15

Анонимен

преди 11 месеца

Доцент Киселова, кажете им какво се учи в първи курс. Членуването в ЕС е отдаване на суверенитет, да отворят страницата на ЕС и да прочетат малко

14

Един Българин

преди 11 месеца

До сватя Нали това написах - проблемът е в прегръдката с мафията, с която уж се бореха. Че не са идеални видяхме всички, уж спираха едни далавери, малко неопитни във външната политика, но накрая френското споразумение беше в наш интерес 90%. Друг е въпросът че не се спазва и ние нищо не правим за да се спазва.

13

Не е напрежение,

преди 11 месеца

доцентке, отвращение е. И тяхното поведение е абсолютно НЕдопустимо, независимо какво мнозинство имат. Защото дойдоха с декларации как ще изведат България от кризата, ще я спасят от мафиотите и още бля-бля. Обаче се оказваме заложници на шайка простаци и продажници с претенции за интелект и образование, за нов морал в политиката... Ако допуснем още да ни управляват, и Бог не може да спаси България от злото, което ни очаква!

12

сватя

преди 11 месеца

До Един Българин::Да,борят се под едни хубави лозунги,но всъщност целта им е тотално обсебване на държавата.40 дни зомбираха суверена с изречение :"с Герб по никакъв начин няма да правим правителство и общо управление".Всеки ден.По всички медии.Те и сега казват:коалиция няма да правим.А дали е така?

11

Видно е!

преди 11 месеца

Теб те пускат да успокояваш и тушираш напрежението.Не сме толкова захлюпени.

10

Анонимен

преди 11 месеца

Все повече си показва политическо-нпо същността...алоооу, има си прокуратура, която да решава е ли предетелство и шпионство или не е?!?!

9

Анонимен

преди 11 месеца

Тетката-консултант на СЪВЕТСКИЯ губернатор в България не пропуска случай да възпее Рундьо Азиатеца - Аскьой-Аскьово са много по-близо до Путин, отколкото София, а и Наталка от Казанлък винаги е била по-близо до руския ботуш. Права си за записите, Наташка, а какви записи имате вие с Мундрьо - ей, ти да видиш, и Тошо нямаше такива!

8

Анонимен

преди 11 месеца

Киселова работи психодесните да я набутат за конституционен съдия. Говори така че да си нагласи кариерния бонус...

7

Анонимен

преди 11 месеца

Стига сме гледали чужди спирове ако това гледаме нямаме развитие Спорът е за България за това как едни казват нещо подле вършат друго България е на първо място не ЕС не САЩ нито Русия всеки си глда интереса ний чий интерес защитаваме или политиците чий интерес защитават това е въпросът -Българският интерес ли отстояват или тоз за който ги еикат през ден някъде си

6

Анонимен

преди 11 месеца

пепейска доцентка хахахахаПрофесор Стефан Стойчев ако види какви ги говорят наследниците му по конституционно право, ще се обърне в гроба. позор!

5

Сата НАТО

преди 11 месеца

Какво значи дали Президентът имал право? Президентът е гражданин като всички останали и има право да изказва всякакви мнение. Ибахгиф гнийди те, не стига, че се ос раха тотално, ами и правят фасони на обидени

4

Един Българин

преди 11 месеца

То не е въпросът как се обсъжда облачно, слънчево или каквото и да е там, а какво се обсъжда, което може би не е особено редно. Имат много да гонят герб по далавери, но самата идея да се коалират с тях, а сега и да назначават техни хора е пълно безумие...нали се бореха с мафията?

3

Анонимен

преди 11 месеца

Защо да е излишно зашото видяхме лицето на ППДБ ли

2

Анонимен

преди 11 месеца

Това с посолствата си е основна опорка на копейката. И съвсем случайно по поръчка кирчовците на фигуранта създанията говорят точно за посолствата и Руди гела го записва и пуска записите преди да се направи правителство. А Руди гела беше при Славка бореца на фигуранта за президентска република, после отиде при Кирчо и Кокорчо. А за овцете кюлчета и чекмеджета да си седят в транс

1

Анонимен

преди 11 месеца

Опа, плана на експерта по пропаганда от фащ прозира ... много аватари много нещо?