17

пуйката на Холмс

преди 11 месеца

До лятото на 1995 г. бе харно,само глоби,но след това го направиха престъпление от общ характер - над 1,2 промила и повторно над 0,5.А и Валдес имаше една песен "И ловец съм и рибар съм" и бирата много вървеше на нея,не че и в момента не ми върви.Минах през старопрамен,загорка и сега съм на бургаско на път към морето.Е,не аз шофирам,вече не се минава само с глоба,както в младостта ни.

16

Иван Стратиев

преди 11 месеца

Когато е държавен служител - "почерпен", когато сме ние - "пияни". Когато ние стреляме - 'убиваме", когато полицаите стрелят - "неутрализират". Когато задлъжнеем - идва съдия изпълнител, когато някоя банка потъне - държавата я рефинансира. И т.н., и т.н.. Ако още не си разбрал, че живееш в класово и несправедливо общество - значи си *** - превод за полицаите - значи не си "информиран".

15

Анонимен

преди 11 месеца

Нарежете му мезе

14

Ужас

преди 11 месеца

Толкова да е неблагодарна държавата. Поне да го бяхте пенсионирали с 20 заплати. Нищо кой знае какво не се е случило. Нали няма жертви. Сега как ще си намери работа след 50 годишна възраст?

13

Анонимен

преди 11 месеца

за гражданите затвор, за богоизбраните уволнение и то в най-лошия случай

12

Анонимен

преди 11 месеца

А какво стана с пробата на Веждичката, когато обърна баничарката на бул. България? От токсикологията още не могат да проумеят резултата. Алкохол в кръвта ли е имал или кръв в алкохола.

11

Шефа

преди 11 месеца

Да дойде в понеделник и ще го назначим отново. Поздрав, Б.Б

10

Анонимен

преди 11 месеца

Некой дали проверева полицаите когато встъпват в наряд за алкохол и при сдаване на дежурството?Питам защото сме виждали полицаи по време на наряд да си жулкат биричката в заведение и граничните под некоя сенка.

9

и защо затвор!?

преди 11 месеца

За това че се е нальокал децата му да гладуват,така ли!?Просто го уволнявате БЕЗ ПРАВО ДА ЗАЕМА ДЪРЖАВНА СЛУЖБА до живот!И само гледай каква фиеста ще последва!!!

8

Рамбооо

преди 11 месеца

Това като го прочетът в Западна Европа, какво ли си мислят за нас българите...

7

Анонимен

преди 11 месеца

Някой виждал ли е Волен Сидеров терезвен?

6

До 4

преди 11 месеца

Ти знаеш ли какво е един литър ракия? Не, че се хваля, но са ме хващали с 2.83 промила и даже си стоях на краката (заб: беше много отдавна и съм си научил урока). Неговото са, може би, около 4 или 5 ракии. :)

5

Реалист

преди 11 месеца

А имаше един пиян прокурор, който караше пиен преди време, а също и кметът на Пазарджик - не съм чул да са ги уволнили, докато законът не се прилага еднакво за всички, нищо няма да се оправи.

4

Анонимен

преди 11 месеца

1.56 промила не са почерпка, това си е обилно напояване поне 1 литър ракия...

3

Божо

преди 11 месеца

Ба си направо повервах, честните и трезви полицаи хванали колега. Аз съм сигурен, че са го чакали щото имаме друг по - наш човек за мястото. Новия няма да го проверяват освен ако не стане сакатлък

2

Анонимен

преди 11 месеца

Стига с това "почерпен" все едно е някаква веселба. Не може ли да наричате нещата с истинските им имена? Карал е пиян, застрашавайки умишлено живота на хората.

1

Интересчия

преди 11 месеца

Интересно кой го е тествал.