15

Анонимен

преди 11 месеца

Мише, а как да се отдалечим сексуално?

14

Анонимен

преди 11 месеца

Мда, още една статия, според която мъжът е някакъв изверг, който вероломно и с умисъл вие зарязал по най-бруталният начин, само за да ви нарани. Това е единствената цел в живота на един мъж, той живее само заради това! Всички са еднакви, А-А-А-Ъ-Ъ-ЪРГХ!

13

Анонимен

преди 11 месеца

Щом е бивш, значи вече сте се отдалечили. Що за статия?

12

Анонимен

преди 11 месеца

За начало си осигурете повече опции за работа!

11

Анонимен

преди 11 месеца

Михаела, теб само за любовни теми ли са те наели да пишеш?

10

Анонимен

преди 11 месеца

Дори и да спите с друга жена, няма да е Тя!

9

До 4

преди 11 месеца

Аааа прекратява...когато остареее и си не може. Е тогава не се знае кой точно прекратява т.н. връзка!!!!!

8

Анонимен

преди 11 месеца

Имаме такава представа!

7

Соросинкява магия

преди 11 месеца

за брачно щастие: Навремето за бездетство обвинявали само жените и това била причина за развод.Имало едно място в България, за което се вярвало, че е магично и лекува бездетство в нощта срещу Спасовден - Maймyндepe край Хисаря. Много жени нощували там срещу Спасовден. Кой знае защо, през същата нощ там се навъртали и млади момци ергени. Половината от пренощувалите там булки след 9 месеца раждали. Чак през 20-и век науката доказала, че половината от бездетните семейства са такива по вина на мъжа.

6

Анонимен

преди 11 месеца

Да не му изпраща съобщения ли? Ами ако новият й приятел я е отвел на Малдивите или в някой алпийски курорт за Нова година, а бившият, който я е изоставил и наранил, има възможност да заведе новата си приятелка най-много на разходка в кварталната градинка и да я почерпи кафе в пластмасова чашка от някой павилион, до който топлата напитка се консумира на крак? Защо тогава да не му прати снимки от своя луксозен круиз?

5

Анонимен

преди 11 месеца

Как така да не го следи в социалните мрежи и да не се интересува какво прави той? Нали по този начин ще събере информация, въз основа на която ще му скрои някой мръсен номер. Имате ли изобщо представа на какво е способна оскърбената, изоставена жена, която не е искала да се разделя със своя съпруг или с гаджето си, но той я е скъсал с нея?

4

Анонимен

преди 11 месеца

Тя да не била питала общите им познати за новини, свързани с него! Да, ама ако той вече има ново гадже, жените и приятелките на неговите приятели ще потърсят бившата, за да й съобщят този факт. Ще го направят не от съчувствие, а за да видят как тя ще реагира.

3

Анонимен

преди 11 месеца

Хубавият секс е причината ТОЙ да я потърси отново, ако са се разделили поради някаква друга причина. Но в повечето случаи мъжът не прекратява връзка, в която сексът е хубав.

2

Черна магия как да

преди 11 месеца

разделите двойка/семейство. Отива се на гробището нощта петък срещу събота. Търси се гроб с цветя върху него. Взима се цвете или букет от него, малко пръст от грроба, поръсва се върху цветето/букета и се казва: Любовта между Х и У от свежа като цветето, увехнала като мъртвеца тука да стане. Да загнива любовта им, да замирааа. После цветето се подарява на двойката.

1

11

преди 11 месеца

А копчето на звънеца на комшията?