25

Анонимен

преди 11 месеца

Не ги ли е срам сърбите, че един италианец блъска по кофите на ченгетата, а те само гледат сеира...:)))

24

Фантазии

преди 11 месеца

До Христо Христов....Сърбия не може да изгони КФОР, тъй като няма юрисдикция в Косово.Елементарно е Братчед!

23

Христо Христов

преди 11 месеца

Сърбите трябва да изгонят кфор, както Ислямска държава изгони белите каски от Голан. Никой (даже Израел) после не гони Ислямска държава.

22

Анонимен

преди 11 месеца

Сърбите имат специално образователна програма в училищата им, срещу българите, нещо като фикс идея сме им :)))

21

Анонимен

преди 11 месеца

Про-Руските гномо-*** пак пишат коментари против България, т.е. да величаят Сърбия.

20

Анонимен

преди 11 месеца

Не е за вярване,че заради пътни застраховки,като граждански отговорности и пътни такси по първокласната и общата пътна мрежа известна като винетки по категории ПТПС ще се претрепат за едното нищо,щото всички те като излезнат извън териториите населяващи ги към кои застрахователни компани плащат тези сметки,че да имат от добро по добро застрахователно покритие осигуряващо им сигурност и защита в непредвидени ситуации на пътя във всякакви условия,в райони без необходимите предпазни условия,паркинг

19

Анонимен

преди 11 месеца

Браво, косовски братя! Сърбе на върбе!!!

18

Анонимен

преди 11 месеца

Албанците ако решат, ще ги изтрепят сърбетата, ама сърбетата имат любовта на България, а албанците имат горчив опит с българите :))) Естествено всеки ни мрази на Балканите, били сме всички до откат, но за сметка на това, ние ги обичаме всичките...хахахахахаха :)))

17

Анонимен

преди 11 месеца

До 13Ясно е написано, че албанските кметове са избрани с малък брой гласове заради бойкота на сърбиите да гласуват.///На местни и парламентарни избори не се изисква 50%+1 участвали на изборите.Така, че албанските избраници са напълно легитимни.

16

България Косово

преди 11 месеца

България е със Касово и свойте албански братя! България е против сръбските националисти подкрепящи репресиите на българи във Северна Македония !! Напред шиптери България е със !!

15

До 7

преди 11 месеца

Ти явно си имаш твоя си реалност, паралелна на нашата. А като гледам и плюсовете които са ти сложени, не идваш сам от нея, а сте си цяла дружина.

14

Анонимен

преди 11 месеца

KFOR да престанат да считат косовароте за жертви !!! България е със Сърбия и това е пътят на справедливостта. Трябва да си признаем - сърбите ни мразят много , неясно защо ! Но тук виновните са косоварските власти. Искат ли война ще я имат, защото Русия гледа да дестабилизира района ! Затова НАТО да налага санкции и да свие територията на Косово още като премахнат кметовете. Не може да превръщате района във втора Палестина! Балканите скочат ли, Русия ще тръгне напред! Затова демокрация но справе

13

Анонимен

преди 11 месеца

Липсата на образование си личи. Четене с разбиране е непонятно за част от пишешщите. Ясно е написано, че албанските кметове са избрани с малък брой гласове заради бойкота на сърбиите да гласуват. Това ги прави нелигитимни, но въпреки това си ги слагат за кметове. Написано, но за някои е непонятно.

12

Анонимен

преди 11 месеца

Сърбите са страхливци по-принцип, хубаво че беха италианците да ги отсрамят с блъскането на унгарските ченгета, че те немаше да се сетят изобщо сърбетата :))) Само дето Унгария има претенции за Войводина и Нови Сад, ние също имаме претенций към Западните покрайнини, ще останат една точица около Белград сърбетата, въпреки че и Београд е бил дълго време български :)))

11

Анонимен

преди 11 месеца

". .. протестираха пред сградите на общините, в които бяха назначени албански кметове след бойкотираните от сърбите избори."//Сърбите са си търсили боя, малко са ги били.

10

Анонимен

преди 11 месеца

Некакви италианци са блъскали по охраната, те сърбите не са толкова смели, че да скочат на ченгетата :)))

9

леле

преди 11 месеца

а тия в Брюксел искат да ги вкарат в ЕС :) явно нямат идея кво ше се случва след това ,,,,, кланница .

8

Анонимен

преди 11 месеца

Явно сърбите опитват априлско въстание срещу ислямите на нато.

7

Анонимен

преди 11 месеца

"Мироопазваща мисия на НАТО е оксиморон. НАТО е война" - я кажи един единствен път в който НАТО е война, а не мир.

6

Анонимен

преди 11 месеца

"Косово = Украйна = Тайван = Македония" - Аха, русофилите нали подарявате земи на Сърбия. После ще дадеш България и на Османска империя... Ъъ, на Турция исках да кажа.