155

Анонимен

преди 11 месеца

Господарите тррият и отнемат достъп това могат това правят. Най лесно се отнема достъп на обикновен човек който няма централа зад гърба си и не е човек на НПО американското.

154

Анонимен

преди 11 месеца

Не знам за Зеленски но вчера по това време без причина ми бе отнет достъпа за около тридесет пъти ми го отнемат от началото на войната. Само защото се боря против фалшивите лайки които сорросоидите си слагат особено нощем в почивни и празничните дни.

153

Анонимен

преди 11 месеца

А, на нас като ни ги доставиха, и ние победихме! Желаем подобна доставка и победа и на зеления потник!

152

Дончо

преди 11 месеца

Не знам тоя дали се друса, но със сигурност се тъпче с приспивателни и успокоителни и се поти от тревожни и биполярни състояния, защото усеща края.

151

РАЗБРАХ ГО!

преди 11 месеца

Те дават ли дават сигнали, ама крушката им е изгоряла и никой не ги вижда! Ахааа!

150

Година и половина

преди 11 месеца

все сигнали, че Русия щяла да загуби. Сигналите ви, очевидно са грешни.

149

Зеленски ДоларКраден

преди 11 месеца

фон Много Лъжен и гаф на Кравария, носител на Орден от страх Под Масата!

148

Анонимен

преди 11 месеца

Никой не може да победи Русия ...

147

asd

преди 11 месеца

Всъщност, тема със самальотите показва неспособността на Колективният Запад и Окраина' да постгинат напредък във военните действия. До момента, в тази територия са наляти пари от "демократичните" държави, повече от годишният военен бюджет на *** и резултатът е, че един управител на ресторант и 60 хил затвориници разбиха армия подготвяна от НАТО в последните 9 години. Btw, от известно време никой не пише за главнокомандващият на ВСУ, ген. Залужни :) Интресни новини, ще се появят скоро, май

146

ко стана с Бахмут?

преди 11 месеца

Не говорим за него че вече е Артьомовск, а? :)

145

София

преди 11 месеца

Докато продължават да ни управляват такива наивници, това ще е крайният резултат - дълбока пропаст между реалността и наивността им.

144

Анонимен

преди 11 месеца

Зельооо, не може да нямате поговорка, че не се казва хоп преди да скочиш. Или рибата в морето, той турил тиганЯ! Който не може, приказва ли приказва, приказките станаха най-евтиното и незначително нещо на тоя свят заради неможещите.

143

новината НАКРАТКО:

преди 11 месеца

Могилизацията е по пълна програма! САЩ плащат милярди за геноцид! А Наркоманчето е прибрало парите!

142

резултата е:

преди 11 месеца

Уруина вече е във транжоирната, а наследника на западните 'помощи', или тоя субект дето ще е кредитен роб на Краварите и ще плаща дълговете ще се казва Бандерланд и ще съвпада по размер с Киев!

141

Анонимен

преди 11 месеца

Е кой пък ще му го достави на тия,и от къде ще намери украински пилоти не става ясно.САЩ разрешиха страните от НАТО да доставят такива,ако решат,а те дали ще решат е друго нещо,да не горим,че както и всичко останало пратено на Украйна и тия самолети няма свършат никаква работа.

140

Българин

преди 11 месеца

Това е все едно някой да ти даде стрели, за да стреляш по човек с огнестрелно оръжие. Проблемът не е въобще в това наркоманче. То си е актьор и си играе ролята за пред медиите добре. Въпросът е, че вече стана така, че Русия има полза от това конфликта да продължава по-дълго. Вижда се, че последствията ги отнася ЕС. Все повече протести, значителен спад на качеството на живот. ЕС не успя да си нагоди икономиката, а Русия успя.

139

ПО-ПРОЗАИЧНО

преди 11 месеца

Доставките отвън са сигнал че няма собствено произвоство.

138

До 142

преди 11 месеца

Защото , иска да отслаби европа, драги ми друзя. Ако искаше щеше с един спусак , да го направи. Нали трябжва да се отслаби европа после , да пада на крака

137

интересен СИГНАЛ

преди 11 месеца

Доставките на оръжия от други страни са ясен сигнал че запасите са изчерпани и държавата получател е във кома. Поддържа се на изкуствено дишане отвън и всеки момент я чакаме. За оастаналите - не знам!

136

Анонимен

преди 11 месеца

Абрамс не стрували F-16 не стрували... Ама всеки ден се протестира против доставянето им на Украйна. То ако не струват, путинистите трябва да се радват, че такива некачествени оръжия се доставят на Украйна... Ама те не се радват.