49

Анонимен

преди 1 година

ПП дълбае дъното,белки открие отломки от СОС там.Аланкоолу,ти няма да си следващият кмет на София.Свикни с тази мисъл.

48

художника

преди 1 година

Когато прочетох, че хората били "уморени" от ГЕРБ, а не отвратени, разбрах кого защитава и спрях с четенето.

47

Ако ни ги натрапят

преди 1 година

Марийчето /брюкселската снахичка/ и Денков /фалшивия академик/, ако създадат правителство, ви чака следното:1./ Ще съборят руските паметници в страната.2./ Ще ни наложат силово "Истанбулската" конвенция.3./ Ще ни затворят ТЕЦ-овете, определени от Брюксел.4./ Ще ни вдигнат данъците и орежат социалните придобивки,за да може да достигнем 3% инфлация.5./ Границите ни ще бъдат широко отворени за всички селскостопанскиукраински продукти, богати на цинк и олово.6./ДЕСДЯТЪК /данък от 10%/ върху доходите в помощ на Украйна7./ Масово ще се изпраща на оръжие за Украйна и призовки от

46

Анонимен

преди 1 година

Мафията и мъглата са големи. Кой с кого се е съюзил, срещу кого, това също е някаква тайна. Кой е добрият лош и лошият добър - тайна. Виждаме "ситуационни коалиции" между партиите и институциите. Хем са заедно по едно, хем са противници по друго. Радев, Боко, Гешев, Слави, Костадинов са хем приятели, хем врагове. Зависи от ситуацията и конкретния ден. Всеки от тях е измамник и манипулатор. Играе за себе си и събира ситуационни съюзници за деня. Другият прави същото.

45

Евтино

преди 1 година

Те са си така. Един цитат от асена Сърбе жова Василева " от нас зависи как ще представим ситуацията "... За тях страната ни е стока, която опаковат и продават на американско посолство. Като няма кой да им покаже вратата ще си правят подранили г&& ей паради пред Президентството.

44

Анонимен

преди 1 година

Аааааа сега разбрах искате Кирчо да носи отговорност, а гербавите калинки и тези на зеления чорап/основно евроазиятски/ да си стоят и саботират всичко и да крадат и бутат страната към Азия. Еми няма как да стане!

43

Анонимен

преди 1 година

Много е сладко как има "демократи", които през сълзи питат: Ама защо за Борисов може, а за Киро не може?! Ей това са прословутите 7% умни и красиви жълтопавети, за които принципна разлика между лево-десно, герп или ппдб, няма. Важното е да се докопаме до лостовете и да колим и бесим.

42

Анонимен

преди 1 година

Не се филмирай толкова мен, в Щатите е още по зле положението, не сме само ние :)))

41

Анонимен

преди 1 година

Смениха ги поголовно и уволниха всички неудобни. Но за Кирчо не може така ли?!Защо?! -----///------ Защото е обявил, че именно той е борец срещу именно тази схема. И сега излиза, че е излъгал нагло, само за да направи "ала-бала".

40

:)

преди 1 година

"Бай *** от ГЕРБ прави ИЗБОРИ" е едно чудесно видео в Youtube. Дълбоко препоръчвам.

39

Мисля си

преди 1 година

Дали заради тия двамата и тиквата не трябва да се гласува в НС Наредбата - закон за Народния съд .......тази от средата на четиридесет години на миналия век......

38

леля Пена

преди 1 година

ДНЕШНОТО ПОЛОЖЕНИЕ В ДЪРЖАВАТА СЕ ДЪЛЖИ ИМЕННО НА ГЕРБ И ТАКИВА КАТО ВЪПРОСНИЯ НА СНИМКАТА.ТЕ ОТДАВНА СА ПОД ДЪНОТО,НО СЕ ПРАВЯТ,ЧЕ РОСНА РОСА ГИ РОСИ1

37

Анонимен

преди 1 година

Герберите целуват Буци кой където завари. Голяма бутаница е обикновено. Само по голата глава не го целуват. Нея я галят само папите!

36

Анонимен

преди 1 година

Още един замаян гербер, само да попитам ако може:Гербавите когато бяха на власт и зеления чорап после смениха ли всички областни управители, смениха ли шефовете на службите, назначиха ли калинки навсякъде като ни обясняваха че трябва да имат доверие на хората с които управляват а? Смениха ги поголовно и уволниха всички неудобни. Но за Кирчо не може така ли?!Защо?!

35

Инж+

преди 1 година

ББ е "бай ***". ГЕРБ и ДПС купуват масово гласове, а правителството на РР ги прикрива.

34

Бибиян

преди 1 година

Много се страхуваш *** на КРАТУНАТА,скоро си пътник и ще отговаряш за всички кражби в СО.

33

Анонимен

преди 1 година

Що бе,ГЕРБ не го ли изкопаха това дъно?Накъде повече?

32

Георг

преди 1 година

целува ръцете на ББ а този Георги какво целува?

31

Да 2

преди 1 година

Ходил ли си на баня в Юч бунар? Ако не си, не взимай отношение.

30

Анонимен

преди 1 година

Гоше, Гошеее, и ти ли...