220

Бъэлгарин

преди 11 месеца

Този пък, ако има достойнство, ще трябва да иска имунитета на мутрата си лидерътна партнията им. Ако пък няма, да се интересува колко процента е доверието в Народното им събрание на депутатите. Според мен е около 7. Може и свърхпечалбите да им определи на тези от Лукойл. Но не и моето. Просто защото не съм нито депутат, нито пък от партийните им лидери. Още по-малко пък от Хаскойското.

219

Анонимен

преди 11 месеца

ДЕЛЯНЕ, КАЖИ НА БОЙКО ДА НЕ ИМ КЛЯКА НА ТИЯ БЕДНИ ОТКЪМ РАЗУМ ХОРА! ДА СИ ОПРАВИ ОТНОШЕНИЯТА С ГЕШЕВ И ДА ИМА МИР И НАПРЕДЪК НА СТРАНАТА А ПРЕДАТЕЛИТЕ В ЗАТВОРА

218

Анонимен

преди 11 месеца

ПОЛИТИЦИ и АНГЕЛИ........ЕДНИТЕ ПРИКАЗВАТ ЗА ДОБРО, ДРУГИТЕ ВЪРШАТ ДОБРО ! ИЗВОД : СЛУШАЙ СИ АНГЕЛИТЕ И ИМ .........НА ПОЛИТИЦИТЕ !

217

анонимен

преди 11 месеца

Деляне, не си хаби думите за политически покойници, те отекоха вече в канализацията.

216

Леле леле

преди 11 месеца

Ами всички там дето гризете костите на майка България ви е време , ама не да напуснете политиката , ами направо планетата! Долни крадци такива!!!

215

Стамат

преди 11 месеца

Ако имат достойнство ГЕПИ трябва да напуснат България , завинаги ! ... ама нямат

214

Анонимен

преди 11 месеца

От всички управления през последните над 30 години, най-доброто беше коалицията ДПС с БСП, СДС. Не че и тогава нямаше проблеми, но това беше за предпочитане пред останалите.

213

тончо

преди 11 месеца

Много бързо триете мненията и коментарите, които не Ви харесват. Нещастници истината БОЛИ.

212

тити

преди 11 месеца

Не стига, че не може да мисли а и не може две дума на кръст да каже. ***.

211

Анонимен

преди 11 месеца

На ГЕРБ им пречи Бойко, твърде авторитарен, алчен, нагъл, тираничен, отмъстителен и егоистичен типаж. За ПП още нищо не мога да кажа, освен, че Киро е най-неподходящия за ръководител на партия човек, но от записа се разбра, че мозъка там е Асен Василев, а не Киро. А Бойко иска да смаже и махне всичко по пътя си, за да вземе властта и си спаси кожата и отново ще мачка хора и партии. Трудно е да се избере, не е лесно, никак не е лесно, никак.

210

Анонимен

преди 11 месеца

Не е достатъчно, време е да имаме осъдени политици и Киро и Асен имат поне по няколко престъпления които са доказани, нарушаване на конституцията, далаверата с газа, пращането на военна помощ без гласуване в НС, незаконни арести и най-лошото което е национално предателство!

209

Реалист

преди 11 месеца

Точно ГЕРБ да говорят за достойнство и морал!!!! ГЕРБ ако ги имаха отдавна да са напуснали политиката.

208

Анонимен

преди 11 месеца

....Да, да напуснат политиката и да я оставят на Герб да крадат на воля и да си назначават свои хора в службите ?? Забрави!

207

Анонимен

преди 11 месеца

Същото се отнася и до ГЕРБ

206

Анонимен

преди 11 месеца

Не само ПП. Или пропускаш Бойкиев понеже винаги е бил твърдо до вожда ви и обеща изпиране?

205

Анонимен

преди 11 месеца

До Случаен минувач Да,бе! А за парите откраднати от КТБ или милиардите за самолети на хартия или тегленето на милиардни заеми от герберите, голяма част от тях окрадени, не се ли сещаш? Присмял се хърбел на щърбел.

204

Анонимен

преди 11 месеца

Гионсуратлъка и наглярщината нямат граници.До преди една година Тинтири-минтири се жалваше че е свършен като политик след като Елена Йончева изкара разследвания че шуробаджанащината в родния му град е на огромна.Че цялата му рода е на важни държавни постове .Непрекъснато виеше като линейка след разкритията на журналистката.А и чисто по български злобее срещу завършилия в Харвард негов съгражданин който е с няколко нива интелектуално над него.Наполеоновия комплекс на Добрев го прави опасен.

203

Случаен минувач

преди 11 месеца

Добрев също не ми е приятен, но аз ще се съглася с него. Защото, докато Герб управляваше, не пръскаха пари от хазната наляво и надясно и долу горе имаше някаква стабилност на цени и доходи. А щом като Асенчо пипна ключовете от хазната, 9 милиарда лева изчезнаха. Още не е дал никакво разумно обяснение къде са парите. Забравихте ли? А след това колко още пари изчезнаха? 9 милиарда са това ей! А говорим за изчезнали 68 милиона от магистрала "Хемус". Българинът бързо забравя, това е проблемът.

202

Анонимен

преди 11 месеца

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААА , Борел се бил той. Едната е еврейска, а другата е еврейско-американска партия.

201

Случаен минувач

преди 11 месеца

До 215 Никаква дружбаЗначи веднага след 10 ноември 1989 управляваше БКП. След това, през 1996, управляваха децата на номенклатурата, комсомолците. Видяхме ги какво направиха - 3 000 лв. за долар. Сега, 25 години по-късно, ПП са внуците на номенклатурата на БКП. Видяхме ги какво направиха за 8 месеца управление - нова инфлация и обедняване.