115

Ами

преди 11 месеца

Навремето ограничихте бройките за кандидатстване с медицина, а имаше толкова много желаещи да следват медицина, защото искат да помагат на хората, на ви сега нямало добри лекари, е няма и да има. За да се кандидатства медицина трябва на първо място да си аналитичен, човеколюбив, отзивчив, грижовен, отговорен, ако не отговаряш на профила - довиждане.

114

Ами

преди 11 месеца

Навремето ограничихте бройките за кандидатстване с медицина, а имаше толкова много желаещи да следват медицина, защото искат да помагат на хората, на ви сега нямало добри лекари, е няма и да има. За да се кандидатства медицина трябва на първо място човекът да си аналитичен, човеколюбив, отзивчив, грижовен, отговорен, ако не отговаряш на профила - довиждане.

113

ИСКАХТЕ ПРОМЯНА...!!

преди 11 месеца

БОЙКО БИЛ ТИКВА...??.......... СЕГА СИ СЪРБАЙТЕ ПОПАРАТА.....

112

123

преди 11 месеца

Това ни чака. И все по-зле ще става. Нация от чалгари, кифли и пропаднали наркомани.

111

Кмет

преди 11 месеца

Така е и медиите се държат са под прикритие.Важно е да има безредие в държавата и народа да се вълнува за глупости,доктори,учители и пр.

110

Анонимен

преди 11 месеца

Ако бяха роми като онази родилка в Русе, всички медии щяха да реват една седмица. Но за красиво българско момиче толкова.

109

Спас

преди 11 месеца

Лекари и сестри в Бг стават все по- малко.Да не говорим за специалисти.Дежурствата са по 12-24 часа на по няколко отделения.Сестрите обслужват по 20-30 болни.Заплатите са като на об. работник и по- зле ако е дълбока провинция напр.Тези които 30 год. грабят изгониха народа вкл. и тези кадри.Сега и ще запалят държавата ако искат.Лекарите не са ви виновни.

108

Анонимен

преди 11 месеца

Да не забравяме че прокобата "Зико" все още дебне над Пловдив.

107

лекар ихтиманец

преди 11 месеца

Най-важното е дали се ваксинирала с Пфайзер!

106

ПроСоТо

преди 11 месеца

...Накрая вбесен поисках да ми направят снимка на белия дроб..Оказа се "Остър бронхит"...Е до кога щяха да ме подмятат,ако АЗ не бях поискал това изследване?..Убедих се,че докторите не се интересуват от здравето на пациента, а гледат да извъртят некаква далавера от Здравната каса..За това ме накараха да подпиша 6-7 декларации,които нито ми обясниха какви са,нито пък ми дадоха време да ги прочета..

105

ПроСоТо

преди 11 месеца

И за тези,които са ме подкрепили,ще добавя някои подробности ../НЕ се оплаквам,просто СПОДЕЛЯМ заради темата !/...Та:..За мен е майтап,за вас не знам:.."Личната" дори не ме и преслуша,направо ми даде направлението..Кардиолога не откри нищо и ми предписа нещо срещу кръвно..Нефролога ми предписа друго нещо против кръвно..Интерниста,на когото платих 50 лв ме прати за изследвания,които вече бях направил преди два дни..Изобщо не ги погледна...Пулмолога ми предписа нещо си против кръвно..Накрая вбесе

104

Дора

преди 11 месеца

Било е неделя. В неделя по принцип има само един лекар в отделение - на дежурен принцип, на смени от 12 часа. Кой ден ще ти стане зле и дали ще оцелееш - до голяма степен е въпрос на късмет. Всеки знае, че като влезеш в едно отделение и търсиш лекар или сестра, е много трудно да ги намериш, обикновено първия човек от персонала, който намираш, е санитарката.

103

Неам

преди 11 месеца

Думи просто!До като не се намерят свестни съдебни лекари ще е така!Убиват ни!

102

Ром"с

преди 11 месеца

Почти навсякъде у нас е тъй със здравеопазването-ужас.

101

Анонимен

преди 11 месеца

Че има калпави лекари - има. Но че и добрите не са Господ, не са. Има моменти, в които дори най-добрият специалист е безпомощен. Особено грозно е когато близките насочват мъката от загубата в злобна отмъстителност.

100

Анонимен

преди 11 месеца

Това е здравната ни система,отиват си хора заради лекари ,а те си веят байряка.

99

Марга Рит

преди 11 месеца

В Пловдив има една болница дето само докато те приемат ти вземат 100 кинта, без обяснения. На сайта им с големи букви пише - безплатно за здравноосигурени...Да, ама НЕ.

98

Анонимен

преди 11 месеца

Някой да провери охранителната фирма, че не разбрах как роднини свободно влизат в инфекциозната болница....

97

ПроСоТо

преди 11 месеца

...та не предприеха на практика никакви сериозни мерки !..Дори не ми съобщиха некаква диагноза,била тя верна,или грешна....Обаче джиповете и суперлуксозните им коли ме посрещаха всеки ден пред клиниките..

96

Анонимен

преди 11 месеца

важното е да се краде като за последно, след няколко години като се пенсионират пенсионираните вече лекари и тогава Асан ще ви лекува. Нищо, трайте си още робски народе.