45

Анонимен

преди 1 година

Коалиция "Америка за Украйна"

44

бг смешки 2

преди 1 година

призовки за кво ?!!?! не разбрахте ли че престъпниците у БГ ПЛАЩАТ НА пркоратурата и на държавата тоест на политици ...такива бяха и Самоковеца и Жоро Илиев и Поли Пантев и Карамански от по известните ....има още много на по-ниско ниво !

43

Радослав

преди 1 година

А ето къде се подвизава този севденски продукт ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ. Какво е чувството вожда ти да те продаде за да спаси кожата? Севда не ти ли забрани да пишеш с име което обижда новият коалиционен партньор? Поредната политическа порнопародия, на следващите избори избирателната активност ще се срине до ново дъно от 5%!

42

Анонимен

преди 1 година

всеки си носи отговорността

41

Теди

преди 1 година

ЗАРАДИ НА АТАНАС СВОДНИКА ПРОСТИТУТКИТЕ 4 ПЪТИ МЕ РАЗКАРВАХА В ПОЛИЦИЯТА В СЛЪНЧЕВ БРЯГ ПОЛИЦАЯТ ВИКА АЗ ТАЯ Я ЗНАМ ЗА МЕН ДРУГИТЕ КЪДЕТО ГИ КРИЕШ КЪДЕ СА

40

Анонимен

преди 1 година

Правителството на ПП ДБ и ГЕРБ трябва да изметат веднага и завинаги руската *** от БГ! Тази *** трябва да отиде където и е мястото и то задълго! Надявам се най- сетне предателите да си платят за подлостите спрямо България.

39

Цв

преди 1 година

10 да получи! Да си плаща!

38

Анонимен

преди 1 година

Гешката, трудолюбива пчеличка, събирал компромати, надиплил ги и сега е взел отпуске за да ги преглежда и прослушва. Това е основната задача на всеки главен прокурор, да колекционира записи и папки за черни дни. Само че тези колекционерски страсти са силно незаконни и накрая самият колекционер може да бъде арестуван, както арестуват иманярите, които си запазват за себе си археологични ценности.

37

Анонимен

преди 1 година

Барато нали си женерал и имаш пистолет? За чих ти е като ти стои да плашиш гаргите? Използвай го по предназначение. Има много гарги за пуцанье. Ако немоеш да стреляш дай го на некой който може.

36

Анонимен

преди 1 година

Много интересни записи пусна Гешшшшеф днес... Сега си сипвам една и ще ги гледам за трети път хахахахахаха.

35

Анонимен

преди 1 година

Сега очаквам Румяна Ченалова да застане до Гешев.

34

Анонимен

преди 1 година

Като голяма фигура реагира, но същата голяма фигура няколко мандата е имал да отстрани възможностите за подобни грешки , на които обикновения гражданин не може да реагира и го отнася, но забавното в случая е че той не реагира когато имаше възможност примерно при дублиране на винетките или при дублиране на глобите, и остави система която да е възможно дублирането , а сега се оплаква от системата която той сам сътвори.

33

Анонимен

преди 1 година

И сега кой ще организира един митинг в подкрепа на Гешев? А. Черепа, Б. Мустака, С. Къро, D. Бобокови, F. Радев.... Пропуснах ли някого?

32

Анонимен

преди 1 година

Лош лош Гешов а Баце?!?! Не пожела да си тръгне с мир по команда като Цв.Цв като "Горанчето", Фидосова, Цачева, Цвета ПКПто и т.н. посочени от теб бушони. А бащицата пак се изкара невинен - Ми тя Гаргамел е взела решението за ГешОв- мен никой не ме е питал!!!!! Хахахаха - пак номерца от банкя....Хич не го харесвам ГешОв, ама ми хареса какво каза днес - "Като се готвиш за битка с някой първо му направи психопрофил - с мен се объркаха"... Благодаря на герП и ГешОв за шоуто - хубав филм се заформя.

31

Анонимен

преди 1 година

Първо Бахмут,сега и това....тия дни,все хубави новини

30

До последния

преди 1 година

софра-ядец:А бе,кукумицинЕ! Нали щяхте да имате 150 депутатски места и да управлявате с КирчУ Парапета? И щяхте да изчегъртвате ГреБ? Що така,Козяк на отпусна ли достатъчно грантове за купуване на отцепници... Жалка работа!

29

Анонимен

преди 1 година

И Гешката вече не е каскет, а е деловодител, защото чекмеджето му е пълно с папки.

28

анонимен

преди 1 година

Няма страшно Бойко сега вече и ППДБ те пазят. Ще излязат на протест ако те задържат. Пък не дай Боже да ти образуват дело, ведната в парламента ще ликвидирате прокуратурата. Имате мнозинство.

27

Анонимен

преди 1 година

Бегом към панделата, престъпник!

26

Анонимен

преди 1 година

Менко Менков ще се появи сега.