131

Евро

преди 10 месеца

Докато българинът месечно има чист доход по-нисък от европейска пенсия, нека управниците да се разделят с мокрите си сънища ьа Еврозона и Шенген...няма да стане!

130

Ироничен

преди 10 месеца

До Ох, малелеееее Ако не беше написал, че вриш и кипиш в нашата сфера, щях да те поканя да станеш даскал, да видиш и ти хубавко. Ама явно си заядливо парче от нашите и се правиш на интересен.

129

Сталин

преди 11 месеца

Има учител... Има проблем.

128

Учител

преди 11 месеца

Как сте с математиката за въпросните 5 месеца-юли и август са два месеца -отдавна учениците не учат до края на май-престанете с глупостите-не сте в сферата на образованието ,за да знаете на какво са подложени учителите

127

Тото

преди 11 месеца

За да получиш нещо, трябва да дадеш адекватна стойност. Знанията на учениците е най-важната стойност. Щом като учителите искат 30% увеличение на парите, трябва да повишат с 30% успеваемостта на учениците. А това трябва да се проверява периодично. Частните уроци също са лош показател за работата на учителите. Не трябва да се прехвърля вината към родителите, които с данъците си плащат заплатите на учителите.

126

Анонимен

преди 11 месеца

Защо няма Помощни училища и ТВУта , защо тормозите здравите деца заради oligofrensheta.

125

Анонимен

преди 11 месеца

Учителите работят по няколко часа на ден а имат и дни без часове. Много от тях заработват и на други места защото имат свободно време. Работят на практика половин година. Резултатите на децата са много лоши. Нулево възпитание нито в патриотичност нито нищо. Учат ги на чуждопоклонничество.

124

Анонимен

преди 11 месеца

Фармацевтите работят по 12 часа включително събота и неделя и не спряха работа дори по времето на К19 когато лекарите лекуваха по телефона. Обаче получават колкото учителите или дори по малко и нямат право на протести.

123

Ох, малелеееее

преди 11 месеца

До ДаскалътСамо, че в частна фирма се работи поне 8-9 часа плътно, с най-много 20 дни отпуск, без болнични щото, ако излизаш често ти е спукана работата и т.н и т.н. *** ти в частна фирма, знаеш ли там колко работят с висше образование като роби.

122

Ох, малелеееее

преди 11 месеца

До ПавелДа, бе 1200 лв. - а ДМС-тата, които взимате - за 24 май, за 15 септември, за 1 ноември, за Коледа, награди, диференцирано заплащане поне хилядарка и отгоре, представително облекло. Ами лекторските часове всеки месец? Ами уж е много трудно,а не можем да ги пенсионираме учителите, всички сърдити, а? И още много мога да изброявам.........защото вря и кипя в тази сфера.............

121

Ох, малелеееее

преди 11 месеца

До АнонименКаква раздуда администрация, бе? Всеки директор съкращава от непедагогическия персонал и се съвместяват длъжности.

120

Павел

преди 11 месеца

Учителите били забогатели, ха ха ха смях, с тия 1300 лв как ще забогатеят незнам. 5 месеца почивали- едно време по соца може и така да е било, но сега няма такова нещо. и не само учителите заслужават овеличение, ние всички заслужаваме увеличение, не 30 ами 200 процента, ама друг път ще да е.

119

Анонимен

преди 11 месеца

За всички, учили през соца - спомнете си, че имаше помощни училища, имаше и ТВУ. Сега всички са в едни клас. И резултатите са налице.

118

Анонимен

преди 11 месеца

Даскалът за какъв човешки капитал говориш половината население е абсолютно неграмотно не знае нито да чете нито да пише. По цял ден си седи и си играе на телефончето. Сорроските НПО им дава пари да преписват опорки по форумите. Кратки лозунги без да ги разбират но вредни за обществото.

117

Анонимен

преди 11 месеца

На Ромските деца слагам плюс скача минус защо така искам плюс да сложа.

116

Анонимен

преди 11 месеца

Половината училища нямат достатъчно деца но имат раздута администрация . Системата трябва да се оптимизира и броя на учителите е много голям по щат.

115

Анонимен

преди 11 месеца

Ромските деца и без друго не ходят на училище. Родителите им не работят. Така и така вече помощи и детски надбавки щели да вземат без да учат. Бежанците и те нито учат нито работят. Къде ще му излезе края ?!?

114

Даскалът

преди 11 месеца

Вижте хора, не плюйте по хора който ви пазят децата така както в децата градина!Задайте си въпроса: Ако ни няма нас вие *** ще си изкарате ли хляба днес, как ще работите, как ще преживявате?, Та нали вие които работите по частните фирми вземате не по малко от по 2000 лв. нетна заплата, Засрамете се МУХЛЬОВЦИ. Отделен е въпроса ,че Държавата ще си плати за всички тези дяволици които прави с всички хора в България, тя губи много ценен ресурс а именно, Човешки капитал 🙂

113

Ба х ти

преди 11 месеца

Наглеците! Нека първо да видим на какво са научили децата! Те герп ги научиха пари да им дават, но те и за даскали не стават!

112

Джони

преди 11 месеца

Абе тия нормални ли са?Даскалите и лекарите са най безочливите хора в България.Станаха богати на наш гръб,и още продължават да искат.Пълни некадърници и печалбари...