66

Анонимен

преди 11 месеца

ХАЙДЕ,ХАЙДЕ ГАНЕВ, Я ИЗТАНЦУВАЙ ГАНКИНОТО!...

65

Прав е Ганев!

преди 11 месеца

Бойко Борисов е в по-добра ситуация да провали излъчването на правителство, само че Буда не си представя какво ще последва...

64

Анонимен

преди 11 месеца

Та нали точно космите на главата са антената с която се свързваме информационно с природата, планините, реките, езерата, полята, моретата, океаните, земята, луната, планетите, слънцето, галактиките, космоса. Никой без косми на главата няма право да управлява рая на земята - България!

63

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 11 месеца

МЛАДИТЕ ПРОТЕЖЕТА НА ДЪРТИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ВРАЧКИ.

62

egyptian historian

преди 11 месеца

Ние от СЗО решихме, че продавайки китайски вирус с многозначително англиканско значение, ние ще се опитаме да убедим европейците, че Китайската и Африканската икономика трябва да просперират

61

Анонимен

преди 11 месеца

ГЕРБ Е В ИЗОЛАЦИЯ

60

egyptian historian

преди 11 месеца

Парадоксалното е, че никой почти не забелязва, че от СЗО продават китайски вирус

59

egyptian historian

преди 11 месеца

3-то царство беше преди 1-вото, а 4-тото преди 2-рото, вервайте ми! Тъй като не съм в кабинета си в НБУ сега ми хрумна, че причината до 2020 година всичко да е наред, е не относителното ниво на медицината (без китайски вируси), а управлението на партия Герб, впрочем партия Герб нали не харесваше нивото на медицината до 2020, сега преди или след 2020 е било по-добре за партия Герб?

58

Анонимен

преди 11 месеца

Как може да публикувате дори снимка на някои с бръсната глава в политическите новини? Това, че си е сложил риза и сако, изглежда смешно към бръсната му глава и не е за политическите новини, а най-много за някой форум на нацистите

57

Анонимен

преди 11 месеца

как може някой с бръсната глава да прави политически? изказвания?

56

Анонимен

преди 11 месеца

Ситуация - гола чутура!

55

Гошо...Тъпото

преди 11 месеца

Този който е...завлякъл народа с незнайно колко милиарда,бил в по...добра позиция,от този който плямпал. Спорен е въпроса,но милиардите няма да се върнат а...плямпалото с дума...дупка не прави.

54

ГЕРБ

преди 11 месеца

Допълвам - да не пропускаме да споменем и неоценимата роля в сгромолясването на държавата и на мая манолова, т.нар. отровно трио и тези около тях, които през 2020 превърнаха големите градове в тоалетни и бунища.

53

ГЕРБ

преди 11 месеца

Истината е, че до 2020 имахме стабилна държава, добре поставена и приета в международно отношение, стабилна икономика и оредвидимо бъдеще. Откак радев вдигна юмрука и русофилските продажници, полезните и ди оти от десницата и откровено криминално финансираните маргинали тръгнаха след него и упорито ни убеждават в каква диктатура сме живеели досега, нещата вървят на борба за оцеляване. Бог да пази България!

52

Един Българин

преди 11 месеца

Най-лошото за България е на път да се сбъдне - мафията се завръща на бял кон. Който е пр0 ст или подкупен гласува за герб било то на местни или на избори за НС. ПП наистина много се провалиха с идеята да се коалират с герб и ще имат сериозни щети, но по-лошо от безконтролни кражби няма как да има. Радостин ако направи партия ще обере поне 7-8% от протестният вот и именно от ПП, което изглежда му е целта, но така е по-добре от ***, мафия от Банкя, мафия от Дръндар, кОрнелия...

51

ГЕРБер

преди 11 месеца

Радев и Възраждане ни водят към диктатура, хиперинфлация и фалит на България. Който е разбрал разбрал ...

50

Обективен

преди 11 месеца

В последните две години се гласува ЗА ГЕРБ или ПРОТИВ ГЕРБ, а ДПС е отделен случай. Ясно е, че хората не искат ГЕРБ, но гласовете им са разпиляни по много партии, а и повечето не гласуват.

49

Анонимен

преди 11 месеца

Ясно е, че ГЕРБ са най-голямото зло, а останалите партии са значително по-малко зло, даже и СДС.

48

Анонимен

преди 11 месеца

Поправка. Тактиката на ГЕРБ е да откажат колкото се може повече хора от глаСуване за някоя партия.

47

Анонимен

преди 11 месеца

Тактиката на ГЕРБ е да откажат колкото се може повече хора от гладуване за някоя партия. На последните избори за партия или коалиция гласуваха 38% от имащите право на глас и ГЕРБ-СДС с около 9% от гласовете на всички имащи право на глас, спечелиха изборите. ГЕРБ-СДС си имат твърд брой избиратели и при повече гласували техните гласове почти няма да се увеличат. При 75% гласували ГЕРБ-СДС ще имат около 13,5% от гласовете.