22

Анонимен

преди 11 месеца

В еда статия спада в друга потоп оди разбери къде е истината.31491

21

Анонимен

преди 11 месеца

Затова ли "природозащитниците" на сороска хранилка цапат водата във фонтаните? Искат да помогнат на пресъхващите езера и тези 1/4 от населенето?

20

Дони

преди 11 месеца

Логично е там, където живеят npuMaTu да намаляват нивата... Примерът с Аралско море е, обаче, абс. неадекватен. В Узбекистан още го доизточват за нерентабилното производство на памук в пустинни условия. Каракол в Казахстан обратно - набира вода и се разширява.

19

Анонимен

преди 11 месеца

Ще видим кое е по ценното - водата или златото...

18

АнонимеН

преди 11 месеца

нивото на океаните се покачва с 5см за 10 години което е много малко, защото в 1 метър има 100 сантиметра което значи, че след 200 години морското равнище ще се е покачило с 1 метър спрямо сега . Човечеството ако не се затрие от ядрени войни до края на века ще е чудо ,та да му мислим за след 200 години и то само тея които са на самото морско равнище

17

Анонимен

преди 11 месеца

Аралско море изобщо не за пример. АКо има нещо, започнете от Байкал, Ери, Онтарио, Виктория, а не от глупавите проекти на СССР.

16

Анонимен

преди 11 месеца

Където е текло, пак ще тече! А природните цикли си знаят своя път.

15

Анонимен

преди 11 месеца

До АнонимеН не пиши глупости, а питай хората, които живеят на морето и го гледат всеки ден. Където беше преди 30 години нивото, пак е на същото място. Пък БАН да си работи там по космическите полети и ковиваксините и да не се занимава със измерване на неща, които явно не разбира.

14

Анонимен

преди 11 месеца

Не е вярно и това, е повишената консумация на вода води до липсата и, защото водата в природата не се губи. Виновни са правителствата които не инвестират в добива и очаквайки че завинаги тя ще вали от небето

13

Анонимен

преди 11 месеца

Някой измисля водна криза за да гони собствени интересиНякой измисля вредата от въглеродния диоксид за собствени цели.Някой увреждане на озоновият слой за постигане на собствени интересиНякой води кървави войни за постигане на собствени интересиАма тези които изстрелват по 100 000 снаряда и по 1 милион куршума на ден не плащат за вредните емисии които причиняватАма за изненада на всички които ни рекетират озоновата дупка над Антарктида се затвори !!!!

12

@

преди 11 месеца

Ако водата спада в 1/2 вината езера, какво става с другата 1/2? Вдига се? Ами защо статията не е, че се вдига в над 1/2 вината, а се говори за спада ; )

11

Анонимен

преди 11 месеца

Концентрация на населението! Финансиране на урбанизация! Финансиране на рекреация! И точно сондажите отнемат вода!

10

Хванах им цаката

преди 11 месеца

Значи почнат ли да усукват, прилеп ухапан от змия болна от грип а змията яла мишка болна от чума и заради това излязал САРС - лъжат! На същият принцип работи и това с климата, кравите пърдели, отделяли со2 и от там се затопляло и ледниците се топели, да ама нивото на Черно море не е мръднало със сантиметър нагоре, даже обратното! Пак лъжи. Значи почнат ли да се обясняват: 1 ви са виновни, 2 то нещо друго става!! Я електрически коли искат да наложат, я да си продават ***.

9

АнонимеН

преди 11 месеца

И ДА НЕ СЕ ВДИГА ОЛЕЛИЯ , ЧЕ НЯМА ВОДА! ЩОТО ЗЕМЯТА Е 71% ПОКРИТА С ВОДА И ВОДАТА НЕ СЕ ГУБИ , ЗАЩОТО ДОРИ ДА СЕ ЗАМЪРСИ ОПРЕДЕЛЕН ИЗТОЧНИК ПАК ЩЕ СЕ ИЗПАРИ ВОДАТА И ПАК ЩЕ СЕ ВЪРНЕ НА ЗЕМЯТА.

8

Анонимен

преди 11 месеца

България е на първо място в света по брой на язовири на глава от населението - построени от бай Тошо и запустели от немарливостта на следващите правителства.България има огромно наличие на питейни подземни води, но множество сондажи са изоставени, а съоръженията окрадени и разрушени, а нови сондажи не се правят, в резултат на което българина сега пие промишлени води от няколкото останали язовири.Не се вижда и стратегията за водите в програмата за следващото правителство

7

Майстора

преди 11 месеца

Помните ли ковид-измамата и всекидневните писания за неописуемите страхотии на Ковид. И после всичко завърши с едно огромно ограбване на десетки милиарди. Е това сега е същото. Всекидневно ще има писания за страхотиите на Климатичните промени. И ще завърши с най-грандиозното ограбване някога, този път за трилиони. И ще влоши значително живота на всички ни. А климата пак ще си се променя и Земята ще се върти. Та, който е обръщал внимание на ковипропагандата, да внимава сега - същото е.

6

Анонимен

преди 11 месеца

Като гледам вецовете източват най-много

5

Водолаз

преди 11 месеца

Не знам дали се топят ледниците, обаче Черно море не е мръднало ни навътре ни навън не знам какви ледници се топят и климат какво става ...за балъци информация само. Нали Черно море е част от световните водоеми, на принципа на скачени съдове би трябвало ако нивото на световните океани се вдига от ледниците а те от топлината да се топят. То трябва и на черно море да се повишава нивото. А то не е мръднало!!! Само лъжи за климата!!!

4

АнонимеН

преди 11 месеца

ГОДИШНИТЕ ВАЛЕЖИ СА СЪЩИТЕ МОЖЕ ДА СА ПО НА РЯДКО НО СА ПО СА ПО-СИЛНИ! В ПРИРОДАТА ТОВА КОЕТО СЕ ИЗПАРЯВА ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНЕ ОБРАТНО ДОЛУ :D ИСТИНАТА Е , ЧЕ НАСЕЛЕНИЕТО ПОТРЕБЯВА В ПЪТИ ПОВЕЧЕ ВОДА ОТКОЛКОТО ПРЕЗ 1992-РА! НИЕ СЕ ФАКТОРА ХОРАТА НИЕ СМЕ ПРОБЛЕМА НИЕ ПОТРЕБЯВАМЕ ПОВЕЧЕ ЗАЩОТО СМЕ ПОВЕЧЕ И ПО ЛАКОМИ ОТ 1992-РА

3

Астролог Терапефт

преди 11 месеца

Е нали от топлината ледниците се топели и се вдигало нивото на световните океани ;)))