12

Батман

преди 11 месеца

И аз не пия кафе от раждането си.. много хора ме питат как така съм бодър и не ми се спи рано сутрин.. и аз се чудя от тях как без кафе не могат..моята сила се крие в бога.. тя мие кафето което ме държи ден и нощ.. вечна слава на нашия спасител йсус Христос изворат на живота.. вечна слава и на нашия създател йеова създател на живота

11

Анонимен

преди 11 месеца

Кафе не пия от 3г откакто се разрових за негативите върху нервната система. За които много удобно никой не пише. В САЩ вече има цели градове, където е забранен кофеина. Може да прочетете по темата. Всеки казва НЕ мога да го спра ... как сутрин без кафе... кръвното ми пада...Звучите като наркомани! След 2 седмици организма се изчиства и ставате 100 пъти по бодри и тонизирани, кръвното се нормализира и няма нагоре надолу.

10

Black Sea

преди 11 месеца

Пийте чай

9

Анонимен

преди 11 месеца

Така написано цифрите изглеждат много страшни. Обаче има ключови моменти. До 3000, значи че това е върхът на сделките и очевидно има и сключени на по-ниски цени. Отделно става въпрос за цена на тон. Това са сигурно половин милион чаши кафе от такова количество.

8

Поздрави от Виена

преди 11 месеца

Тук вече няма кафе под 2.50- 3.00 евро по заведенията

7

С.Е

преди 11 месеца

Кафето е злато за обикновения човек ! И също като златото то носи на всеки усещането за лукс и благородство!

6

ЕкономИчен

преди 11 месеца

Спекула е, няма как да е инфлация! Лоши хора злоупотребяват, няма нищо общо с три годишния ковид мързел, да знаете! Апартаментите в София ще се върнат на 100 лева квадрата и всичко е злоупотреба!

5

дбдхд

преди 11 месеца

,Ей тези климатични промени бе...не са дошли а вече вдигат цените ..кви промени кви чудеса

4

Анонимен

преди 11 месеца

Народа много пие кафе , особено по време на работа а това е икономически неизгодно за икономиката ни.Това е основния факт за увеличението , останало са приспивни приказки.

3

Анонимен

преди 11 месеца

Родните търгаши вече преопаковат в пакети от 500 гр. а цената която слагат е същата като за 1кг.

2

Анонимен

преди 11 месеца

В България кафето е като овчето сирене, само името му е правилно. Всеки който купува кафе редовно,ще го потвърди. А като прочетох че на едро цената е под пет лева на килограм, съвсем губя вяра на търгашите със собствените блендове по двеста лева за килограм на дребно.

1

Пфф

преди 11 месеца

Пия само Арабика, робустата за мен е чайче с цвят на кафе.