47

Анонимен

преди 1 година

Какво стана с делото за заплаха от страна на този записвач срещу Христинка Иванова. Явно прокуратурата ще го трупчира, за да го държи изкъсо.

46

Анонимен

преди 1 година

Мафията и мъглата е голяма. Кой с кого се е съюзил, срещу кого, това също е някаква тайна. Кой е добрият лош и лошият добър - тайна. Виждаме "ситуационни коалиции" между партиите и институциите. Хем са заедно по едно, хем са противници по друго. Радев, Боко, Гешев, Слави, Костадинов са хем приятели, хем врагове. Зависи от ситуацията и конкретния ден. Всеки от тях е измамник и манипулатор. Играе за себе си и събира ситуационни съюзници за деня. Другият прави същото.

45

Анонимен

преди 1 година

Руди Гела -втория Слави Трифонов ...

44

Анонимен

преди 1 година

КАТО НЕ ИСКА ДА ВРЪЩА РУБЛИТЕ НА ПУТИН Е ТАКА

43

Анонимен

преди 1 година

ДА БЯГА В РУСИЯ ПРИ СВОИТЕ

42

Аз

преди 1 година

Тая слюнка? Кви заплахи? Заплахи получват смелите хора.

41

Саки

преди 1 година

Заплахите към Руди Гела идват от кака му Т. Дончева,че ще го сгащи по боксерки в спалнята му. Заради това полицейска охрана не е достатъчна ,трябва и военна.

40

Ели

преди 1 година

Този отиде в историята. Вече никой няма да иска да работи с него. Каквото и да основе - все ще тегне съмнението каква следваща прототия ще направи.

39

Тука е така

преди 1 година

Предателя вика на предалия го предател.

38

баба мара

преди 1 година

аз съм против държавна охрана които се чувства застрашен да си наема охрана снеговите пари на адв кантора това е безобразие да се харчат нашите пари заподобни индивиди

37

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Тоз и той стана много...важен. Те от Плевен са все...такива.

36

Чок Гюзел

преди 1 година

Българската политика прекалено започна да мургавее! Време е тази *иганизация да приключи с плевенското ***!

35

Аха@

преди 1 година

И в леглото ли?

34

Анонимен

преди 1 година

Руди гела не получи поста който искаше, затова предаде и ПП. Предателя винаги остава предател.

33

Анонимен

преди 1 година

Радостин Василев изпра Бойко Борисов. Без да иска. Защото е амбициозен тарикат, който не подбира средства за целите си. И не мисли за последствията. Действа като уличен бияч, на когото нещо са отказали. На него лично - да стане министър на спорта, за да замете следите отпредѝ и да си изпълни обещанията към едни известни хора.Очаквам, като най-успешният политически играч на терена, Бойко Борисов да се възползва от това осветяване на шарлатаните. Засега само ГЕРБ може да ги бие на изборите.

32

Анонимен

преди 1 година

Пепи Еврото е поредната икона в стената на мутро-гербаджийската интелигенция.ГЕРБ (доколкото може изобщо да се говори изобщо за самостоятеле субек извън опеката на ДПС, защото това е под въпросителна) си има Никола Филчев, Недялко Недялков, Мишо Константинов, Петьо Блъсков, Тома Биков, Иван Стамболов - Сульото и сега, новите звезди в гербавата галактика - Пепи Еврото и обаятелната му със своя интелект съпруга.

31

Гельо,

преди 1 година

Плашат те,че ще те "уважават", ама само те плашат и ти си много разочарован... Бързай бавно. "Уважаването" няма да ти се размине.

30

Анонимен

преди 1 година

До ПапоА ТОЗИ КИРО Е СЪЩИЯ ЧЕ И ЗАДМИНАЛ РУДИ

29

Анонимен

преди 1 година

Василев - децата на васалите отиват в другата област, за да може ако васала се отметне да убият децата. Ето ви за каква ползват Габриел хахахаха ИСТИНСКО ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКО БРАТСТВО И ПАРТНЬОРСТВО ГЕРБ АКО СА СЪВСЕМ КАПИТУЛИРАЛИ НЕКА ИМ КЛЕКНАТ.Прочети още на: https://dnes.bg/politika/2023/05/30/denkov-kanim-utre-gerb-razgovorite-triabva-da-se-podnoviat.571370#comment-newest

28

виктория

преди 1 година

Задължително има сериозен гръб за да дръзне да направи запис и да го пусне!Не мисля ,че е благородна самоинициатива на Радостин Василев.Колкото мастит да е един адвокат,винаги може да падне и да се удави в яма с вода в задният си двор!Светило на правосъдието да е Радостин Василев,сам юнак на коня той със сигурност не е!Отборен играч при всички възможни варианти!Води се война близо,като цяло светът е в предвоенни години,преди ново разделение.Кове нова история и събитията ще са по-бурни от 90-те г