10

Хе Хе

преди 11 месеца

Мръсно смръдливо и вмирисано. А бетонните коптори да ги наричаш нови е тотал щета. Всичко посолено с денонощна чалга. И това имало висока категория от смешни звезди дето никой на запад и една звезда няма да даде. На тези еталона за качество е останал отпреди 30 години и си стои там.

9

морски

преди 11 месеца

Преди мутрите казваха "ще имаш да вземаш (заплатата). Напоследък казват "ще ти платя когато реша". Толкоз за проблемите...кадрите...

8

Нямаш левче за WC ?!

преди 11 месеца

Цената е вече 2лв. Евтиното беше по байтошово време.

7

Гражданин

преди 11 месеца

Така е, за два месеца сезон да избиваш година не става. Трябва да се амбицират и да се мисли за друга работа през останалите 10 месеца. ДЕн година храни отдавна отмина.Аз работя година за да почивам две седмици.

6

БАХАХАХАХХ

преди 11 месеца

"Чисто, красиво..." ??? Къде?

5

Няма как

преди 11 месеца

Нямате продукт. Сезонът тук е два месеца, в които се опитвате да излъжете макс брой туристи, да измамите макс брой работещи и да изнудите държавата за макс пари. Няма как да има нито туристи, нито работещи. Закривайте и събаряйте мутренските коптори и се връщайте на село, откъдето дойдохте да копаете нивите.

4

Анонимен

преди 11 месеца

Няма как туризмът да реши национален проблем, създаван целенасочено вече 35 години от самите управници, които съсипаха държавата и изгониха кадрите, обучавани в специализирани училища тук. Проблемът е национален, защото кадри липсват във всички отрасли. Май само ИТ-секторът вече има достатъчно.

3

пришълецът

преди 11 месеца

Джони уокър:))

2

Момо

преди 11 месеца

Мярката с намаленото ДДС беше временна и трябва да отпадне.

1

КАДРИ ИМА

преди 11 месеца

ТУРИЗЪМ НЯМА