10

До Анонимен 6

преди 11 месеца

Сегашните младежи и младите мъже в по-зряла възраст обикновено имат поне по няколко паралелни връзки и рядко някоя от тях е предпочитана. На момичетата им трябва време, за да разберат това. Момичето си въобразява, че той не я търси често, защото сигурно не я харесва много. Започва тя да настояване да се видят, а той обещава, но не идва и после измисля оправдание. Прави това, за да не я загуби. Когато момичето проумее истината, в много случаи започва и тя с по няколко мъже едновременно.

9

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 1 Точно така е, но не забравяй, че има и вресльовци, които винаги обвиняват жените си за всичко и освен това постоянно ги карат да искат пари от родителите си, макар жената да печели предостатъчно, а родителите й постоянно й помагат с пари и подаръци за цялото й семейство и са били повече от щедри, когато са й дали зестра.

8

Анонимен

преди 11 месеца

Не сме се карали. Приятни сънища!

7

Анонимен

преди 11 месеца

Мъжът, ако наистина иска да се сдобри, постъпва по няколко начина - или извърта нещата така, че приключват скандала с ласки, или прави подарък, или започва да уговарят жената за извършването на някаква съвместна, полезна и за двамата дейност. Това последното обикновено го правят възрастните съпрузи, а първият подход е присъщ на онези, които са все още гаджета.

6

Анонимен

преди 11 месеца

Мъжете са се самозабравили, имат по 5-10 жени + тази в къщи, и все жените са им виновни за всичко!

5

Анонимен

преди 11 месеца

Бойкотирате Истанбулската конвенция. Не се женете. Не живейте заедно. Оставете жените да се оправят сами, защото са се самозабравили.

4

Анонимен

преди 11 месеца

Защо изтрихте на човека коментара- откровеност от самото начало? Може би наистина ако в началото се признаят чувствата ще се избегнат много недоразомения..

3

Анонимен

преди 11 месеца

Откровеност хубаво, само дето тоя съвет не става за женкарите.. и не разбрах защо ми изтрихте този коментар?!

2

Анонимен

преди 11 месеца

Благодаря на минусите към номер 3 за пожеланията за "разбирателство, приятелство и вечна радост и щастие"!!!

1

Анонимен

преди 11 месеца

Жената да спре да иска само пари и да натяква вина към мъжа за всичко. Равноправие, силна агресия на жените СРЕЩУ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ, приятелство, разбирателтво и вечна радост и щастие.