80

Дете индиго

преди 11 месеца

В Северна Корея един от семейството да наруши закона и наказват цялото семейство барабар с децата няма значение кой точно от семейството е нарушил закона затова там по затворите има съвършено невинни хора , аве при диктаторските режими е така малоумие и мракобесие ако носиш дънки си американски шпионин и ще лежиш в затвора доживот и то ако извадиш късмет да не те обесят

79

Анонимен

преди 11 месеца

А защо не пишете, че в Саудитска Арабия е абсолютно същото? Християните там са преследвани, съдени, осъждани на смърт, а често и просто убивани на място. Но пък СА е съюзник налЕ ...

78

Лекар ихтиманец

преди 11 месеца

Ходенето на църква е лицемерие пред бог. То и затова е създадена. За да могат за се разпознаят злите хора.

77

Азамат Багатов

преди 11 месеца

А какво ли им е отношението към исляма хахахах

76

В.

преди 11 месеца

В Япония някога са избивали всички покръстени!

75

Анонимен

преди 11 месеца

Ким и баща му са почитани като богове в Северна Корея, няма там място за друг бог

74

До 81

преди 11 месеца

В Северна Корея е забраненя всяка религия - протестанство, католицизъм , православие и т-н, проста глава като теб най-вероятно не е ходил на църква от десетилетия, но щом си почнал Кимчо да защитаваш предполагам не си и чел библия.

73

vale_karo

преди 11 месеца

До Прокурора на ПелишатСтига сте говорели и писали глупости .Калеко ми бе свещеник и преди 09,09,44г. и след тази дата .Никога не е имал гонения нито от едната ,нито от другата власт. А да. Той гонеше от църквата жените които се скатаваха в най-усилните дни по прибиране на реколтата.

72

Прокурора на Пелишат

преди 11 месеца

Ако севернокорейците знаят какви ги вършеше БКП например хранеха свинете в Белене с човешки трупове!например след 9 9 1944 избиха свещеници ,калугерки и католически деятели ей така като кучета ! От режима на БКП по-мракобесен няма и няма и да има...

71

Анонимен

преди 11 месеца

Предполагам, че става дума за някоя от многобройните секти и техните "библии". И в нашия град има активисти сектанти, които предлагт беплатно зарибяване, В протестанството всеки може да си основе собствена "църква', т,е, финансов субект, кохто да си играе с психиката на хората. САЩ са пълни с такива пастори и проповедници.

70

Анонимен

преди 11 месеца

Добре ще е да се занимаем със себе си, а Корея - с нея си. Голяма част от мъките, в които живеят много хора там, са соедствие от нашите грижи за тях. Парадоксално? Но факт: властите там се страхуват от нас и затова се държат отбранително.

69

Анонимен

преди 11 месеца

молете се за тези хора страдат за вярата

68

Анонимен

преди 11 месеца

християни в Китай,Корея,Япония са гонени за вярата.какато в арабските страни

67

Анонимен

преди 11 месеца

некви прости против християни Христос вие сте луди я ада заминавайте като ви харесва ние не искаме откачалки роми ромки невежи използвачки прости,нахални чародейки кажете,че сте вешици и нема ви закачат

66

Анонимен

преди 11 месеца

вярват я Бог Библията какви сектанти

65

Анонимен

преди 11 месеца

мислех си за Корея нов мях нацията лен трябва им Бог не идеологии на дявола ромите ромки и те комунисти мразят Господ

64

Хм

преди 11 месеца

Да бе да, вероятно са някакви сектанти , зарибени от американски протестантски ереси и НПО. Ако бяха православни християни, вероятно щяха да могат да бъдат преселени в Русия.

63

Да бе

преди 11 месеца

То бива да публикувате мисирщини ама и сами не си вярва те

62

Анонимен

преди 11 месеца

Детео е затвора за назидание за другите корейци, ако решат да притежават Библия. Рассия като Богоизбрана държава, Трети Рим, защо си трае и не протестира?

61

факт

преди 11 месеца

в ссср комунистите разрушаваха църкви а народа им ръкопляскаше :) иначе у Сибир в най добрия случай .