94

Алекс

преди 11 месеца

Този запис не отменя факта ,че Руди е мутра и рекетьор.Записът на разговора с депутата Христинка от ИТН го доказва.И други могат да правят записи.Гешев да действа.Бай Ставри да се готви да посреща нов обитател.

93

Курти

преди 11 месеца

......................Русия (МВР) Умре..........

92

Анонимен

преди 11 месеца

Този,ако изобщо може да се нарече политик,Р.Василев,след поредната му изневяра,не виждам коя друга партия ще му вярва.А обикновените хора, още повече.Професор Р.Коларова го нарече "политически труп" и е много права.По отношение на чутото,това са разкази,казани в партийна,домашна обстановка и всеки от нас му се е случвало да говори,понякога,с неприлични думи у дума.Да не забравяме какво сме чували от Боко, но всичко забравихме набързо.Смятам,че правителство ще има,заради неприетите закони.

91

Наивници ли сте ?

преди 11 месеца

Какво си мислите ,че във другите парти когато са във тесен крък говорят по друг начин ли ? Нали ги помните на Боко записите или ги забравихте ,сигурно сте ги забравили ? На тези поне не им показаха шкафчетата !

90

Читател

преди 11 месеца

Деформирани уста,но заливат с злост опонета,защото така е роден този хамелеон.

89

Име

преди 11 месеца

До Как не ви е срам?!НИкога не "са оставали партии". И това не е партия. Тов а еедно ЕТ, в което шефът прибира всичко, вкл. и овациите за всичко, което може да си присвои от където падне. Например: От цялата компания около Сарийски - референдумът за "ервото". Втори пример : Ония походи, моходи за мир и не знам си какво, видя, че набират много сила и реши да им направи паралелно "събитие", каза 5 думи хубави и после с ордата отидоха да хвълят боя? Че с какво са по-различни от ония през 2020?

88

Анонимен

преди 11 месеца

Клетата държавица България - подложена на извращенията на извратени полУтици , тънеща в европейска бедност, крадена от полуграмотни харвардци, пожарникари, фуражки ,дървари и други нискочели индивиди ! Дяконе Левски, няма ли начин да станеш и да видиш на какво прилича Родината ?

87

Анонимен

преди 11 месеца

Това е да си гнусен платен гел. Но, някои се раждат такива.

86

Сибила в транс

преди 11 месеца

Китай и Русия ще бъдат фатално ударени от астероиди през периода 2137-2140 година и ще погинат, като древните Акад и Шумер. Едва тогава Израел и САЩ ще завладеят целия свят. Но след това и самите Ционисти ще бъдат довършени свише, от Създателите ни. Това неотменимо ще се случи през лятото на 2141 година. Целият свят ще изгори и ще останат малко хора.

85

Анонимен

преди 11 месеца

дали от руското посолство или от американското,за "***" май няма значение.

84

Анонимен

преди 11 месеца

Не виждам нищо смущаващо в записа. Съвсем нормален анализ си правят и си казват нещата каквито са.

83

Анонимен

преди 11 месеца

Руди Гелов, когато си роден ***, друго не можеш да бъдеш.

82

баба мара

преди 11 месеца

изводът е всички вън отиваме на избори до дупка не се ли срамувате за какво стегласували и какво сте вкарали в нс аз не гласувам защото не вярвам на никои и сеоказах права

81

Анонимен

преди 11 месеца

избори.ПП изпадат.

80

Анонимен

преди 11 месеца

ПП.ДБ срама нямат! Дори не се изчервиха след изтеклите записи. Абсолютни гьон-сурати. Митроханова ли ги накара да кажат това, което казаха, та видяха руска следа тук? А записите са антенчни-иначе ни изкарвате слепи и глухи.

79

Гумичка за триене

преди 11 месеца

С две думи работата е АЛА БАЛА?????? Да ви имам харвардския университет!!!!! Стягайте куфарите ако резервирате по рано е на далавера!! И Пускайте Пералнята!

78

Алекс

преди 11 месеца

Изглежда,че до края на мандата си,Президентът ще управлява.

77

До Анкета за име

преди 11 месеца

Добавям: "Покъртителни Простаци (Предатели също става)", "Правим Простотии" и като ги гледам "Пр*ст*тутки П*д*раси" (екскюз май френч, както казва асен василев в записа). Най-правилното им е "Продуктово Позициониране" - точно това правят през цялото време за всичко. Иначе и другите предложени са верни! Най-забавно е "Пускам Пералнята"

76

Анонимен

преди 11 месеца

Денят, в който Хазарта престана да има хемороиди и стана част от "най-гнусната кал и помия та света".

75

300 30 3 залп

преди 11 месеца

Най сетне се изпълни тъй мечаният блян на избирателя. Да се намери поне един . И той *** във вентилатора . На уж народното събрание. И всички там имат малки кафеви точки.