87

Анонимен

преди 1 година

Като се има предвид коя групировка стои зад тази жалка медия и че държат половината къмпинги и хотели по черноморието, учудва ли се някой на подобни статии?

86

Няма връзка

преди 1 година

Дайте някакви ориентировъчни цени де! Като се говори за пари,обикновено се споменават и суми.Иначе се приема като кьорфишек от селячеството.Сигурно се има в предвид единствено пътните разходи до черноморието само изглежда.

85

Гъчо

преди 1 година

Ай ся пишете и една статия и за имотите, че нещо млъкнахте. Що ли ?

84

дфс

преди 1 година

Щом в пандемичните години хората избираха Гърция, дали сега ще дойдат на Черноморието, че било по-евтино, как мислите :) ?

83

Що лъжете бе

преди 1 година

Защо лъжете ? Вие сте лъжци!

82

Варненец

преди 1 година

ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ!???! На първа линия на Ситония с включени шезлонги и чадъри ми е 60 евро нощувката за цялото семейство. Ходете си лягайте репортерчета, че нещо ви е напекло слънцето с тия платени статии!

81

ЕИвън

преди 1 година

В България е по-скъпо от Гърция, Турция и Испания, за сметка на драматично по-ниско ниво на обслужване. ЦЯЛОСТНО ИЗЖИВЯВАНЕ!! Аз, както и много други българи съм готов да дам повече пари, но да няма мутрри, такси паркинг в поле, чревни разстройства, гадна храна, некомпетентен и некооперативен персонал..мога много още да пиша. Искаме нормално обслужване и ще продължаваме да ходим в чужбина, докато това не стане, ако никога не стане, просто няма да стъпваме на морето ни...много сме!!!

80

Анонимен

преди 1 година

Щом чужденците ще са 40 процента повече, няма да ви мисля. И вие не ме мислете, пак ще съм в гръцко.

79

Хасан Генов

преди 1 година

Никога почивката в Гърция няма да е по-скъпа от тази в България. Тук пишман хотелиери и ресторантьори лъжат във всичко, като се започне от грамажа и се стигне до сметката. Дори и по 10лв паркинг на ден искат тия башибозуци. Не благодаря! Никога на черноморието, в Гърция е около 1000 пъти по-хубаво. Само мутри и шведи, както и достатъчно доза простащина.

78

Доктора

преди 1 година

Почивайте по черноморието за супер имунитет.

77

agent

преди 1 година

Нямаме пари.

76

do 79

преди 1 година

Царево?! Ти сериозно се прехласваш по тая клoaка?! Смрад тотална. Мизерия брутална.

75

Анонимен

преди 1 година

Зависи кой как почива

74

Анонимен

преди 1 година

Слабо ме вълнува кое колко струва. Отдавна съм на ниво да търся качество, цената не ме интересува. Разбира се, че избирам ГЪРЦИЯ. Не, не сме от тия с торбите от Лидл. Отивам там в луксозна вила за 2 месеца хем на дистанционна работа, хем на почивка да ям качествена прясна морска храна и да се забавлявам с децата и приятели. Тука освен да гледам псевдо мутри без 2лв. в джоба с 10-годишни Порше-та, мислещи се за мултимилионери, друго надали ще видя.

73

Емигрантка

преди 1 година

САмо да уточним на псевдо журналистите, че МАрмарис е в Турция, а не Гърция

72

До 70

преди 1 година

Миналата година апартаменти в Царево имаше за 70-80лв за 4+1 легла. Много се прехласвате по Гърция, ходите там в най-малките курорти/села, а в БГ се забивате само по големите и после се оплаквате, че тука е гюрлотия, скъпотия и мръсотия, а там било спокойно.... еми, логично... Що не посетите малките градове и курорти по нашето черноморие? Аз как не виждам мръсотия и навалици на наша територия? Знам къде да ходя просто. Не е тюркоазена водата, но пак си имаме хубави и диви места, дано да оцелеят.

71

Истината

преди 1 година

истината е, че наистина в БГ е по-евтино, но повечето хора не търсят най-евтиното, а най-доброто съотношение цена/качество, където Гърция безспорно бие нашето море. В Гърция си почиваш наистина на чисто и подредено, в БГ плащаш по-малко не цялата почивка си на тръни кога ще лепнеш чревен вирус или няма да стане скандал я за шезлонг на плажа, я за паркинга на колата. Не съм толкова богат (на време за почивка), че да избирам най-евтиното

70

Men

преди 1 година

Тя и 5 пъти по-евтина да е няма да стъпя

69

Анонимен

преди 1 година

Ако американските украинци бяха гръмнали онзи ден Турския па.ток, голем теротуризъм щеше да падне, ама има време

68

Георги

преди 1 година

Последните 7-8години ходим само в Гърция, въпреки че черноморието ни е на 80км. По-скъпо излиза, не е двойно както го пишат. Но там като отиде човек си почива - няма тълпи от хора, няма гюролтия от дискотеки вечер, водата е несравнимо по-чиста. Храната в България е по-вкусна, но пак зависи къде си. Основно предпочитам Гърция заради спокойствието и заради чистата вода..