30

Симо

преди 1 година

Като ми стане боксониера в Обеля 1 милион ще я продам.Да не ми се обаждат агенции

29

Анонимен

преди 1 година

От леличката разбрах,че нямат работа и предпочитат ексклозивни договори ,за да могат да вземат комисион на всяка цена.Пари им трябват,пари,ама няма *** да им ги дават

28

Анонимен

преди 1 година

До черниаЕла да ти продам 100 м2 в Лозенец за 500к :) Веднага ти мятам ключовете

27

Селянина

преди 1 година

Разменям две луковици от рядкото лале Semper Augustus за мезонет или къща в приличен квартал на София. Очаквам предложения!

26

черниа

преди 1 година

Реалната цена на нормален апартамент в София е 400-500 000 евро. За някой квартали може да се намери нещо дори по 3000 евро/кв.м, но това е по скоро е изключение. Който иска нормален апартамент, да си приготви поне 5-7000 евро. Това са реалностите!

25

Анонимен

преди 1 година

в DE цената на жил.имот е 3500-4000евро на кв.м.,цената на ново строителство вече не се изписва,минава 800 000 евро,за 100кв.м жилище с общи части.

24

Програмист

преди 1 година

Чудесна новина!На евтини сметки и хубави жени всеки се натиска.Нека станат още по-скъпо, за да няма случайни купувачи .Вече имам 3 ап., идва реда на къща с басейн.

23

Непукизъм

преди 1 година

До програмистите купуваБрат учи и ти, и купувай....седнал си тука да мрънкащ само

22

Анонимен

преди 1 година

"Задържат своите имоти" т.е. продажбите не вървят. Ами нека си ги държат.. никой нищо не е занесъл на "ония свят". При двойни цени спрямо Ковид кризата няма как да бъде госпожици и господинчовци брокери. По-добре учете и си намерете истинска работа :)

21

до 24

преди 1 година

До Анонимендържава няма - НАРОДА *** и си докараха държавата до тук - това е положението !

20

защото

преди 1 година

Който е имал , пак ще има. Другите няма да имат. В провинцията ще поскъпват имотите. За София - не знам и не ме интересува. Факти.

19

до 21

преди 1 година

защото им искат мн пари ! не може за панелка от преди 50 години да искаш по 1500 евро на квадрат или стари къщи които са за тотален ремонт да искаш по 200-300 хил евро ! това е прекалено и го няма никъде по света. на някои места край София ти искат по 400-500 за къща по луксозна ....прекалено много е !

18

Анонимен

преди 1 година

Защо тогава едни и същи обяви за имоти стоят с години в сайтовете за недвижими имоти?

17

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно! Сега е момента за апартамента! Между другото брокерите които познавам от две години вият от глад. Отслабнаха, гледат лошо, карат си старите коли. Защо така?

16

бг смешки 2

преди 1 година

соц-а се разпадна цените СТАНАХА 10 трни на всичко ! народа това си искаше и това си заслужи !

15

Истина

преди 1 година

Всички помещения в голям град които седят празни трябва да плащат данък 20 пъти повече от стандартния. Дори трябва да има срок за сторителните фирми, след определен период ако не са завършили обекта, и те да плащат на всички помещения също 20 пъти по-висок данък.

14

фд

преди 1 година

Ай ще видим колко е голямо търсенето, като излязат новите данни от регистрите по вписванията. Лихвите по заемите като се вдигнат двойно, сигурно ще кажат че и търсенето е скочило двойно.

13

до 12

преди 1 година

лошото е че номера им минава защото у БГ е пълно с *** който тегялт кредити по 100 000 хил евро и нагоре да си купят " мечтаният" дом ...

12

Анонимен

преди 1 година

Държава в която от години няма редовно правителство,няма здравеопазване,образование,пътища,културният живот в градовете е сведен до това да посещаваш чалготека.Ако за това ще плащам хиляди евра за кв.м.Не Благодаря!

11

програмистите купува

преди 1 година

Истината е ,че програмистите купуват като невидели. Имат високи заплати , и дават по два три апартамента под наем. И така обикновен човек не може да си купи жилище. Трябват ДАНЪЦИ за програмисти. Ако не иземат имотите на програмистите в полза на народа няма да се оправим.