, но относно оръжието се знае, че пленените немски специалисти продължават своята работа - едни от тях в САЩ, други в СССР. И създадените от тях оръжия се оказват американски и съветски. Това и децата го разбраха.

92

do do 97

преди 11 месеца

Ако баба имаше к-р вероятно щеше да бъде дядо. И кво щеше да стане ако беше оцелял още малко време, щеше да възкреси избитите немски войници ли ? Или щеше да продалжи да пренарежда несъществуващи дивизии върху картата, както е правил малко преди да умре, ха-ха. И коя ракета е трябвало да завърши фон браун ? Някакво чудодейно оръжие ли ? Теб и четенето не може да ти помогне.

91

От САЩ КАКВО ДРУГО

преди 11 месеца

Всичката отврат е събрана в САЩ. Печална истина.

90

А

преди 11 месеца

ФАКТ: между другото, "731" са тези, които с точност установили колко % е водата в човешкото тяло, тъй като един от многобройните им експерименти бил да те претеглят, после да те вкарат в специална камера, където буквално те изсушават извличайки всичката вода от тялото ти, след което пак теглят това, което е останало от теб. Има доста филми по темата, не са за хора със слаби нерви.

89

До 97

преди 11 месеца

Ако Хитлер беше оцелял още малко време и Вернер Фон Браун беше завършил ракетата си вероятно войната можеше да има и друг победител ...но все пак бягай да четеш

88

А

преди 11 месеца

ФАКТ: след края на войната американците прибират при тях доста ръководители и учени на това подразделение и отказват да ги предадат на СССР и Китай за да бъдат съдени

87

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 100Доктор Менгеле не е американец.

86

ЧИТАТЕЛ

преди 11 месеца

На снимката виждаме един добре подържан тунел, изобщо не прилича на археологичен обект, изоставен преди около 80 г.Подобни експерименти, ако ги е имало и тук, са правили всички участници във ВСВ.До един по-долу - Вернер фон Браун е бащата на ракестроенето в САЩ, негова е цялата програма Аполо, както и дизайна на огромните ракети. Велик инженер.

85

Анонимен

преди 11 месеца

Двуличието на демокрацията на САЩ - скриваш сатрапите (това не са учени а убийци) заради бизнес интереси а укоряваш и наказваш други че са направили същото...

84

do Mda

преди 11 месеца

Пишеш глупости, немските учени имат практически нулев принос за космическата програма на САЩ и която и да е друга държава. Осъдени са много повече от двадесетина човека, просто не знаеш за другите, ако знанията ти не бяха повърхностни щеше да знаеш 4е е имало много "местни" съдебни процеси и смъртни присъди ( понякога само смъртни присъди без легитимен съд ). Някои нацистки офицери са умирали "неочаквано" в ареста, но това е друга тема.

83

Анонимен

преди 11 месеца

САЩ не бил в Китай по това време.Там са Мао подкрепян от Русия...----Мао по това време е управлявал нещо като Пернишки окръг по скалата на Китай. Основната сила са били китайските националисти, които са подкрепяни от САЩ, включително и през последвалата гражданска война. И статията говори за японски учени, работещи на окупираната от Япония територия, които не остават край местопрестъплението си, а бягат обратно в Япония. Откъдето САЩ ги приемат радушно. Изобщо говорите глупости.

82

Анонимен

преди 11 месеца

Японците са били едни от най-жестоките в това отношение и китайския народ е страдал страшно много от този геноцид. За съжаление авторите на тези зверства така и не си получават заслуженото, защото САЩ ги амнистира в замяна на датата от всички 'изследвания' от Отряд 731.

81

Ivo

преди 11 месеца

САЩ не бил в Китай по това време.Там са Мао подкрепян от Русия.....

80

Хайде

преди 11 месеца

...да не забравяме, че това все пак е Азия! Всички диктатори си мечтаят да са в азиатски режим! Даже и нашият Фелдфебел-Президент ! Сега Япония си е взела поуката, и е от най-малко войнстващите държави! За разлика от Кремълският Сатрап, който ги събира по границата,такситата и метрото, да ги изпраща в Украйна за пушечно месо! И да не мислите че носи някаква вина! Те украинците били "виновни", че ги утилизирали!

79

Анонимен

преди 11 месеца

До 94 СССРто също пленява германски учени, инжинери, лекари и др.Работят във всички сфери на науката и технологийте вкл. и във ВПК.

78

Анонимен

преди 11 месеца

Изненадан съм че САЩ се интересуват от резултатите от "центрофугиране на живи хора", от 'дисекции на живо" и т.н. "интересни" за демократичното им общество неща

77

Помнещ

преди 11 месеца

Спомням си , когато през 1989г. Китай нападнаха Виетнам! Първият ден...5хил.убити, вторият ден 10хил.убити, третият ден 10 Хил.убити...И какво се оказа накрая, че цялата граница с Виетнам била минирана, и се сещайте, как Мао ги изпращаше да разминирват! Китай заприлича на държава, когато Щатите ги напомпаха с инвестиции и технологии!

76

Анонимен

преди 11 месеца

Ахаа, 80 години след ВСВ открили Бункера! Дали?Да не се окаже творение на сталиниста Мао Дзе Дун, където е трепел инакомислещите китайци.

75

Мда

преди 11 месеца

Цялата космическа програма на САЩ , включително Аполо и изпращането на човек до Луната е разработена от нацисткия учен Фон Браун и десетина германски учени ,които след ВСВ са привлечени в САЩ.До края на 60-те години почти всички ръководители на НАТО са бивши нацистки офицери.Около 50 000 нацистки офицери остават без каквито и да е наказания и присъди след края на войната и много от тях са хвърлени в Студената война срещу СССР ...това е историята !Осъдени са по-малко от двайсетина души ...

74

Анонимен

преди 11 месеца

До Джузе Певерди: не руски атомни бомбардировки. Атомни бомбардировки САЩ.Прочети историята