98

иван

преди 1 година

този явно си е купил огледало...

97

Tangra

преди 1 година

Тези които виждат руснак зад всеки ъгъл могат спокойно да станат поданици на падишаха.Ще имате много братя по Кърджалийско и далироманско.

96

Гълъбче ,мамино

преди 1 година

Твоят шеф, бг президента бе одобрен от решетников, т.е. от Путин, а така настаненият за президент Крадев избра теб---така,че не ми говори за морал.....

95

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се променят правилата за съставяне на правителство като в Гърция: Партията получила най-много гласове на изборите получава като бонус още 50 депутатски места. А останалите се разпределят процентно между останалите класирани партии и коалиции преминали бариерата от 4 или 6 процента. Така се избягва политическата криза и възможността от външно влияние от служби, централи, НПО-та, посланници, многознайковци или местни частни интереси.

94

антирелигия

преди 1 година

До Я. Я.Бог няма... за съжаление...

93

Анонимен

преди 1 година

ЩОМ "ПАРТИИТЕ" ТОЛКОВА ВРЕМЕ НЕ МОГАТ ДА СГЛОБЯТ УПРАВЛЯВАЩА КОАЛИЦИЯ, ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ ИМАТ АБСОЛЮТНО ДОВЕРИЕ НА СЛУЖЕБНИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА НАЗНАЧЕНИ ОТ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ. АКО НЕ БЕШЕ ТАКА ЗА 10-15 ДНЕ ЩЯХА ДА СГЛОБЯТ КОАЛИЦИЯ И ДА СЪСТАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО. ПАРЛАМЕНТАРНИЯТ КОНТРОЛ НАД СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО РАЗИГРАВАН ОТ ПАРТИЗАНИТЕ ОТ ДВЕ ГОДИНИ КАТО РАЗПИТ В ГЕСТАПО Е САМО ЗА ПАРЛАМА И ПОЛИТИЧЕСКА ИЗГОДА,ТЪЙ КАТО НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА СЕРИОЗНА РАБОТА!!!...

92

Анонимен

преди 1 година

Пълен одит на кражбите на гълъбарника!

91

Анонимен

преди 1 година

Руската група за диверсии назначена от Радеф, говори за цинизъм. Нагли предатели, които мястото им е в затвора!

90

Анонимен

преди 1 година

До Така Този не е гълъб, а най-обикнопвен червеношийка.

89

Така

преди 1 година

Не ни трябват Гълъби, а Ястреби!!!!

88

Анонимен

преди 1 година

Вярното куче на ypoдливия Радев пак се изходи неподготвено по въпроса.

87

Анонимен

преди 1 година

Абе, Радев! Откъде изкопа ПеПетата?! Добре, че намери някакви за свестен временен кабинет. Но за президентска република ще имаш Много Здраве!

86

Митев

преди 1 година

Г-н Донев забравя КОЙ ги лансира тези и от кое котило са. Защо не споменава за "топлата връзка" м/у тях и Началника му Радев?!

85

1212109876

преди 1 година

Лястовици, гълъби и кукумявки.

84

СИСИ КЕЧ

преди 1 година

До Я. Я. ---------АКО ИМАХА ЩЯХА ДА ВЪВЕДАТ ВЕРОУЧЕНИЕТО, А НЕ ДЖЕН ДЪР ИДЕ О ЛОГИЯТА!!!

83

Я. Я.

преди 1 година

КАКВИ ГИ ВЪРШИТЕ БРЕ? ИМАТЕ ЛИ СТРАХ ОТ БОГА?

82

Анонимен

преди 1 година

ДА СЕ ИГРАЕ НА ДЪРЖАВА НЕ Е КАТО БЕЛОТА!!!

81

До ПИТАЩ

преди 1 година

До ПИТАЩ - то няма да можем, защото така е направено законово, че партиите управляват, а партиите сме ги видяхме и сме ги виждали. Трябва да се смени системата, но пак минава през партиите, а те не искат. Въпреки, че дойде от итн, идеите с референдуми да се принудят партиите да гласуват НАРОДЪТ да избира ПРЯКО, ЛИЧНО, МАЖОРИТАРНО властите (2016 за законодателната, 2023 за изпълнителната) беше добра, но самите итн я саботираха. Но това са вариантите-референдум или революция. Поне според мен.

80

Питам Ви

преди 1 година

Ще излезе евреина Соломон Паси в пряко предаване, в ефира на Българската Национална Телевизия и най- арогантно ще заяви: - Време е да скопим Българския лъв! - и абсолютно нито един политик дума няма да обели с/у това негово изказване!?!?!?! - В коя държава нещо подобно може да се случи без да има никаква реакция или последствия?!? - Вече няма Българска държава - тук е юдейска васална територия!

79

чичо Къди

преди 1 година

А си мислих, че по-младите са умни ... АМЕ НЕ!