10

Минус СДС

преди 1 година

Нека да се кандидатира жената. Възможно е и да я изберат. Както избраха Гешев за главен на прокурорите им или пък българомохамеданина за президент. На Гоце Делчев беше президент, а пък на България беше партийния му лидер. Тяхната, на тези от бившите от БКП приключи доста отдавна. Още когато свалиха генералния си секретар. През далечната 1989 г. След това не знам какво са го правили. Дали са го убили като този на румънската, просто не знам.

9

Тър Теи

преди 1 година

Само това оставаше!?Нами много работа свърши в авгло-краварската колония, само в жендърмерсткия съд не беше "работило"?

8

Анонимен

преди 1 година

Значи страната в Европа, в която най-малко се спазват човешките права, да не кажа, че брутално се погазват (следвайки все още руски модел на отношение), претендира да е съдия по човешките права в Европа?! Пълен абсурд! Първо да реши проблема в собствената си страна, особено в правосъдието, и тогава да номинира европейски съдия.

7

Георги Илиев Митев

преди 1 година

" Леките " жени навсякъде са добре дошли . Това е " девойката " която е разтворила краката и с престъпните си схеми се стреми да превземе " върховете " .

6

Луна

преди 1 година

Тази има излъчване като касиерка в магазин

5

Един с Една

преди 1 година

Който за друго не става-отива и става съдия у страсТбург....факт.

4

Накратко :

преди 1 година

Все тая... Никаква полза от тази длъжност,закривай!

3

Малко ли ти е

преди 1 година

заплатката, че искаш да папкаш още?

2

Анонимен

преди 1 година

тук за 1 ст работа не е свършила, самоквичи като стара мома за трибуквие. горе долу като НелаХристова и триещиямьдератор от мъжки род

1

Анонимен

преди 1 година

Ужас