23

Анонимен

преди 11 месеца

Демокрацията в България я направиха американските шпиони, плащали по 5 долара на ден на участниците в протестите 1989-1990 години, както и криминалните престъпници пуснати на свобода от СДС след 1989 година. Направиха демокрацията така както техните господари от САЩ им наредиха.

22

Анонимен

преди 11 месеца

Демокрацията у нас я направиха руските шпиони и техните кадесарски мек.ерета. Затова е фалшива.

21

Анонимен

преди 11 месеца

Демокрацията в България е такава каквато ни я направи САЩ. САЩ нареждаха какво да се прави след 1989 година и сега също е така. САЩ наредиха на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ да се прегърнат и те послушно изпълняват. Много сме далеч от Гърция, която не разрешава на САЩ да я командват.

20

Анонимен

преди 11 месеца

В Гърция си гледат интереса на Гърция, а в България изпълняват заповедите на САЩ.

19

Анонимен

преди 11 месеца

Със публикуваните записи лъсна грозната истина, че САЩ ни управляват в неоколониален стил. В България всичко след 1989 година става по нареждане на САЩ. Затова станахме най-бедните в Европа, с най-голяма престъпност и то ненаказана.

18

Анонимен

преди 11 месеца

Дебеловратите в България са най-големите демократи. Факт! Затова съвсем спокойно демократите нарушават законите и им се разминава. Докато не станем независима държава няма да има ред и законност, като в Гърция. Сега ни управляват чрез губернатора от Козяк.

17

Анонимен

преди 11 месеца

В Гърция не е имало 45 г. комунизъм и след това 30 г. червена псевдо демокрация. Затова имат закони.

16

Анонимен

преди 11 месеца

Докато САЩ управляват България като колония, няма да разрушим незаконни постройки като в Гърция.

15

Анонимен

преди 11 месеца

Браво на гърците, а в България сме много далеч от законноста. САЩ ни инсталираха предатели на България на власт и ни управляват през тях. Сега изтекоха разговорите на ПП и какво казаха - съгласували са назначенията с посолството на САЩ.

14

димитър

преди 11 месеца

В България ,дебеловратитете ,не са демократи . А червени изчадия ,ненаситни , крадливи тъпани.Жалко за красивата Ни страна .

13

Анонимен

преди 11 месеца

България не е колония на САЩ, а колония на комунистите. Затова няма да видите нищо добро да се случва докато това е така. Какви са БКП, ***, Гроб и т. н. "партии"? Какъв е Резидента? А Гърция е на страната на САЩ и затова там има закони. Айде плюйте, но първо изведете децата си от западните държави в които те учат и работят. Никой не си праща детето в Русия на Путин, но иначе на думи са големи русофили тук в коментарите. Пълно е с двуличие, лицемерие, лъжа, изопачаване, извъртане.

12

Анонимен

преди 11 месеца

В американската колония България, незаконните сгради на демократите предатели не се разрушават.

11

ДО 10

преди 11 месеца

Много лошо преписваш . До сега сме руска колония и сме последни от бившите соц. страни . За всичко ще си платим . Както твърди американската поговорка че безплатен обяд няма , един ден винаги всичко се заплаща ! Комунистите ни и до сега не искат да си платят . Изхода за тях от ситуацията е да останем вечно руска клония под руския сапог !

10

Анонимен

преди 11 месеца

В България като колония на САЩ, е много по-лошо и няма да видите демократ краварофил и българофоб да пострада заради такъв строеж у нас . Всичко е в ръцете на демократите подчинени на САЩ, всичките ни служби и институции! И искат още повече да станем официално колония на САЩ.

9

Архитект

преди 11 месеца

А кога ще почнат да разрушават бетона по Черноморието ???

8

Анонимен

преди 11 месеца

А в България дебеловратите демократи строят където си искат и както си искат и никой не ги закача.

7

Политкоректен

преди 11 месеца

За пореден път свалям шапка на гърците. Така се прави. Има още много да учим от тях.

6

МВР ПЕРНИК УРОДИ

преди 11 месеца

МВР УБИВАТ хора по особено мъчителен начин за забавление, трябва ли и ние да започнем да УБИВАМЕ масово полицаи и семействата им за да разберат какво е страдание и гаври !?

5

ЩЕ СЕ НАУЧИМ !

преди 11 месеца

В руска България е много по-лошо и няма да видите русофил да пострада заради такъв строеж у нас . Всичко е в комунистическо-руски ръце , всичките ни служби и институции ! И искат още повече да станем руска губерния .

4

Анонимен

преди 11 месеца

"Районната прокуратура отправи строго предупреждение към местните власти, които са позволили грубо нарушение на закона." Земята е твоя, ама ние ти казвмае, какво да правиш с нея ... и можем да ти я отнемем когато си искам. ОКЕЙЙЙЙЙЙ!