177

Анонимен

преди 11 месеца

Пратете F-16там и да видите какъв срам ще берете мизерници,решихте,че трябва да запалите Европа и сте почти готови вече,но ще ви се върне тъпкано мръсни *** и на вас и на гончето Зеленски

176

Анонимен

преди 11 месеца

Хм тука ни представяха наще чертежи з амилиарди като чудо на техника, а се оказва, че са някви стари бракми май а :)

175

Русофилчета жалки!

преди 11 месеца

Вие сте толкова нeгpaмотни, че ако го осъзнаете ще се самоубиете заради това прозрение. Дали сте по-компетентни от хилядите украински и западни военни експерти, а? Ха-ха-ха!

174

ЕВАЛА

преди 11 месеца

До да ама не Най-накрая някой да каже истината.

173

да ама не

преди 11 месеца

Украинците НЕ бранят земята си , НИТО къщите си , НИТО жените си от изнасилване (то и никой не ги пипа), НИТО децата си от отвличане в Русия (щото сами ги пращат тaм), НИТО родителите си от убийство - защото че чакат освобождаване от нацистите, нито къщите си от разграбване - защото бандерите ги взривяват А укронацистите в името на американското лобиране правят всичко спомето, ай сиктир на пияната американска продажност, която знае само да граби и да се дрогира!

172

777 -добре горят!

преди 11 месеца

F16 - фърчилата предполагам още по-добре ще горят! Чакаме с пуканки зрелището!

171

Снегурачка

преди 11 месеца

До Закривай окрайна!Пърмо се научете да пишете грамотно на български, после ни обясянайте какво трабва да се прави. Не ми трябват акъли от неграмотните русофилски глашатаи!!!

170

ХахАААААААААА

преди 11 месеца

Наливаме пари в американските джобове с покупката на техни самолети, сега ще купуваме и наглите украинци. Големи балъци сме, както казват комшиите.

169

Закривай окрайна!

преди 11 месеца

Искам нашите деца и възрастни да не живеят в мизерията за да издържаме военните амбиции на управляващия режим на окраинците.

168

Никола Стефанов

преди 11 месеца

Усилена реклама на хвърчащи прахосмукачки. Но пък на харизан кон зъбите не се броят - все пак плаща американския данъкоплатец.

167

Айдеее

преди 11 месеца

и третата установка думнаха! Хоп, току що и четвъртата! До края на работното време и петата, и шестата!

166

до 190

преди 11 месеца

Припомни ми, моля те, кокло броя СУ-57 има голташка Русия? До преди 2 години бяха 3, сега се говори, че един единствен е останал? Уж трябваше да имат около 1500, ама на- парите окрадени.

165

Анонимен

преди 11 месеца

с други думи пробутват им стари, хвърчащи консерви да се каже че нещо са им дали.....тия ефки, СУ-57 пето поколение ги яде на закуска и заминава...

164

Анонимен

преди 11 месеца

Гражданите на ЕС през следващите години ще работят изключително за Украйна. Няма значение колко пари ще харчат за храна и комунални услуги. Очаква се депресия, деградация, деиндустриализация и падане на стандарта на живот, всъщност всичко това вече не се очаква а започна да се случва и се усещa все по-осезаемо от гражданите на ЕС.

163

USA бабички

преди 11 месеца

Американофилите са като некви баби - редят и нареждат, клетви отправят ама нищо не се случва!

162

Анонимен

преди 11 месеца

Интересно дали дребния *** ще доживее до джулай морнинг?

161

МНОГО ЯСНО

преди 11 месеца

До АЙДЕ ПАК! Че ще помогнат. Руското настъпление беше спряно. Херсон и Харков бяха усвободени от руските фаш..исти. Корабля Масква копае дъното. Скоро цяла Украйна ще бъде свободна.

160

кубанская столица

преди 11 месеца

До АЙДЕ ПАК! Най-главното е не че ще да помогат, ала че те мислят, каточели ще помогат

159

Байрактар

преди 11 месеца

Това заклинание свърши ли работа? НЕ! и сега го сменяме със по-краткото "F16" ХА Х А!

158

Гледам

преди 11 месеца

Картата на бойните действия и какво виждам една пета,от Украйна завзета,85% от излаз на море също,Днепър основен път блокиран, големите градове се обстрелват,за Крим... Но всички обясняват че Украйна печели, сега разбрах какво е това когнитивен дисонанс.