240

Дарина

преди 11 месеца

Много низко поведение от ПП-ДБ.

239

Ели

преди 11 месеца

Поредното доказателство, че са се продали и слугуват другиму... Не занм само ПП дали са го прихванали от ДБ или обратното.

238

Димо

преди 11 месеца

Потресаващи са...Едновременно прости и нагли... Тия предатели са за въжето

237

аз

преди 11 месеца

Слушах около 4 часа. Не чух скандални неща, а разговор на хора, загрижени за бъдещето на България.

236

Милен

преди 11 месеца

Панев кога стана политик, кога почна да се изявява като голям капацитет. Да си продължава със зеления рекет там и това е.

235

Ъпсурдов

преди 11 месеца

В Гърция само 6 дена след изборите без никакви преговори и мандати решиха да има избори на 25 юни.Няма мандати ,няма шикалкавене разтягане служебните правителства само по 30 дни максимум стоятн да движат формалностите.Тука от 3 години сме в служебен режим резултата е на лице...

234

Маляка

преди 11 месеца

Да гласуват бюджета и да разпускат парламента,гърците само след една седмица след изборите обявиха нови избори без мандати без компромати.

233

Анонимен

преди 11 месеца

НЯМА НИЩО СКАНДАЛНО.САМО ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА И МЕЖДУНАРОДЕН СКАНДАЛ, КАТО ПОДСТАВИХА НАЧАЛНИЦИТЕ СИ ОТ БРЮКСЕЛ И ПОСОЛСТВАТА...

232

Ко каза,Ко?

преди 11 месеца

"Румен Радев се държи така, защото и "Възраждане" се държат по този начин. Информационната война във войната между Русия и Украйна е много силна и тя може да бъде спечелена в България чрез службите. В момента президентът контролира службите и те губят тази информационна война. Нашата цел е тя да бъде спечелена тя е за сърцата и душите на българските граждани, заяви той.

231

Анонимен

преди 11 месеца

На следващите избори ще разберете има ли нещо скандално на записа.

230

Ха ха ха

преди 11 месеца

Като няма нищо скандално в записите, Кенет защо отрича?

229

Анонимен

преди 11 месеца

Софиянци при едни нови избори отново ще гласуват за Промяната.Няма такива като тях.Цялата страна гласува против тях, само шопите ги подкрепят.Мазохисти!

228

Анонимен

преди 11 месеца

Така ли? Искате да изкарате народа пред НС в София ли?

227

Анонимен

преди 11 месеца

Шокиращо е че ПП-ДБ се опитват да изкарат тези неща за нормални. Ами като са нормални защо се крият? Да ги казват тези неща публично, но не им стиска. Сега ги хванаха в крачка и искат да се измъкнат.

226

do228

преди 11 месеца

До Анонимен-Пълни глупости ни вменявате, че бб го е страх. Няма за какво, в цяла европа има далавери на всички нива, и ти да си на негово място, не може да спреш под теб никой, винаги си има хора, които крадат. А да се строи с европроекти е много трудна работа. оспорване на фирмите по закона за общ. поръчки, договори и пр. се губи половината срок за изпълнение и накрая трябва а малко време да похарчиш всички пари. Само който си няма представа може да очаква идеален резултат.

225

Анонимен

преди 11 месеца

Бойко Борисов няма как да излезе от политиката, ако няма влияние и не дърпа задкулисно конците, както прави това Доган. Ако Борисов излезе от политиката, има шанс или да бъде физически ликвидиран, или да бъде осъден. За него нещата са въпрос на живот и см ърт. За него това е проблем. Друг е проблемът в това, че хората допускат той да бъде избиран. Ето защо на тези хора им е важно да управляват година, година и половина.

224

Анонимен

преди 11 месеца

Асене, върни малко

223

Анонимен

преди 11 месеца

Тези хора ги държат с яки компромати , и финансови измами, може би на международно ниво и ги чака доживотен

222

Иван Стратиев

преди 11 месеца

Има само два варианта: 1. тези хора да са взели много пари за да свършат определена работа и сега живота им е на кантар и 2. толкова да им е сбъркана ценностната система, че да не разбират "какво толкова е станало". Мисля, че и двата варианта са актуални и трябва назидателно да завършат в Централния Софийски затвор или в психиатрията.

221

Анонимен

преди 11 месеца

Тези наистина не разбират от намек. Изчезнете, национални предатели!