90

Анонимен

преди 11 месеца

Напълно уместна беше реакцията на Радев. А можеше и да се изхрачи в лицето на мумията, *** Заратустра не позволява. Та, така!

89

Българин

преди 11 месеца

Той дори и фуражка си вяма, но си мисли, че е генерал. Каокто и президент на Българията ни. Другият, който също не може да си намери генералската фуражка и не си дава доброволно имунитета, не може да се подписва. Така е с мутрите и техните военни шефове. Просто, та прости. Аз съм просто един ефрейтор, а и изобщо не ми трябва фуражка.

88

Анонимен

преди 11 месеца

Много е опасно когато дадеш цялата власт на държавата на една фуражка Много злоба има в РР и се опасявам че той иска да бъде вечния президент и да направи диктатура от руски модел в БГ Това видях аз при връчването на мандата потрес плю на демокрацията

87

Анонимен

преди 11 месеца

Импийчмънт

86

Анонимен

преди 11 месеца

Като Радев е враг, защо не направихте правителство да не управлява той още по-предните избори? Това за кой работи Радев е ясно още от както е президент, а вие сте неговата партия ПП нека не забравяме, двуличници.

85

fsdfsd

преди 11 месеца

ИТН ги усетиха миналата година, аз пък ги усетих от самото начало че не са стока, ама простите им фенове със сталинистка пяна на уста в момента ги защитават, че и протести организират.

84

Анонимен

преди 11 месеца

Избирателите на ПП не са излъгани от ПП според записа, но нека не забравяме, че 50% от тях нямат нищо против България да стане 51. щат ;)

83

Анонимен

преди 11 месеца

Той няма право да прави политически анализ, но според мен ако не беше направил коментар щеше да е смешно, при положение, че през цялото време в изтеклите записи се говори с реториката, че новоназначенията ще са синхронизирани с посолството. Това без доказателства не може да влезе в никой съд, но е абсолютно смущаващо

82

Анонимен

преди 11 месеца

ДА НЕУМЕСТНА Е, ТРЯБВАШЕ ДА НЕ ИМ ВРЪЧИ МАНДАТ А ДА ИЗГОНИ ПОДГОТВЯЩИТЕ ПРЕВРАТА... И ДА ВИКТНЕ ДАНС ДА ГИ ЗАКЛЮЧАТ НА ИЗХОДА.

81

До Да

преди 11 месеца

Ти си избирател на ПП, ама много рехави останахте избирателите им. Мижав интерес към ПП вече, макар и в комплект с ДБ. Като ви харесва, самозалъгвайте се, все ще ви просветне някой хубав ден.

80

Анонимен

преди 11 месеца

В случая реакцията на президента е правилна, даже не трябваше да им дава мандат след този скандал, но вероятно гледа да си спази задълженията.

79

Ралчо Търговеца

преди 11 месеца

РАДЕВ , ДАЖЕ МНОГО МЕКО ГИ ОПРАВИ ! ТРЯБВАШЕ ИЗОБЩО ДА НЕ ВРЪЧИ МАНДАТА !

78

Анонимен

преди 11 месеца

Тук не обсъждаме личността на Радев, а президентската институция и застрашилите националната сигурност, и интереси, ПП,ДБ.Които нямат елементарно чувство за държавност, за законност, за престъпления срещу държавата. Да не говорим за бившия премиер, който освен противозаконните делата, които извърши, се отнесе сексистки към Мария Габриел.

77

Анонимен

преди 11 месеца

Всяка институция, до която е достигнала информация за престъпления срещу държавата и нейната сигурност, трябва да се самосезира и да реагира. Радев предсталява президентската институция, при това е главнокомандуващ. Той е пряко засегнат от станалите му известни данни от записа. Постъпил е съвсем правилно. Това е и неговата морална позиция, също, на която има право.На кого дава мандат за съставяне на правителство, което е задължението му по конституция.На хора, които ще проведат незаконна чистка.

76

Да

преди 11 месеца

Аз съм избирател на ПП и не се чувствам излъган! Стига с тия партенки.

75

До 75

преди 11 месеца

Да връщаме Слави, само той не ни изневери.

74

123

преди 11 месеца

Чорапли, чий е Крим? наизусти правилния отговор най-сетне. Че се излагаш навсякъде.

73

ники

преди 11 месеца

Много ми е интересно, как вадите генерални заключения, че избирателите на ПП били излъгани. Чуйте целия запис и тогава коментирайте.Активното мероприятие на савецките шпеони ще се окаже не в минус...

72

Анонимен

преди 11 месеца

Всяка институция, до която е достигнала информация за престъпления срещу държавата и нейната сигурност, трябва да се самосезира и да реагира. Радев предсталява президентската институция, при това е главнокомандуващ. Той е пряко засегнат от станалите му известни данни от записа. Постъпил е съвсем правилно. Това е и неговата морална позиция, също, на която има право.На кого дава мандат за съставяне на правителство, което е задължението му по конституция.На хора, които ще проведат

71

Не

преди 11 месеца

е работа на Радев да дава акъл. Той го няма!