109

Анонимен

преди 11 месеца

ХЕЙ, МЕДИ, А КАКВО ЗА ПОСЕГАТЕЛСТВОТО ОТ ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННАТА ПАРТИЯ ДПС?!!...

108

Анонимен

преди 11 месеца

Доганчо се разтревожил, че престъпните групировки се изпокарали, явно зависи от тех :)))

107

Истукан

преди 11 месеца

ДПС са най-старата партия след БСП и СДС.

106

Соколе,със сигурност

преди 11 месеца

ДПС ще устои,защото сте затворена политическа структура с капсулиран електорат. Да,имате по-държавническо мислене от някои неетнически партии,но и вие сте стигматизирани да не участвате във властта(освен като златен пръст подкрепящ наши службогонци,готови на съюз и с дявола,само да са на власт),бягат от вас.

105

ВЪПРОС

преди 11 месеца

Пичове и Пички , признайте си с ръка на сърцето , че ДПС е Пробългарска Партия .Наблюдавам Доган от 30 години , като политик . Винаги когато се появи , означава че има опасност за България .

104

БЪЛГАРИН

преди 11 месеца

Доган е Класа в Политиката на България . Вижте как оправи Районите в които има присъствие - Банско , Благоевград , Велинград , Кърджали - Пирин и Родопите - хората имат нормални работни места , пътища , културен живот , хотели . Вижте Черно Море и Мутрите .

103

Анонимен

преди 11 месеца

Направи си още една исценировка! Тоя път па може и да се обърка нешо и да те гръмнат ...

102

баба мара

преди 11 месеца

защо при 200 партии мюсулманите в българия гласуват за икон групировка дпскаква им е ползата никаква етническите партии приключиха своята роля сега е21 век

101

Сега

преди 11 месеца

Наистина е крайно време за смяна

100

В.

преди 11 месеца

Да не ги низвергне Ердоган!

99

до турчин

преди 11 месеца

Абсолютно вярно е че не се гласува за ДПС вече от повечето с изключение на м ърдите с промити мозъци от кържалийско.

98

Анонимен

преди 11 месеца

Какво се е случило на Карадайъ? Посланието за всеки председател ли важи, защото някой посегна на бившия - Местан?

97

До В.

преди 11 месеца

За тебе ги пишем тези коментари друже ,да си размърдаш пипето и да пишеш правилно ,защото процесите текат във всички сфери ,а хората с червени ленти на ръкавите чуката всеки ден на вратите ви и вие се държите кофти ,а после така ревете ,че целия свят се чуди какво става тука .Ние с Медо се разбираме .....

96

Накратко:

преди 11 месеца

ДъПъСъ е етническа партия,работеща пряко за интересите на Турция и против интересите на българския народ!

95

В.

преди 11 месеца

Всичко са много философски настроени тази сутрин.

94

БКП

преди 11 месеца

Не се излагай Медо на дърти години,ами научи младите какво означава /политическа рефлексология / ,ти винаги си бил пример .Защо ги подстрекаваш да скачат срещу органите ,които правят политическа чистка .Нареди им да мълчат и да не се месят в никакви коалиции.А за гласуването за турски президент Машала ,на правилната страна сте.Дого ще спечели ,но това не е за добро.

93

Турчин

преди 11 месеца

Турците отдавна не гласуват масово за дпс. Видяли са му номерата. Пропуква се в делиормана отдавна. В Кърджали гласуват най-малко хора. Избират ги, защото няма за кого. Тук вината е на останалите партии. Не посмя за 30+ години да заложи на етнически турци на ключови позиции. ДПС е създадено от ДС да се контролира етническия вот, който закономерно отиваше към СДС и обръщаше играта на другарите. Сега се ползва от руснаците да връща България назад. Не защитава нито мюсюлмани, нито турци пред никого

92

Пародия на държава

преди 11 месеца

Пуделчето на Митрафонова излезе от колибата. Явно руската колона в България е в паника от американците и руснаците изкарват последният си коз Доганчо. Пък той заложи българските турци срещу Ердоган т.е. срещу султанът.

91

не ми пука

преди 11 месеца

Ахмед, аз за разлика от оня платен "убиец" не нося газов пистолет и ще ти видя сметката преди края на годината с истинско оръжие 9мм..... почивай в мир и просперитет ;)

90

Star

преди 11 месеца

Доганя ако изтърве юздите в тия мътни времена в които България и българите 2 години не могат да си създават правителство,направо не ми се мисли за последствията.