45

Раковски

преди 1 година

Най-важното е да се направят законови промени за да могат съответните агенции са оповестяват резултатите от изследванията. Тези резултати трябва да са публично достъпни. Обществото има неотменимото право на тази информация. Ние купуваме, ние плащаме, ние си храним децата с тази храна! Фирми извършили такива нарушения трябва да бъдат затваряни. Социалните мрежи освен това ще имат възможност да ги разобличат напълно. На обществото са нужни честни производители и чисти продукти!

44

Black River

преди 1 година

За българският "производител" и "търговец", е важен девиза Ден година храни. Българинът, ако не те излъже я в грамаж, я в съдържание на храна, мира няма. И точно заради това, не купувам млечни продукти бг производство. В Лидъл има прекрасен полски кашкавал, сметана и извара. Литовски - също. Сиренето е гръцка фета, пък било то и по-скъпо. Чешко прясно мляко има в Кауфланд. Бг производителите, да си натикат в ректумите отпадъците дето произвеждат!

43

Анонимен

преди 1 година

И това е заради всичко в тая държава- липса на контрол. За това всеки си прави каквото си иска, а правилата са пожелателни или само балуците ги спазват.

42

Анонимен

преди 1 година

До 50 Иван .... БАБХ не давала .... БА Х мааму!

41

Иван

преди 1 година

Платил съм на бабх да върши някаква работа, но не мога да науча резултата..забавно меко казано..

40

Анонимен

преди 1 година

Чудя им се на хората защо се бутат в тия немски магазини пълни с ниско качествени продукти на спекулативно завишени цени при условие,че мога да си купя прясно мляко от производител(продава го в блока ми)месо и всичките му производни от "Халите"(Ямбол е града) кашкавал от производител "Инзово на пита,сирене Мокрен,яйца от производител местен.Основни храни които щом ги има в Ямбол би ги имало и в по-голям град.Всичко друго което се сетите го купуваме от Одрин плюс горивото да не забравяме.Та така!

39

Смях!

преди 1 година

Абе хора, няма ли производители за вас , та ходите в мазния гаден магазин ??? Не обичате ли вкусни продукти та ходите в гадния магазин ? Както се казва , който търси намира, но явно не всеки има желание !!!

38

Какво дремете?

преди 1 година

ХЕИ!Затваряйте производставата, налагайте глоби, прекратявайте фирмената им регистрация...Давайте ги на прокурор ..

37

ЕРУДИТ

преди 1 година

Тоя *** Велчев и с това ли реши да се занимава? 😊 Съсипаха я тая държава, ей. 😥

36

БубоУчка КЮЧЕК

преди 1 година

Ей- търтейчета, кажета едно голямо "БЛАГОРЯ" и целувайте ръка на тия дето ринат л...ната на кравите, защото скоро Брюксел ще ви храни с брашно от червЯци и бръмбаре...

35

Кравата Милка

преди 1 година

Едва ли овцете са започнали да дават краве мляко или обратното.

34

Анонимен

преди 1 година

Гледахме министъра на икономиката снощи ,много слаб министър ,от много време намаля цени надценки процентови нищо прави българите на наивни ,а времето лети ,щърбера му казва Унгария имат таванна цените на горивата и гр.профукти,с тикиксзссче не било добре )на вярно Пандора веригите щом не ги закачат ,направени над 200 проверки ьабешржетенсюа нито един глобен )

33

Анонимен

преди 1 година

Яжте турско сирене, македонски домати. Нищо българско! Вредно е!

32

Анонимен

преди 1 година

Русия е бедна изостанала страна заплатите са 180 евро.

31

Анонимен

преди 1 година

*** те и мляко ли слагат?

30

Deep Zone

преди 1 година

Да се посмеем сега на хората, които си купуват евтино сирене и смятат, че ядат нещо полезно :D Вътре има всякакви химии, водичка и сухо мляко :D Най-добре купуване на сирене само от фермерските пазари или лично от селата около София :)

29

Бай Илийчо

преди 1 година

Най убаво за женскътъ кожа било млякото! За тва барофците купуват за жените си ! Други кадя няаат паръ са плескът с ефтина авропейска косметика!

28

Анонимен

преди 1 година

Само ни съветват да четем етикетите, НО КЗК и КЗП не има налагат солени глоби и не казват, кои не пишат истинските съставки дори и на скапаното прясно мляко, което поне то и киселото ни трябвало да имат само мляко в тях! Но нямат! Камо ли сиренето и кашкавала.И като четем опаковките - та какво.Няма истинското съдържание! Няма цена на килог на НИКОЙ млечен продукт на опаковката. Стигат в търговските вериги и всеки си слага цена пожелание. А ние само се чудим кое какво е, и ние не сме им виновни

27

Анонимен

преди 1 година

Можели да оповестяват само ако нещо е вредно за здравето?!? Палмовото олио да не е полезно случайно!!!! Пишете имената на фирмите! Вече няма бели етикети, УЖ няма палмова мазнина в нищо...да, ама не!!!Внос има с тонове - къде отива??? Айде моля.

26

Урсула

преди 1 година

А камилското мляко е 500 евро килото :)))