8

Анонимен

преди 11 месеца

До Драго Веднъж видях обява за запознанство с цел брак, но мъжът категорично поставяше и условие - без секс. Защо не опиташ така? Може да се намери някоя женичка, която търси приятелство и дори съжителство с мъж, но не иска да прави секс. Всякакви случаи има.

7

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 9 Ти сигурно си жена. Жените искат покрай секса да има и емоции. Мъжът преспокойно може да прави редовен секс с някоя или пък с най-различни жени, без да се влюбва. Но понякога навикът да го прави само с една жена води до привързаност. Дали такава привързаност може да прерасне в любов, това зависи от конкретния случай.

6

Анонимен

преди 11 месеца

Сексът е за онези, които се обичат!

5

Драго

преди 11 месеца

Аз една връзка не мога да завъдя като хората. А аз се държа съвсем нормално. Само че секс не обичам и не го практикувам (никога не ми е харесвал). Та се чудя - не може сичко да се върти около секса! Би трябвало да мога да се случват нещата и без него.

4

Анонимен

преди 11 месеца

До Бай Илийчо - Байно, ако той упорито продължава да я търси за секс, значи нищо не е изгубено. Дори напротив. Щом обаче липсват други неща във връзката им, значи тя не си е изиграла добре картите.

3

Обобщение поСтатията

преди 11 месеца

Той избягва да прави секс с теб, не ти прави комплименти, липсва комуникация - не се интересува от личните ти проблеми, не изпълнява задълженията, които сте си разпределили. И в резултат на това ти си в постоянна депресия, липсват ти романтични преживявания и накрая в прав текст го питаш смята ли да се обвързва с теб за постоянно. Е, ако е налице всичкотова във вашите взеимоотношения, какво изобщо търсиш при този? Бий му шута, има още много риба в морето, но твоята младост не е вечна!

2

Анонимен

преди 11 месеца

Хората не трябва да се примиряват и да остават в такива отношения.

1

Анонимен

преди 11 месеца

Има ли нужда по знаци да гадая нещо, дето си го знаем от години? Все едно да гадая какво е времето навън в момента. То е очевидно.