68

Анонимен

преди 1 година

Тъжно ми е за гласоподавателите на ПП-ДБ, докато протестираха срещу мутрата ги хвърляха, като агнета зад колоните на МС сега вождовете им ще се коалират с мутрата. Къде ли ще хвърлят гласоподавателите си след това? В Украйна?

67

ББ

преди 1 година

май е прав в едно...ще има правителство!и то ще работи за България не за раша, като него доносника...лансирате доносник като фактор?ежедневно рашисткото пАсолство ви налага да ни трови с лъжите си!рладве сретна компромата през службите,началтицитеим ги назначи той,радев,обслужващ убийствата на жени и деца в Украйна от путин!!!факти които всеки можещ да чете вижда!!!Живеем в Глобален...и раша не е в челните 10 дори!!!ядрените им могат само да ги...убият!Слава на Украйна и Народа им!!!

66

Неисторик

преди 1 година

Това момче говори глупости ситуирани като смислени.1) Правилното е да има редовно правителство носещо обществена стабилност и икономическо спокойствие.2) Бойко няма как да бъде изпран.Вчерашните грехове няма как да изчезнат.

65

ЧЕРВЕНИТЕ ФАШИСТИ...

преди 1 година

ОРДИТЕ НА ПУТИН ОКУПИРАЛИ ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА....

64

Анонимен

преди 1 година

тоя е жрец на най древната професия

63

Един мармот

преди 1 година

Айде още една партия . Цирк

62

Анонимен

преди 1 година

Този,на който, някои думи трудно му се разбират при разговор, не е направил запис, който да учудва мнозина.При всички партийки,говорейки си на ухо,могат да се чуят подобни думи и нещо повече.Това го каза и Мехмед Дикме, че този разговор е като детска приказа,спрямо това което се случва при другите.Не знам какво не е вярно.За шефовете на "службите ли", на "администрацията ли", за кое.Кои не са за смяна.Всички искаме промяна,и когато някой я предложи,го анатемосваме.Кой не ги е сменял досега.

61

Народа пита?

преди 1 година

Кое е посолството което взима жизнено важни решения , като одобрява висши държавни служители???? Кое е съгласуващото посолство???

60

Народа пита КОЙ ???

преди 1 година

Добре де . Кажете кое е посолството със синхронизацията и да се светнем кой е крив . кой е прав. А не кирчо , кокорчо боко моко - чисти и неопетнени. Кажи бе кокорек кое е посолството??? Цял народ те пита.

59

Право на мнение

преди 1 година

Хора, пазете се от доносници и Ухо на ДС като Радостин Василев!

58

Радостин Ухото!

преди 1 година

Радостин Василев ми прилича на Ухо и Доносник от времето на комунизма, които слухтяха на работното място нищо неподозиращите си колеги и после доносничеха в ДС. Заради такива вкарваха хора в Лагери!

57

Анонимен

преди 1 година

Руди, ти сричаш и трудно говориш на български, ама си тръгнал политик да ставаш... защо сме такава смешна държава според тебе??

56

Анонимен

преди 1 година

Да не мислите че Възраждане няма да съгласува постовете с руското посолство и че копейката няма да мисли само за себе си? Да пусне запис и от възраждане и тогава да говорим кой е почтен.

55

Радостин Доносника!!

преди 1 година

Всички депутати ги избираме ние гласоподавателите, за да упражняват законодателна Власт, а не да сте шпиони, да създавате скандали, да се плюете, да се злепоставяте! Радостин Василев, ти таен агент-шпионин ли си или от специалните служби, кой ти дава право да записваш и изваждаш компромати точно преди съставяне на Правителство, до сега къде беше? Радостин Василев ми прилича на Ухо и Доносник от времето на комунизма, които слухтяха на работното място нищо неподозиращите си колеги и после доноснич

54

Да така е

преди 1 година

Бибитко е заплашил депутатите от ГЕРБ, че ако не гласуват за правителството ще има последствия. Излиза, че всичко казано от записите е вярно. Тежко и горко на народа ни. Ако не се изберат ще направи протести, както през 2013. Само и само да остане на власт.

53

Анонимен

преди 1 година

На записа освен две - три лични облаги има много хубави неща които искат да направят и за народа, което е похвално. Не мислят само за себе си, което е новост в българската политика след 1945г.

52

Анонимен

преди 1 година

мургавото лице радостинчо да напуска парламента и политиката най-добре

51

Радулов & Радост

преди 1 година

Наряд по служба....ДС/КГБ............Пенсионират се на 45 г.... Таван пенсия.......

50

Анонимен

преди 1 година

След като някой напусне дадена партия трябва да напусне и Парламента. Какво е това да останеш като независим депутат?

49

Анонимен

преди 1 година

Руди гела не получи поста министър на спорта, който искаше, затова предаде и ПП. Предателя винаги остава предател.