243

Анонимен

преди 1 година

Мравояде, днес Делян Добрев ти предложи да станеш за пореден път път Юда Искариот в дясното, където си се настанил като кукувица вече почти 20 г. ! Направете експертно правителство ГЕРБ, ДПС, ДБ и ИТН и да ви гледаме сеира с новата конституция, съдебна риформа и всеобщото щастие като Задунайска губерния. Знаем, че си роден в Москва,че произхождаш от видното комунистическо семейство Бойкикеви исестра ти е осветлен агент на ДС.

242

Анонимен

преди 1 година

Тия от ПП са недоносчета! Заради тях ще има граждански бунтове! ПП готвят народен съд. Какво значи да уволняваш незаконно български граждани. 99% от хората, които работят на държавна работа не са политически обвързани. Много от тях са дългогодишни служители. Едно е да съкратиш ненужна администрация, друго да заявиш, че ще унищожаваш службите. Че те службите са най-българските организации бе, продажници! Нежният Кокорчо чак иска подписи с кръв! Неокомунисти! Каква Европа бе!

241

Анонимен

преди 1 година

Ама не е хубаво да има рекетьорски атали,А ? Дали,г-н Иванов? С разликата,че всичко от записа е автентично,обаче,а не е фалшиво и скалъпено !!!

240

До Иванов

преди 1 година

"в момента има доста рекетьорски атаки."- На истината вече й казваме рекет! Гнусно изказване! ; "Става дума за форума на ПП, а аз не принадлежа към тази партия."-Ами тогава нека те-ПП да си отговарят дали това са рекетьорски атаки ! Но едва ли!

239

Това казва всичко

преди 1 година

Баш-демократът Бойкикев, небръснатият на снимката, беше галено дете на развития социализъм. На две епохи метреса...

238

Анонимен

преди 1 година

Знехме си,че са некадърни и лъцжи,сега сами ни го казаха и показаха! Как не ги е поне малко срам дори да се показват! Алчни и некадърни на N-та степен тръгнали да ни лъжат,че могат нещо тези лъжци! Един разговор не могат да проведат,тръгнали държава да управляват! С казаното,което е недопустимо доказаха колко са ПРОСТИ! Такива неща говорят ли се,бе,Киро ***! Тези разговори са само за на четри очи,ПростоКиро! Доказхте и защитихте определението на президента,шарлатани!

237

Анонимен

преди 1 година

До 123 Тоя има толкова много грехове, че може да раздава и няма да му свършат никога!

236

123

преди 1 година

Ице, Ице, изпързаляха те ПП-то с тази закъсняла коалиция! Сега ще споделяш чужди грехове и ще вървиш в оправдателен режим! Много наивно, да не кажа глупаво я свършихте!

235

Анонимен

преди 1 година

Хоп и изскочи и мравояда, опечен лъжец и американски натегач. Тоя щял да прави реформа в правосъдието, но е лишен от право да упражнява юридическа професия. (това обаче не попречи на Тиквата да го сложи министър на правосъдието, когато официално се обичаха двамата. Сега се обичат тайно).

234

D

преди 1 година

Няма такова излагане. Да те разобличат и да ти покажат най-кирливите ризи и пак да казваш на черното бяло. Наглостта ви на всички е пословична. Всички сте от един дол дренки.

233

Анонимен

преди 1 година

За какъв кабинет бленувате още след всички публични разкрития. Ако имате поне малко достойнство и морал, ще се снишите и замълчите. А те, хем грозни, хем нахални, хукнали по студията да ни убеждават колко са велики???

232

Анонимен

преди 1 година

Вашата цел е ясна - да се защитавате взаимно в кражбите!

231

Калин

преди 1 година

Хвана го шубето, че му се изплъзва голямата депутатска заплата и веднага зави на умряло.

230

Анонимен

преди 1 година

Само аз ли не намирам за шокиращо, че тези изобщо имат възможността да се обясняват, а не са вече в прокуратурата на разпити и с повдигнати обвинения в държавна измяна?

229

Естествено

преди 1 година

А кой има интерес? Тва е въпрос за хора де все още могат да мислят

228

Анонимен

преди 1 година

Господин Иванов, както сте я подкарали да се гаврите с ГЕРБ, да искате "подкрепа" само заради черните ви очи, без съставен подробен договор за взаимодействие, подписан от двете страни, а не само на "юнашко доверие", обричате и водите цялото начинание за съставяне на правителство на катастрофален провал! Блокирате се сами! Видимо нямате капацитет!

227

Избирател

преди 1 година

Пинокио , колко пъти трябва да влезеш в джипа на Бобоков , за да разбереш , че сте аут на предстоящите избори ?

226

Спешно !

преди 1 година

Спешно викайте горския !!!! Положението става неудържимо ! И комунистите , и фашистите влязоха в гората ! Бързо да идва горския и да ги изгони , иначе ще пламне гората !!!!!

225

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Бегом към Посолството за интрукции!

224

Анонимен

преди 1 година

Те го плюят, той казва дъжд вали...